لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
پنجشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵ ایران ۰۲:۴۴

حملات متقابل روسیه و اوکراین ۱۴ کشته بر جای گذاشت

خلاصه خبر:

  • تازه‌ترین حملات اوکراین به روسیه دست‌کم ۹ نفر و حملات روسیه به اوکراین دست‌کم پنج نفر را کشت. مقام‌های دو کشور یکشنبه این ارقام را اعلام کردند.
  • بر پایه داده‌های سازمان ملل، تلفات غیرنظامیان در اوکراین امسال به‌شدت افزایش یافته، چون روسیه استفاده از موشک‌های دوربرد که رهگیری‌شان دشوار است را بیشتر کرده است.
  • کی‌یف نیز موج‌هایی از حملات تلافی‌جویانه به تأسیسات انرژی و انبارهای خرده‌فروشی روسیه انجام داده تا مسکو را به مذاکره وادار کند.
  • در خاک روسیه، سه نفر در استان اودمورتیا و سه نفر در بلگورود کشته شدند و دو نفر نیز در شهر انگلس در استان ساراتوف جان باختند.

تازه‌ترین حملات اوکراین به روسیه دست‌کم ۹ نفر و حملات روسیه به اوکراین دست‌کم پنج نفر را کشت. مقام‌های دو کشور یکشنبه این ارقام را اعلام کردند.

این حملات در حالی رخ می‌دهد که نشانه‌هایی از افزایش دامنه و شدت حملات دو طرف دیده می‌شود.

بر پایه داده‌های سازمان ملل، تلفات غیرنظامیان در اوکراین امسال به‌شدت افزایش یافته، چون روسیه استفاده از موشک‌های دوربرد که رهگیری‌شان دشوار است را بیشتر کرده است. کی‌یف نیز موج‌هایی از حملات تلافی‌جویانه به تأسیسات انرژی و انبارهای خرده‌فروشی روسیه انجام داده تا مسکو را به مذاکره وادار کند.

در خاک روسیه، سه نفر در استان اودمورتیا و سه نفر در بلگورود کشته شدند. در بلگورود پهپادی نزدیک یک زمین بازی اصابت کرد و یک کودک کشته و دو کودک زخمی شدند. دو نفر نیز در شهر انگلس در استان ساراتوف جان باختند.

ارتش اوکراین گفت پالایشگاه نفت ساراتوف و پایگاه هوایی انگلس را هدف قرار داده و در هر دو آتش‌سوزی ایجاد کرده است. یک انبار سوخت در استان کالوگا نیز هدف قرار گرفت.

در خاک اوکراین، دو نفر در استان دنیپروپتروفسک و هرکدام دست‌کم یک نفر در زاپوریژیا و خرسون کشته شدند. یک کارمند شرکت پستی نوا پوشتا نیز در حمله به یک پایانه پستی در استان خارکیف جان باخت.

وزارت دفاع روسیه نیز اعلام کرد زیرساخت‌ها و دو شناور حامل محموله نظامی را در بندر میکولاییف و نیز شناوری حامل تجهیزات نظامی در دریای سیاه هدف قرار داده است.

بخشی از حملات اوکراین بار دیگر انبارهای وایلدبریز، بزرگ‌ترین خرده‌فروش آنلاین روسیه، را هدف گرفت. این شرکت روز دوشنبه اعلام کرد آتش‌سوزی در یکی از مراکزش در استان ولادیمیر رخ داده و کارکنان تخلیه شده‌اند.

اوکراین از ۲۷ تیر بیش از دوازده مرکز این شرکت را زده است. ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین، گفته این تأسیسات در تأمین تجهیزات و قطعات فنی برای ارتش روسیه نقش داشته‌اند. کرملین این را رد کرده و اوکراین را به حمله به اهداف غیرنظامی متهم کرده است.

همچنبن ببینید:
XS
SM
MD
LG