لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ ایران ۱۲:۵۴

دونالد ترامپ: حادثه مدرسه میناب وحشتناک بود؛ هنوز مشخص نیست موشک کدام طرف باعث آن شد

دونالد ترامپ در کنار مارک روته و مقامات ارشد دولت آمریکا در کاخ سفید - ۳ تیر ۱۴۰۵
دونالد ترامپ در کنار مارک روته و مقامات ارشد دولت آمریکا در کاخ سفید - ۳ تیر ۱۴۰۵

دونالد ترامپ رئيس‌جمهوری آمریکا، چهارشنبه عصر در جریان دیدار با مارک روته دبیرکل ناتو، در مورد حادثه برخورد موشک به مدرسه میناب در ایران صبحت کرد.

خبرنگاری از آقای ترامپ پرسید که «آیا گزارش مربوط به حمله به مدرسه میناب را دیده‌اید؟»

رئیس‌جمهوری آمریکا گفت خیر چون باید منتظر تکمیل تحقیقات بماند.

او گفت: «نمی‌دانم که آیا آن‌ها اصلاً خواهند توانست این مسئله را حل کنند یا نه... اما نمی‌دانم که آیا در نهایت خواهند گفت که این یکی از موشک‌های ما بوده است یا نه.»

دونالد ترامپ گفت او فکر نمی‌داند که آیا هرگز «به‌طور قطعی» مشخص خواهد شد که مقصر چه کسی بوده است یا خیر.

رئیس‌جمهوری آمریکا توضیح داد که «چون در آن زمان موشک‌ها از هر سو در حال پرواز بودند. اتفاقی که رخ داد وحشتناک بود، اما واقعیت این است که موشک‌های زیادی در آسمان در حال پرواز بودند.»

دونالد ترامپ گفت: «من تاکنون هیچ مدرکی ندیده‌ام که مرا به این باور برساند که موشک ما بوده است. افراد و طرف‌های دیگری نیز موشک‌های فراوانی شلیک می‌کردند.»

آقای ترامپ در این جلسه خواستار نظر پیت هگست، وزیر جنگ آمریکا شد که او پاسخ داد «ما این تحقیقات را بسیار جدی گرفته‌ایم و در زمان مناسب، هر نتیجه‌ای که به دست آید، همان موقع اعلام خواهد شد.»

دونالد ترامپ در مورد گرفتن عوارض توسط جمهوری اسلامی از تنگه هرمز گفت اجازه آن را نخواهد داد.

دونالد ترامپ همچنین در بخش دیگری از سخنانش گفت رجب طیب اردوغان، رئيس جمهوری ترکیه به درخواست او از جنگ با جمهوری اسلامی کنار ایستاد با اینکه مخالف اسرائيل است. آقای ترامپ افزود، رئيس جمهوری چین و روسیه نیز همین کار را کردند. آقای ترامپ گفت اردوغان «عاشق ترکیه» است «و هر کاری که من خواسته‌ام انجام داده است.»

همچنبن ببینید:
XS
SM
MD
LG