لینکهای قابل دسترسی

چهارشنبه ۵ فروردین ۱۴۰۵ ایران ۲۲:۵۳

زنده 🔴 هشدار کاخ سفید به جمهوری اسلامی در صورت نپذیرفتن شکست: جهنم به پا می‌شود

کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید، اعلام کرد آمریکا به اهداف اصلی عملیات نظامی خود نزدیک شده و هم‌زمان گفت‌وگوها با جمهوری اسلامی ادامه دارد؛ اما هشدار داد در صورت عدم پذیرش واقعیت‌های میدانی، این حکومت با حملات شدیدتری روبه‌رو خواهد شد.

تازه‌ترین تحولات

۰۱:۰۸ ۱۳.۱۲.۱۴۰۴

صدراعظم آلمان در کاخ سفید: درباره روز پس از جمهوری اسلامی گفت‌وگو می‌کنیم

فریدریش مرتس، صدر اعظم آلمان روز سه‌شنبه در دیدار با دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در دفتر بیضی کاخ سفید گفت: «ما درباره کنار رفتن این رژیم وحشتناک در تهران هم‌نظر هستیم.»

صدراعظم آلمان افزود «درباره روز پس از آن و این‌که اگر آنها بروند چه رخ خواهد داد، گفت‌وگو خواهیم کرد.»

مرتس همچنین به ترامپ گفت: «همه ما می‌خواهیم این جنگ هرچه زودتر پایان یابد.»

صدر اعظم آلمان در دیدار با دونالد ترامپ
صدر اعظم آلمان در دیدار با دونالد ترامپ
۰۱:۳۳ ۱۳.۱۲.۱۴۰۴

مارک لوین: خامنه‌ای بعدی را هم بزنید

مارک لوین، حقوق‌دان و مفسر مشهور رادیویی آمریکایی که از حامیان شدید رئیس جمهوری آمریکا نیز شناخته می‌شود در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «خامنه‌ای بعدی را بزنید.»

آقای لوین در طول دوران پیش از حمله آمریکا و اسرائيل به مراکز جمهوری اسلامی، بارها نوشته بود که «خامنه‌ای را بزنید.»

۰۲:۳۷ ۱۳.۱۲.۱۴۰۴

ترامپ: ۹ هزار آمریکایی در امنیت از خاورمیانه به خانه بازگشتند

دونالد ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی تروت‌سوشال گفت: «از زمان آغاز عملیات خشم حماسی بیش از ۹ هزار آمریکایی در امنیت از خاورمیانه به خانه بازگشته‌اند.» آقای ترامپ به آمریکایی‌هایی که در خاورمیانه هستند گفت اگر خواهان بازگشت به خانه هستند در سامانه step.state.gov ثبت‌نام کنند. او گفت وزارت خارجه آمریکا موقعیت آن‌ها را شناسایی خواهد کرد و گزینه‌های سفر را به آن‌ها خواهد داد. او گفت آمریکا هم‌اکنون گزینه‌های پروازهای مجانی و پروازهای تجاری را فراهم کرده است و این گزینه‌ها با گذر زمان بیشتر خواهد شد. او همچنین گفت شهروندان آمریکایی می‌توانند با شماره

۰۰۱-۲۰۲-۵۰۱-۴۴۴۴
۲۴ ساعت شبانه روز، هفت روز هفته، تماس بگیرند.

۰۲:۵۸ ۱۳.۱۲.۱۴۰۴

قانون‌گذار آمریکایی: مردم ایران شایسته آزادی‌هستند؛ جمهوری اسلامی جز شر چیزی نداشته است

قانون‌گذار آمریکایی، پت فالون روز سه‌شنبه گفت: «رژیم ایران چیزی جز شر و بی‌ثباتی ارائه نداده است، و پس از دهه‌ها هرج و مرج، مردم ایران شایسته آزادی هستند. مقابله با چنین شری آسان نیست، اما حملات قاطع، عدالت را برقرار خواهد کرد و به نفع کشور ما و همچنین جهان خواهد بود.»

پت فالون
پت فالون
۰۲:۵۹ ۱۳.۱۲.۱۴۰۴

ویدیوی انفجار عصر سه‌شنبه ۱۲ اسفند در شمال شرق تهران - منبع وحید آنلاین

ویدیوی انفجار عصر سه‌شنبه ۱۲ اسفند در شمال شرق تهران - منبع وحید آنلاین
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:10 0:00
۰۳:۰۵ ۱۳.۱۲.۱۴۰۴

پنتاگون هویت چهار سرباز کشته شده آمریکایی را اعلام کرد

وزارت جنگ آمریکا هویت چهار سرباز کشته شده آمریکایی در عملیات نظامی ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی را اعلام کرد.

۰۳:۱۳ ۱۳.۱۲.۱۴۰۴

آغاز موج گسترده‌ای از حملات اسرائيل در ایران

حساب فارسی ارتش اسرائيل در شبکه اجتماعی ایکس از آغاز «موج گسترده‌ای از حملات» در ایران خبر داد.
ارتش اسرائيل در «گزارش اولیه» نوشت که «نیروی هوایی هم‌اکنون موجی گسترده از حملات را علیه سایت‌های پرتاب، سامانه‌های پدافندی و سایر زیرساخت‌های رژیم تروریستی ایران آغاز کرده است.»

۰۳:۲۳ ۱۳.۱۲.۱۴۰۴

تصویر انفجار عصر سه‌شنبه ۱۲ اسفند در شمال شرق تهران - منبع وحید آنلاین

تصویر انفجار عصر سه‌شنبه ۱۲ اسفند در شمال شرق تهران - منبع وحید آنلاین
تصویر انفجار عصر سه‌شنبه ۱۲ اسفند در شمال شرق تهران - منبع وحید آنلاین
۰۳:۵۴ ۱۳.۱۲.۱۴۰۴

فیلم منتسب به حمله به کنسولگری آمریکا در دبی - منبع وحید آنلاین

فیلم منتسب به حمله به کنسولگری آمریکا در دبی - منبع وحید آنلاین
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:04 0:00
۰۳:۵۹ ۱۳.۱۲.۱۴۰۴

فرمانده سنتکام در بروز‌رسانی عملیات خشم حماسی: تجهیزات بیشتری در راه است

برد کوپر، فرمانده سنتکام که نیروهای تحت امرش در عملیات «خشم حماسی» شرکت دارند گفت توان رزمی جمهوری اسلامی رو به کاهش هست اما آمریکا توان رزمی خود را افزایش می‌دهد. این سخنان او در حالی است که مقامات آمریکایی گفته‌اند شدت حملات به جمهوری اسلامی را شدت می‌بخشند.

آقای کوپر روز سه‌شنبه در به‌روزرسانی خود گفت عملیات «بی‌سابقه» آمریکا علیه جمهوری اسلامی با هدف از بین بردن توانایی جمهوری اسلامی برای تهدید آمریکایی‌ها انجام می‌شود. او گفت جمهوری اسلامی حدود «نیم قرن» آمریکایی‌ها را تهدید کرده است و افزود به نیروهایی که در این عملیات حضور دارند افتخار می‌کند. برد کوپر گفت بیش از ۵۰ هزار نیرو، ۲۰۰ جنگنده، دو ناو هواپیمابر و بمب‌افکن‌هایی از آمریکا در این عملیات مشارکت دارند و تجهیزات و نیروهای بیشتری نیز در راه است.

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG