لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۵ فروردین ۱۴۰۵ ایران ۰۹:۰۲
عکس منتسب به حمله در منطقه‌ای در شهر صنعتی البرز در الوند، استان قزوین - چهارشنبه ۵ فروردین
عکس منتسب به حمله در منطقه‌ای در شهر صنعتی البرز در الوند، استان قزوین - چهارشنبه ۵ فروردین

زنده 🔴 ادامه حملات هوایی در پنجم فروردین؛ گزارش‌ها از اعزام نیروی‌های ویژه آمریکایی به خاورمیانه؛ پرزیدنت ترامپ: حکومت ایران مشتاق توافق است

گزارش‌ها از ادامه حملات هوایی در ایران در پنجم فروردین حکایت دارد. پیت هگست وزیر جنگ آمریکا روز سه‌شنبه گفت فشار نظامی بر جمهوری اسلامی تا هر زمان و به هر میزان که لازم باشد ادامه دارد. بحرین و فرانسه، جداگانه، پیش‌نویس دو قطعنامه برای بازگشایی تنگه هرمز را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه دادند.

تازه‌ترین تحولات

۱۴:۰۵ ۱۱.۱۲.۱۴۰۴

ذوق خبرگزاری فارس از خسارت به شرکت آمازون در دبی

خبرگزاری فارس، وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، از خسارت به ساختمان شرکت آمازون در دبی به عنوان «شکار بزرگ سپاه در امارات» یاد کرد.

پیش‌تر مقامات دبی اعلام کرده بودند مرکز داده شرکت آمازون وب‌سرویس (AWS) در دبی، امارات متحده عربی، بر اثر اصابت اشیای ناشناس، دچار خسارت جزئی شده است.

مقامات جمهوری اسلامی در توجیه حملات خود به کشورهای همسایه مدعی بودند هدف، پایگاه‌های آمریکا در منطقه است، اما پیش‌تر فیلم‌هایی از حمله پهپادی و موشکی به مراکز غیرنظامی و هتل‌ها منتشر شده بود.
شرکت آمازون، که فارس از آن به عنوان «شکار بزرگ» یاد می‌کند، یک شرکت خصوصی بزرگ آمریکایی است و مالکیت آن دولتی نیست.

۱۴:۰۶ ۱۱.۱۲.۱۴۰۴

تفاوت دیدگاه فرانسه و آلمان درباره عملیات اسرائیل–آمریکا علیه جمهوری اسلامی

در حالی‌که آلمان با اقدامات آمریکا–اسرائیل علیه جمهوری اسلامی موافق است، فرانسه می‌گوید این درگیری نظامی باید هرچه زودتر پایان یابد.

برخی گزارش‌ها از برلین خبر می‌دهد که دولت آلمان در حال بررسی پیوستن به کارزار آمریکا–اسرائیل علیه جمهوری اسلامی است.

بریتانیا پس از حمله پهپادی به پایگاهش در قبرس، ترجیح داده آن را ناشی از یک اشتباه بداند. در مقابل، فرانسه با اقدام آمریکا–اسرائیل مخالف است.

ژان‌نوئل بارو، وزیر خارجه فرانسه، گفت اقدامات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه ایران باید پیش از اجرا مورد بحث قرار می‌گرفت. او افزود درگیری نظامی باید هرچه سریع‌تر پایان یابد.

۱۶:۰۶ ۱۱.۱۲.۱۴۰۴

'انفجارهای غرب تهران حوالی شهرک باقری چیتگر، دوشنبه ۱۱ اسفند

 'انفجارهای غرب تهران حوالی شهرک باقری چیتگر، دوشنبه ۱۱ اسفند
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:33 0:00
۱۶:۰۷ ۱۱.۱۲.۱۴۰۴

ویدیوهای دریافتی از بقایای ساختمان کلانتری ۱۰۴ عباس‌آباد تهران و خسارت ساختمان‌های اطراف

ویدیوهای دریافتی از باقی‌مانده ساختمان کلانتری ۱۰۴ عباس‌آباد تهران و خسارت ساختمان‌های اطراف
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:29 0:00
۱۶:۰۷ ۱۱.۱۲.۱۴۰۴

ویدیوی دریافتی: شادی مردم هشتگرد پس از شنیدن خبر مرگ خامنه‌ای


ویدیوی دریافتی: شادی مردم هشتگرد پس از شنیدن خبر مرگ خامنه‌ای
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:20 0:00
۱۶:۱۶ ۱۱.۱۲.۱۴۰۴

سنتکام از کشته شدن یک نظامی آمریکایی دیگر خبر داد

فرماندهی مرکزی نیروهای مسلح آمریکا، سنتکام، از کشته شدن یک نظامی آمریکایی دیگر خبر داد.

