سازمان ملل درباره اتمام فرصت رساندن کمک به شهر تعز یمن هشدار داد
دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرد ۲۰ روز از قطع ارتباط شهر تعز در یمن میگذرد و بیش از ۸۰۰ هزار نفر از کمک محروم ماندهاند.
ینس لائرک، سخنگوی این دفتر، روز جمعه در ژنو گفت: «۲۰ روز است که تعز قطع شده و شمارش ادامه دارد. ساعت دارد تمام میشود.»
حوثیهای تحت حمایت جمهوری اسلامی از اوایل مهر تعز را محاصره کرده و جاده اتصال شهر به عدن، پایتخت موقت دولت یمن، را بستهاند. تولید آب شهر نزدیک به نیم کاهش یافته و بهای آب کامیونی سه برابر شده است.
کریستین لیندمایر، سخنگوی سازمان جهانی بهداشت، گفت ۴۲ مرکز درمانی تعز با کمبود شدید سوخت، اکسیژن و دارو روبهرو هستند.
یونیسف امسال بیش از ۵۲ هزار کودک را در تعز دچار سوءتغذیه حاد تشخیص داده که بیش از ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفرشان سوءتغذیه حاد شدید دارند.
ترامپ: ممکن است یک «خشم حماسی» دیگر علیه جمهوری اسلامی انجام دهیم
دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا، با تأکید بر قدرت نظامی ایالات متحده و موفقیت عملیات علیه جمهوری اسلامی، گفت که ممکن است عملیات نظامی دیگری علیه جمهوری اسلامی انجام شود، مگر آنکه رژیم با توافق موافقت کند.
او این سخنان را روز جمعه اول آبان در یک رویداد انتخاباتی در ایالت فلوریدا بیان کرد و افزود: اما شاید مقامات جمهوری اسلامی خیلی باهوش نباشند که نخواهند توافق کنند.
او همچنین گفت که آمریکا پس از پایان عملیات علیه جمهوری اسلامی، به موضوع کوبا نیز رسیدگی خواهد کرد.