سخنگوی کاخ سفید، کارولین لیویت سهشنبه شب و پس از اعلام آتشبس مشروط میان آمریکا و جمهوری اسلامی ایران، در بیانیهای گفت «این یک پیروزی برای ایالات متحده است که رئیسجمهور ترامپ و نیروی نظامی شگفتانگیز ما آن را محقق کردند.»
او گفت: «از همان ابتدای عملیات 'خشم حماسی'، رئیسجمهور ترامپ پیشبینی کرده بود که این عملیات بین ۴ تا ۶ هفته طول خواهد کشید.»
خانم لیویت در این بیانیه گفت «با توجه به تواناییهای فوقالعاده مبارزان ما، ما در ۳۸ روز به اهداف اصلی نظامی خود دست یافتیم و حتی از آن فراتر رفتهایم.»
او اشاره کرد که روز چهارشنبه جزئیات بیشتری را وزیر جنگ و رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا ارائه خواهند کرد.
سخنگوی کاخ سفید افزود «موفقیت نیروهای نظامی ما بیشترین اهرم فشار را ایجاد کرد و به رئیسجمهور ترامپ و تیمش اجازه داد در مذاکرات سخت شرکت کنند که اکنون مسیر حل دیپلماتیک و صلح بلندمدت را باز کرده است.»
او گفت «علاوه بر این، رئیسجمهور ترامپ تنگه هرمز را دوباره بازگشایی کرد.»
خانم لیویت گفت «هرگز توانایی رئیسجمهور ترامپ در پیشبرد موفقیتآمیز منافع آمریکا و میانجیگری برای صلح را دستکم نگیرید.»