در بیانیه‌ای که سنتکام دقایقی پیش منتشر کرد،آمده است: «تا ساعت ۷:۳۰ صبح به وقت شرق آمریکا، ۲ مارس، چهار سرباز آمریکایی در حین عملیات کشته شده‌اند.»

بنا بر بیانیه سنتکام، چهارمین سرباز، که در حملات اولیه جمهوری اسلامی به شدت زخمی شده بود، سرانجام بر اثر جراحات وارده جانش را از دست داد.

فرماندهی مرکزی نیروهای مسلح آمریکا با تاکید بر تداوم «عملیات‌های رزمی» آمریکا، گفت که تلاش‌ها برای «واکنش به این حادثه» همچنان ادامه دارد.

۱۷:۲۲ ۱۱.۱۲.۱۴۰۴

وزیر جنگ آمریکا: این جنگ را جمهوری اسلامی آغاز کرد اما ما آن را پایان می‌دهیم

پیت هگست، وزیر جنگ آمریکا روز دوشنبه در یک نشست خبری گزارشی از حمله به مواضع جمهوری اسلامی ارائه داد و گفت که جمهوری اسلامی با ۴۷ سال آمریکاستیزی و اقدامات تروریستی آغازگر جنگ بوده است.

او همچنین با تکرار پیام دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا خطاب به مردم ایران از لحظه تاریخی به دست گرفتن سرنوشت ایران توسط ایرانیان گفت و به نیروهای مسلح جمهوری اسلامی گفت عاقلانه انتخاب کنند که می‌خواهند کدام سمت بایستند

۱۷:۵۰ ۱۱.۱۲.۱۴۰۴

تداوم عملیات «خشم حماسی» با حمله‌های هوایی مستمر به مراکز و زیرساخت‌های جمهوری اسلامی در ایران

گزارش‌های مردمی حاکی از بمباران مجدد پایگاه ولیعصر تهران است. در کنار برج میلاد هم وقوع انفجار و مشاهده ستون‌های دود گزارش شده است.

در خارج از تهران، گزارش‌هایی از بمباران‌های هوایی در سنندج، اندیمشک، و دزفول منتشر شده است. گفته می‌شود ستاد کل نیروی انتظامی در سنندج مجدداً هدف قرار گرفته و خسارات گسترده‌ای دیده است. در نهاوند، واقع در استان همدان، نیز دو انفجار بزرگ گزارش شده است. از بوشهر و لرستان هم خبرهایی از حملات شدید به گوش می‌رسد.

صدای آمریکا به دلیل عدم دسترسی میدانی و حجم بالای اخبار منتشر شده، در حال حاضر نمی‌تواند صحت همه گزارش‌ها را به صورت مستقل راستی‌آزمایی و تایید کند.

۱۷:۵۵ ۱۱.۱۲.۱۴۰۴

اختصاصی | حمله به اهداف نظامی جمهوری اسلامی در سنندج

اختصاصی | حمله به اهداف نظامی جمهوری اسلامی در سنندج
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:24 0:00
۱۷:۵۶ ۱۱.۱۲.۱۴۰۴

روایت یک شهروند از حمله هم‌زمان به چند منطقه تهران- دوشنبه ۱۱ اسفند

شهروندی با انتشار ویدیویی، در حالی که دوربین را می‌چرخاند به مناطقی اشاره می‌کند که مورد حمله قرار گرفته و ستون‌های دود در آن مناطق تهران به آسمان بلند شده و نام آن محله‌ها را ذکر می‌کند.

روایت یک شهروند از حمله هم‌زمان به چند منطقه تهران- دوشنبه ۱۱ اسفند
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:15 0:00




بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG