مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده، در مصاحبهای با لارا ترامپ، عروس دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا و مجری شبکه فاکسنیوز که شنبه ۱۰ مرداد از این شبکه پخش شد، گفت رفتار «رژیم ایران باید تغییر کند» و رفتار منطقهای آن قابل ادامه نیست.
لارا ترامپ در این مصاحبه از آقای روبیو پرسید که هدف دولت ترامپ از ابتدا هرگز تغییر رژیم نبوده است و این مسئله را آمریکا بیان کرده است، بلکه هدف خلع سلاح هستهای بوده است.
مجری فاکسنیوز در ادامه گفت با این حال، بدون تغییر رژیم در ایران آیا میشود مسئله هستهای حلوفصل کرد؟
آقای روبیو در پاسخ با فرق گذاشتن میان «تغییر رژیم» و اینکه «رژیم باید تغییر کند» گفت جمهوری اسلامی «بهطور سنتی رویکردی فرامرزی داشته است. در واقع، دیدگاه آنها این است که نمیخواهند فقط بر ایران حکومت کنند؛ آنها میخواهند بر منطقه نیز حکومت کنند. آنها میخواهند انقلاب خود را صادر کنند. این چیزی است که باید تغییر کند.»
آقای روبیو گفت: «تنها راه برای ایجاد این تغییر این است که هزینه این اقدامات را آنقدر بالا ببرید که دیگر نتوانند از عهده پرداخت آن برآیند.»