لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ ایران ۱۸:۴۰
پرزیدنت ترامپ
پرزیدنت ترامپ

🔴 پرزیدنت ترامپ: محاصره دریایی منابع مالی رژیم ایران را بسیار محدود کرده است

پرریدنت ترامپ با اشاره به موثر بودن محاصره دریایی بر محدود کردن دسترسی رژیم ایران به منابع مالی، بار دیگر تاکید کرد که آمریکا اجازه نخواهد داد رژیم ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد.

تازه‌ترین تحولات

۰۴:۵۳ ۱۷.۲.۱۴۰۵

واکنش دونالد ترامپ به رشد چشمگیر بازار سهام

دونالد ترامپ، رئیس‌ جمهوری آمریکا، چهارشنبه شب به رشد چشمگیر بازار سهام در این روز واکنش نشان داد. او در شبکه تروت‌سوشال نوشت: «بازار سهام امروز به بالاترین رکورد تاریخ رسید. اشتغال و حساب‌های بازنشستگی '۴۰۱کی' در حال شکوفایی هستند.»

۰۴:۳۶ ۱۷.۲.۱۴۰۵

وال‌استریت ژورنال: خط قرمز آمریکا خارج کردن تمامی اورانیوم غنی‌شده جمهوری اسلامی از ایران است

روزنامه آمریکایی وال‌استریت ژورنال در ارتباط با مذاکرات میان آمریکا و جمهوری اسلامی می‌گوید که واشنگتن خواستار خارج کردن تمام مواد هسته‌ای غنی‌شده جمهوری اسلامی است و این مواد فقط به اورانیوم ۶۰ درصد غنی‌شده و یا حتی به اورانیوم ۲۰ درصد غنی شده محدود نمی‌شود، بلکه «تمامی» مواد اورانیوم غنی‌شده را شامل می‌‌شود. این روزنامه نوشت که این موضوع یک «خط قرمز» است.

۰۲:۱۸ ۱۷.۲.۱۴۰۵

ترامپ به پی‌بی‌اس: توافق با جمهوری اسلامی شامل انتقال اورانیوم غنی‌شده به آمریکا می‌شود؛ غنی‌سازی ۳.۶۷ درصدی در توافق نخواهد بود

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در گفت‌وگویی تلفنی در صبح چهارشنبه با شبکه آمریکایی پی‌بی‌اس نیوز گفت توافق احتمالی با جمهوری اسلامی شامل انتقال حدود ۱۰۰۰ پوند اورانیوم غنی‌شده از ایران به آمریکا و همچنین عدم راه‌اندازی تأسیسات زیرزمینی هسته‌ای جمهوری اسلامی می‌شود.

آقای ترامپ در این مصاحبه نسبت به دستیابی به توافق با جمهوری اسلامی ایران ابراز خوش‌بینی کرد.

به نوشته پی‌بی‌اس،‌ آقای ترامپ گفت احساس می‌کند آمریکا به توافق نزدیک شده است، اما افزود: «قبلاً هم درباره آن‌ها چنین احساسی داشتم، بنابراین باید ببینیم چه می‌شود.»

او گفت «بعید» است که استیو ویتکاف و جرد کوشنر، دامادش، برای مذاکرات اعزام شوند.


۰۰:۴۱ ۱۷.۲.۱۴۰۵

به دنبال نشانه‌های کاهش تنش میان آمریکا و جمهوری اسلامی قیمت نفت کاهش و شاخص‌های سهام افزایش یافت

قیمت نفت روز چهارشنبه در بحبوحه گزارش‌های احتمال شکل‌گیری توافق بین ایالات متحده و جمهوری اسلامی کاهش یافت؛ و همین امر باعث خوش‌بینی در بازار سهام شد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، صبح چهارشنبه در مطلبی در تروت‌سوشال گفت که اگر جمهوری اسلامی «ایران موافقت کند آنچه را که توافق شده است، بدهد»، عملیات نظامی علیه جمهوری اسلامی می‌تواند پایان یابد و تنگه هرمز که از نظر استراتژیک حیاتی است، می‌تواند برای همه کشتی‌ها باز باشد. رئیس جمهوری آمریکا همچنین تاکید کرد که اگر جمهوری اسلامی موافقت نکند، «بمباران آغاز می‌شود و متأسفانه در سطح و شدت بسیار بالاتری نسبت به قبل خواهد بود.»

اگر این توافق به ثمر برسد، به یک درگیری‌ پایان می‌دهد که به گفته آژانس بین‌المللی انرژی، بزرگترین اختلال در عرضه انرژی در تاریخ را ایجاد کرده است.

۲۳:۴۳ ۱۶.۲.۱۴۰۵

ترامپ: جمهوری اسلامی نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد و نخواهد داشت؛ رژیم خواهان توافق است

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، روز چهارشنبه در مورد ایران با خبرنگاران در کاخ سفید گفت‌وگو کرد.

خبرنگاری از آقای ترامپ پرسید چرا اکنون به مذاکرات با جمهوری اسلامی خوش‌بین شده است؟ این خبرنگار گفت که جمهوری اسلامی از تسلیم شدن سرباز زده است.

آقای ترامپ به او گفت تو این مورد را خبر نداری.او سپس گفت مقامات جمهوری اسلامی «خیلی می‌خواهند توافق کنند، و خواهیم دید به آن می‌رسیم یا نه. اگر برسیم، آن‌ها نمی‌توانند سلاح هسته‌ای داشته باشند. خیلی ساده است.»

رئیس جمهوری آمریکا افزود «آن‌ها یک نیروی دریایی با ۱۵۹ کشتی داشتند، و حالا هر کشتی تکه‌تکه شده و در کف آب افتاده است. آن‌ها نیروی هوایی داشتند، هواپیماهای زیادی، و حالا هیچ هواپیمایی ندارند. هیچ پدافند هوایی ندارند. هیچ راداری برایشان باقی نمانده است. موشک‌هایشان عمدتاً نابود شده‌اند. مقداری دارند، شاید ۱۸ تا ۱۹ درصد، اما در مقایسه با آنچه داشتند، خیلی کم است. و رهبرانشان همگی کشته شده‌اند. بنابراین فکر می‌کنم ما بردیم.»

۲۱:۳۸ ۱۶.۲.۱۴۰۵

پرزیدنت ترامپ:‌ رژیم ایران شکست‌ خورده است، هرچند شاید خودشان خبر نداشته باشند

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، در گفت‌و‌گو با برنامه تلویزیونی خبری «د نشنال دِسک» گفت: «آنها از نظر نظامی شکست خورده‌اند، هرچند شاید در ذهن خودشان این را ندانند. اما من فکر می‌کنم آنها می‌دانند؛ چون من با آنها سروکار دارم و ما هرگز نمی‌توانیم اجازه دهیم ایران سلاح هسته‌ای داشته باشد.»


۲۰:۵۷ ۱۶.۲.۱۴۰۵

تجلیل پرزیدنت ترامپ از مادران نظامی آمریکا در کاخ سفید

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا میزبان گروهی از مادران نظامی بود و ضمن تجلیل از آن‌ها به عنوان نمادهای استقامت و «بهترین‌های کشور» گفت: «شما از تعطیلات، جشن‌های تولد، مراسم فارغ‌التحصیلی و حتی شنیدن اولین کلمات فرزندانتان چشم‌پوشی کرده‌اید. بسیاری از شما بیش از آنچه کسی بتواند تصورش را بکند، جابه‌جا شده و تغییر مکان داده‌اید؛ اما همه این کارها را به خاطر عشق به آمریکا انجام می‌دهید.»

پرزیدنت ترامپ ترامپ که به همراه بانوی اول ملانیا در این مراسم حضور داشت، از عملکرد ملانیا ترامپ قدردانی کرد و افزود: «او در جایگاه بانوی اول عملکردی باورنکردنی داشته و مادری فوق‌العاده است.»


۲۰:۴۵ ۱۶.۲.۱۴۰۵

پرزیدنت ترامپ: ابعاد محاصره دریایی جمهوری اسلامی باورنکردنی است

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا با اشاره به محاصره دریایی جمهوری اسلامی گفت: «ما اوضاع را کاملاً تحت کنترل داریم. این محاصره باورنکردنی است... درست مثل یک دیوار فولادی عمل می‌کند.»

پرزیدنت ترامپ در مراسم «روز مادر» نظامیان در کاخ سفید، بار دیگر به تلاش مقامات جمهوری اسلامی برای توافق با آمریکا اشاره کرد و گفت: «ما با افرادی طرف هستیم که بسیار مشتاق به دستیابی به یک توافق هستند. باید منتظر بمانیم و ببینیم آیا آن‌ها می‌توانند به توافقی برسند که برای ما رضایت‌بخش باشد یا خیر.»

۱۹:۰۲ ۱۶.۲.۱۴۰۵

مقام ارشد بازرگانی آمریکا: خریداران نفت رژیم ایران به بزرگترین حامی حکومتی تروریسم کمک می‌کنند

جیمسون گریر، از مقامات ارشد تجاری دولت آمریکا، روز چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بلومبرگ با اشاره به سفر پیش روی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، به چین گفت: «[رژیم] ایران بزرگترین حامی حکومتی تروریسم در جهان است و هر کسی که از [رژیم] ایران نفت می‌خرد، به این امر کمک می‌کند.»

۱۹:۰۱ ۱۶.۲.۱۴۰۵

اسرائیل: به تامین «سوخت جت» مورد نیاز آلمان کمک می‌کنیم

با ادامه بحران تنگه هرمز و به درخواست آلمان برای کمک در زمینه سوخت جت و گاز طبیعی، اسرائیل اعلام کرد که سوخت مورد نیاز جت‌های آلمان را تأمین خواهد کرد.

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG