لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ ایران ۱۱:۵۲

نتانیاهو و کاتز: فرمانده تیپ شمال غزه حماس کشته شد

خلاصه خبر:

  • نخست‌وزیر و وزیر دفاع اسرائیل اعلام کردند فرمانده تیپ شمال غزه حماس در حمله هوایی شبانه در شهر غزه کشته شده است.
  • بر پایه بیانیه مشترک بنیامین نتانیاهو و یسرائیل کاتز، عزالدین بیخ هدف این حمله قرار گرفت. او به پیش بردن حملات علیه نیروهای اسرائیل و جذب نیروی تازه متهم شده است.
  • در این بیانیه آمده است: «به شکار و تعقیب همه تروریست‌های این سازمان ادامه می‌دهیم، از فرماندهانش تا آخرین عضوش، هر جا پنهان شوند، تا زمانی که دیگر حماسی در غزه نباشد.»
  • بر پایه گزارش رسانه‌های فلسطینی، البیک در حمله به یک آپارتمان در شهر غزه کشته شد. البیک سومین فرمانده تیپ حماس است که اسرائیل در هفته‌های اخیر هدف گرفته است.

نخست‌وزیر و وزیر دفاع اسرائیل اعلام کردند فرمانده تیپ شمال غزه حماس در حمله هوایی شبانه در شهر غزه کشته شده است.

بر پایه بیانیه مشترک بنیامین نتانیاهو و یسرائیل کاتز، عزالدین بیخ هدف این حمله قرار گرفت. او به پیش بردن حملات علیه نیروهای اسرائیل و جذب نیروی تازه متهم شده است.

در این بیانیه آمده است: «به شکار و تعقیب همه تروریست‌های این سازمان ادامه می‌دهیم، از فرماندهانش تا آخرین عضوش، هر جا پنهان شوند، تا زمانی که دیگر حماسی در غزه نباشد.»

بر پایه گزارش رسانه‌های فلسطینی، بیخ در حمله به یک آپارتمان در شهر غزه کشته شد.

در بیانیه ارتش اسرائیل نیز آمده است که «عزالدین بیخ از زمان به هلاکت رسیدن احمد غندور، سمت فرماندهی تیپ شمال نوار غزه در شاخه نظامی سازمان تروریستی حماس را بر عهده داشت و پیش از آن به‌عنوان افسر اطلاعات این تیپ خدمت می‌کرد.»

ارتش اسرائیل افزود: «عزالدین بیخ در چارچوب سمت خود مسئول مدیریت فعالیت تروریست‌های این تیپ و هدایت آن‌ها برای پیشبرد و اجرای طرح‌های تروریستی علیه نیروهای ارتش اسرائیل و شهروندان اسرائیل بود. همچنین او برای تلاش جهت بازسازی توانمندی‌های تیپ فعالیت می‌کرد؛ تیپی که در طول جنگ آسیب شدیدی دیده است.»

بیخ، سومین فرمانده تیپ حماس است که اسرائیل در هفته‌های اخیر هدف گرفته است.

فرمانده تیپ رفح ۲۴ شهریور و فرمانده تیپ خان‌یونس ۲۰ شهریور کشته شدند.

ارتش اسرائیل روز دوشنبه نیز اعلام کرد یکی از تک‌تیراندازان حماس را در جنوب نوار غزه کشته است و گفت او «در نقض نظام‌مند آتش‌بس» حملاتی را پیش می‌برد و می‌کوشید توان حماس را بازسازی کند.

آتش‌بس غزه با میانجی‌گری آمریکا در مهر سال گذشته برقرار شد، اما حملات هوایی ادامه یافته است. مذاکره‌کنندگان بر سر شرایط خلع سلاح حماس و عقب‌نشینی نیروهای اسرائیل به توافق نرسیده‌اند.

اسرائیل و حماس مسئولیت نقض آتش‌بس را متوجه یکدیگر می‌کنند.

همچنبن ببینید:
​
XS
SM
MD
LG