لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
جمعه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ ایران ۰۳:۵۲
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا

زنده 🔴 گزارش‌ها از فعالیت ضدهوایی‌ها برای «مقابله با پهپادها» در تهران؛ ترامپ: جمهوری اسلامی ۴۲هزار انسان بی‌گناه را کشت

رئیس جمهوری آمریکا گفت که حکومت ایران به شدت مشتاق رسیدن به توافق با آمریکا است اما هیچ‌کس با قطعیت نمی‌داند رهبران چه کسانی هستند. از سوی دیگر جمهوری اسلامی در ادامه اعدام زندانیان سیاسی و معترضان بازداشت‌شده در اعتراضات دی ۱۴۰۴ ساسان آزادوار، ورزشکار ۲۱ ساله را اعدام کرد.

تازه‌ترین تحولات

۰۱:۴۰ ۱۰.۲.۱۴۰۵

ترامپ: به‌زودی «تصمیم نهایی» در مورد کاهش احتمالی نیروهای آمریکا در آلمان گرفته می‌شود

رئیس‌جمهوری آمریکا، دونالد ترامپ، در شبکه اجتماعی تروت‌سوشال اعلام کرد که «ایالات متحده در حال بررسی و مطالعه احتمال کاهش نیروهای خود در آلمان است و تصمیم نهایی در این زمینه در مدت کوتاهی اتخاذ خواهد شد.»

آقای ترامپ این موضوع را عصر چهارشنبه ۹ اردیبهشت اعلام کرد.

آقای ترامپ پیشتر در روز سه‌شنبه با انتقاد از موضع صدراعظم آلمان نسبت به جمهوری اسلامی گفت که اگر حکومت ایران سلاح هسته‌ای داشت، تمام جهان گروگان گرفته می‌شد.

او در آن روز در شبکه تروت سوشال نوشت: «صدراعظم آلمان، فریدریش مرتس، فکر می‌کند که داشتن سلاح هسته‌ای برای ایران اشکالی ندارد.»


۰۱:۴۰ ۱۰.۲.۱۴۰۵

نمایش اعمال محاصره دریایی جمهوری اسلامی توسط نیروهای آمریکایی در ویدیوی تازه سنتکام

نمایش اعمال محاصره دریایی جمهوری اسلامی توسط نیروهای آمریکایی در ویدیوی تازه سنتکام
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:30 0:00
۰۱:۱۷ ۱۰.۲.۱۴۰۵

فرمانده سنتکام: نیروهای آمریکایی مانع نقض محاصره دریایی جمهوری اسلامی توسط ۴۲ کشتی شدند؛ ۶۹ میلیون بشکه نفت سرگردان است

برد کوپر، فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام، روز چهارشنبه ۹ اردیبهشت در بیانیه‌ای گفت نیروهای ایالات متحده مسیر ۴۲ کشتی تجاری را که تلاش داشتند محاصره دریایی جمهوری اسلامی از سوی آمریکا را نقض کنند، تغییر دادند.



۰۰:۵۵ ۱۰.۲.۱۴۰۵

گزارش خبرنگار آکسیوس از آماده‌شدن یک طرح سنتکام علیه جمهوری اسلامی

خبرنگار آکسیوس، باراک راوید، روز چهارشنبه به نقل از «سه‌ منبع آگاه» گفت سنتکام طرحی را برای انجام موجی از حملات «کوتاه و قدرتمند» علیه جمهوری اسلامی آماده کرده است تا بن‌بست در مذاکرات را بشکند اما رئیس جمهوری آمریکا فعلا دستور اجرای آن را صادر نکرده است.

۰۰:۳۶ ۱۰.۲.۱۴۰۵

دونالد ترامپ: محاصره دریایی تا زمانی که جمهوری اسلامی بگوید «تسلیم شدیم» ادامه می‌یابد

دونالد ترامپ، رئيس‌جمهوری آمریکا روز چهارشنبه ۹ اردیبهشت درباره اینکه محاصره دریایی جمهوری اسلامی از سوی آمریکا تا چه زمانی ادامه خواهد یافت، گفت «تنها کاری که باید بکنند این است که 'عمو را فریاد بزنند' (تسلیم هستیم) یا بگویند که بی‌خیال می‌شویم.»

آقای ترامپ این پاسخ را به سوال خبرنگاری داد که از او در کاخ سفید پرسید «تا چه مدت آماده‌اید این محاصره را ادامه دهید؟ آیا می‌تواند چند ماه دیگر هم ادامه پیدا کند؟»

رئیس‌جمهوری آمریکا افزود «این محاصره فوق‌العاده است...این محاصره صد در صد بی‌نقص بوده است. نشان می‌دهد نیروی دریایی ما چقدر قدرتمند است. می‌توانم به شما بگویم که هیچ‌کس قرار نیست بازی در بیاورد.»


۲۳:۱۴ ۹.۲.۱۴۰۵

پیت هگست: اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی برای منافع آمریکا حیاتی بوده است


پیت هگست، وزیر جنگ ایالات متحده گفت: «اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی برای منافع آمریکا حیاتی بوده است.»

پیت هگست روز چهارشنبه ۹ اردیبهشت برای اولین بار پس از عملیات «خشم حماسی»، در کنگره آمریکا در جلسه پرسش و پاسخ در برابر کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان حاضر شد. او در پاسخ مدت این درگیری، به جنگ‌های ویتنام و افغانستان اشاره کرد و گفت پرزیدنت ترامپ این شجاعت را داشت که اطمینان حاصل کند جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت.

آقای هگست با انتقاد از مواضع برخی اعضای کنگره در قبال عملیات نظامی علیه جمهوری اسلامی، ادعای طولانی خواندن این عملیات را کمک به دستگاه پروپاگاندا رژیم ایران عنوان کرد.

۲۲:۱۳ ۹.۲.۱۴۰۵

پرزیدنت ترامپ: جمهوری اسلامی شکست خورده؛ رسانه‌های جعلی این را به شما نمی‌گویند

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا گفت که از نظر نظامی جمهوری اسلامی شکست خورده و توان نظامی آن در هم شکسته شده است اما رسانه‌های دروغ‌پرداز این را مخابره نکرده و تصویری واژگون ارائه می‌دهند.

آقای ترامپ روز چهارشنبه ۹ اردیبهشت در حاشیه دیدار با فضانوردان آرتمیس۲ به خبرنگاران گفت که با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه درباره اوکراین و کمی هم درباره ایران صحبت کرده است.

۱۹:۲۹ ۹.۲.۱۴۰۵

سنتکام: بیش از ۲۰ کشتی در بندر چابهار زمین‌گیر شده‌اند

فرماندهی مرکزی ایالات متحده، سنتکام، می‌گوید در پی محاصره دریایی آمریکا علیه بندرهای جمهوری اسلامی و مسدود شدن رفت‌وآمد تجاری به مقصد و از مبدا ایران، شمار کشتی‌های متوقف‌شده در بندر چابهار به بیش از ۲۰ فروند رسیده است.

سنتکام روز چهارشنبه ۹ اردیبهشت در پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که پیش از آغاز محاصره دریایی آمریکا علیه بندرهای جمهوری اسلامی، روزانه به طور میانگین پنج کشتی در بندر چابهار لنگر می‌انداختند.

سنتکام در ادامه افزود که در نتیجه اقدامات ایالات متحده برای مسدود کردن رفت‌وآمد تجاری و اقتصادی از ایران و به سوی ایران، بیش از ۲۰ کشتی در بندر چابهار متوقف مانده‌اند.

این پیام سنتکام در حالی منتشر شده که آمریکا فشارهای نظامی و اقتصادی خود علیه جمهوری اسلامی را با هدف محدود کردن توان رژیم ایران در استفاده از مسیرهای دریایی و بندرهای راهبردی افزایش داده است.


۱۹:۰۰ ۹.۲.۱۴۰۵

ژنرال کین: قابلیت‌های بی‌مانند ارتش آمریکا را در خشم حماسی نشان دادیم

ژنرال دن کین، رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا در کنگره ایالات متحده گفت که قابلیت‌های بی‌مانند ارتش آمریکا در عملیات خشم حماسی علیه جمهوری اسلامی قابل مشاهده است اما افزایش منابع برای تضمین آمادگی ارتش آمریکا جهت مقابله با هرگونه تهدید نوظهور در آینده حیاتی است.

پوشش ویژه| ژنرال کین: قابلیت‌های بی‌مانند ارتش آمریکا را در خشم حماسی نشان دادیم
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:07:45 0:00


۱۸:۲۴ ۹.۲.۱۴۰۵

وزیر جنگ آمریکا: از جنگ با جمهوری اسلامی فقط دو ماه گذشته است

پیت هگست، وزیر جنگ ایالات متحده گفت اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی برای منافع آمریکا حیاتی بوده است.

او که برای اولین بار پس از عملیات خشم حماسی در کنگره آمریکا حاضر شده بود به طولانی بودن جنگ‌های ویتنام و افغانستان اشاره کرد و گفت پرزیدنت ترامپ این شجاعت را داشت که اطمینان حاصل کند جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت.

آقای هگست از مواضع برخی اعضای کنگره در قبال جنگ با جمهوری اسلامی به شدت انتقاد کرد.

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG