دونالد ترامپ، رئيس جمهوری آمریکا، چهارشنبه شب در مراسم افتتاحیه «نمایشگاه کشور بزرگ آمریکایی» در واشنگتن گفت: «هفته گذشته، ما یک توافق تاریخی امضا کردیم تا به درگیری با [حکومت] ایران پایان دهیم، تنگه هرمز را بهطور کامل باز نگه داریم و کاری را انجام دهیم که هیچ رئیسجمهوری پیش از این نتوانسته بود انجام دهد.»
او گفت جمهوری اسلامی ایران «هرگز به سلاح هستهای دست نخواهد یافت. این موضوع تمام شده است.»
او افزود «به لطف قدرت و مهارت نیروهای مسلح ایالات متحده، امروز [حکومت] ایران نه نیروی دریایی دارد، نه نیروی هوایی، نه توان پدافند هوایی، نه پرتابگر موشکی، نه توان تولید نظامی؛ و رهبری آن نیز نابود شده است.»
آقای ترامپ افزود: «برای نخستین بار در سه هزار سال گذشته، سرانجام قرار است در خاورمیانه صلح برقرار شود. ما در خاورمیانه صلح خواهیم داشت.»
آقای ترامپ اشاره کرد که قیمت نفت بهشدت کاهش یافته است و بازار سهام افزایش یافته است.
رئیس جمهوری آمریکا در آغاز سخنرانی خود گفت «۱۰ روز دیگر، کشور ما یکی از مهمترین نقاط عطف تاریخ بشریت را جشن خواهد گرفت. ما دویستوپنجاهمین سالگرد آزادی پرافتخار آمریکا را گرامی خواهیم داشت.» او گفت «در سال ۱۷۷۶، پدران بنیانگذار ما در فیلادلفیا گرد هم آمدند و با چیزی به نام 'اعلامیه استقلال'، جهان را برای همیشه دگرگون کردند.»
او گفت آمریکا بزرگترین، قدرتمندترین و استثناییترین کشوری است که جهان تاکنون به خود دیده است و هرگز چیزی همانند ایالات متحده آمریکا وجود نداشته است و ما با هم در حال عالیتر کردن، بهتر کردن، نیرومندتر کردن و بسیار استثناییتر کردن آمریکا نسبت به هر زمان دیگری هستیم.
آقای ترامپ گفت: «امروز ما عالیةرین اقتصاد جهان را داریم. ما قدرتمندترین نیروی نظامی جهان را داریم. ما پیشرفتهترین فناوری جهان را داریم. ما عالیترین فرهنگ جهان را داریم و مهمتر از همه، ما بهترین مردم جهان را داریم؛ بهترین مردم.»
او تاکید کرد وضعیت آمریکا از دو سال پیش، بسیار بهتر شده است. او همچنین به بازی فوتبال آمریکا در برابر ترکیه در جریان بازیهای جامجهانی ۲۰۲۶ در روز پنجشنبه اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که آمریکا پیروز شود.
آقای ترامپ در موضوع انرژی نیز گفت تولید نفت آمریکا از مجموع روسیه و عربستان بیشتر است.
او گفت هفته پیش جمهوری اسلامی عملا «تمام شد» و افزود ونزوئلا ظرف یک ساعت تمام شد، و اشاره کرد که موارد دیگری نیز در راه است.
آقای ترامپ در پایان سخنرانی خود گفت دونالد ترامپ، رئيس جمهوری آمریکا، روز چهارشنبه در سخنرانی افتتاحیه «نمایشگاه کشور بزرگ آمریکایی» گفت: «ما هرگز به جایگاهی که اکنون به آن رسیدهایم، نرسیده بودیم. این میراث ما است. این تاریخ ما است. و این سرنوشت آمریکا است که به بزرگترین و شگفتانگیزترین کشوری تبدیل شود که تاکنون بر روی زمین وجود داشته است.»
او در این سخنرانی خطاب به حاضران گفت: «ما یک ملتیم و یک کشوریم که زیر پرچم با عظمت آمریکا، که آن را بسیار دوست داریم و به آن احترام میگذاریم، به سوی آیندهای باشکوه گام برمیداریم.»
او گفت: «و امشب خود را برای ورود به دویستوپنجاهمین سال حیات کشورمان آماده میکنیم. ما بیش از هر زمان دیگری مصمم هستیم که این جملات را به یاد داشته باشیم؛ جملاتی که بارها شنیدهاید: آمریکا را دوباره قدرتمند خواهیم کرد. آمریکا را دوباره ثروتمند خواهیم کرد. آمریکا را دوباره سالم خواهیم کرد. آمریکا را دوباره نیرومند خواهیم کرد. آمریکا را دوباره سرافراز خواهیم کرد. آمریکا را دوباره امن خواهیم کرد. و آمریکا را دوباره عظمت خواهیم بخشید...زادروزت مبارک، آمریکا.»
با سخنرانی رئیس جمهوری آمریکا در روز چهارشنبه، «نمایشگاه کشور بزرگ آمریکا» در شهر واشنگتن افتتاح شد. این نمایشگاه که ۱۶ روز طول میکشد صبح پنجشنبه به روی عموم مردم باز خواهد شد.