لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ ایران ۰۸:۰۲
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا

زنده 🔴 دونالد ترامپ با تیم امنیت ملی خود «دیدار» کرد؛ گزارش وال‌استریت ژورنال از حملات «مخفیانه» امارات به جمهوری اسلامی

کلی می‌یر، خبرنگار حوزه کاخ سفید نیوزنیشن، دوشنبه شب گفت رئیس جمهوری آمریکا در تماس کوتاه تلفنی با او، در پاسخ به این پرسش که آیا پیش از سفرش به چین قصد دارد به جمهوری اسلامی واکنش نشان دهد یا نه گفت: «واضح است که قرار نیست درباره آن با شما صحبت کنم.»

تازه‌ترین تحولات

۰۹:۲۴ ۱۸.۱.۱۴۰۵

اکسیوس: بمباران زیرساخت‌های ایران ممکن است به تأخیر بیفتد

اکسیوس به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا گزارش داد که اگر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده ارزیابی کند که توافقی با جمهوری اسلامی در حال شکل‌گیری است، احتمالاً در زمینه حمله به زیرساخت‌های ایران «دست نگه می‌دارد.»

این مقام دولت آمریکا که نامش فاش نشده، افزود: «اما تنها او و فقط اوست که این تصمیم را می‌گیرد».

همچنین یک مقام دفاعی آمریکا اظهار داشت که مقامات آمریکایی نسبت به تمدید دوباره مهلت تعیین‌شده برای جمهوری اسلامی، «بدبین» هستند.

رئیس‌جمهور آمریکا به جمهوری اسلامی فرصت داده که اگر تا ساعت ۸ عصر سه‌شنبه به وقت شرق آمریکا (بامداد چهارشنبه به وقت تهران)، به توافقی که مورد نظر اوست دست نیابد، آمریکا پل‌ها و نیروگاه‌های برق در ایران را نابود خواهد کرد.

اما اکسیوس می‌نویسد که میانجی‌ها شامل پاکستان، مصر و ترکیه در تلاش‌ برای رسیدن به توافق یا دست‌کم دادن زمان بیشتر به مذاکرات هستند.

۰۹:۰۱ ۱۸.۱.۱۴۰۵

رسانه‌های بریتانیا: مجتبی خامنه‌ای «بیهوش» است و قادر به اداره کشور نیست

رسانه‌های بریتانیا در گزارش‌هایی به یک یادداشت اطلاعاتی اشاره می‌کنند که بر اساس آن، مجتبی خامنه‌ای، رهبر جدید جمهوری اسلامی، در حال حاضر «بیهوش» بوده و «قادر به اداره کشور نیست.»

این ارزیابی که گفته می‌شود بر پایه اطلاعات امنیتی ایالات متحده آمریکا و اسرائیل تهیه شده، نشان می‌دهد مجتبی خامنه‌ای ۵۶ ساله به‌دلیل یک وضعیت پزشکی «حاد» در شهر مذهبی قم تحت درمان قرار دارد.

مجتبی خامنه‌ای از زمانی که حدود هشت روز پس از کشته شدن پدرش در نخستین روز جنگ، به‌عنوان رهبر جدید جمهوری اسلامی انتخاب شد، در انظار عمومی دیده نشده است.

۰۸:۵۹ ۱۸.۱.۱۴۰۵

نماینده کره جنوبی برای تأمین منابع نفت به قزاقستان، عمان و عربستان سعودی سفر می‌کند

در حالی که عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز با اختلال مواجه شده، کانگ هون-سیک، رئیس دفتر ریاست‌جمهوری کره جنوبی، اعلام کرد که برای تأمین منابع نفت خام و نفتا به قزاقستان، عمان و عربستان سعودی سفر خواهد کرد.

کانگ گفت که او قرار است سه‌شنبه ۱۸ فروردین به عنوان نماینده ویژه لی جه‌میونگ رئیس‌جمهور کره جنوبی با دولت‌ها، شرکت‌های انرژی و اپراتورهای کشتی مذاکراتی انجام دهد تا اطمینان حاصل شود محموله‌ها به بنادر کره جنوبی برسند و همچنین از تأمین پایدار کالاهای کلیدی از جمله محصولات پزشکی حمایت شود.

او سه‌شنبه در یک نشست خبری گفت که کره جنوبی فوراً باید خطوط تأمین خود را متنوع کند، زیرا این کشور برای حدود ۶۱ درصد نفت خام و ۵۴ درصد نفتا وارداتی خود به مسیر هرمز وابسته است.

کانگ افزود که کره جنوبی در حال همکاری با شرکای بین‌المللی برای تضمین عبور ایمن ۲۶ کشتی تحت پرچم این کشور است که هم‌اکنون در داخل تنگه هرمز منتظر هستند.

از زمان بسته شدن تنگه هرمز، سئول ۱۱۰ میلیون بشکه نفت خام جایگزین برای ماه‌های آوریل و مه را از طریق ۱۷ کشور از جمله ایالات متحده، برزیل، استرالیا، کنگو، گابن و کانادا تأمین کرده است.

اما این میزان، فقط جایگزین حدود ۶۰ درصد از تقاضای معمول آوریل و ۷۰ درصد از تقاضای معمول ماه مه می‌شود.

۰۸:۱۶ ۱۸.۱.۱۴۰۵

دولت جمهوری اسلامی خواستار ایجاد سپر انسانی برای نیروگاه‌ها شد

در آستانه پایان مهلت تعیین‌شده آمریکا برای جمهوری اسلامی در زمینه رسیدن به یک توافق و بازگشایی تنگه هرمز، یک مقام ارشد دولت مسعود پزشکیان خواستار ایجاد سپر انسانی برای نیروگاه‌های ایران شد.

علیرضا رحیمی، معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، شامگاه دوشنبه در تلویزیون جمهوری اسلامی، از مردم به ویژه جوانان خواست که اطراف نیروگاه‌های برق سراسر کشور «زنجیره انسانی» تشکیل دهند.

این اظهارات در حالی است که پیشتر استفاده جمهوری اسلامی از مردم ایران به عنوان سپر انسانی واکنش‌های گسترده‌ای از جمله از سوی فعالان حقوق بشر برانگیخته است.

تصویری از نیروگاه حرارتی شازند اراک
تصویری از نیروگاه حرارتی شازند اراک

در اسفندماه، فرماندهی مرکزی ایالات متحده، ‌سنتکام، با انتشار بیانیه‌ای درباره استفاده جمهوری اسلامی از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی هشدار داد و نوشت: «رژیم تروریستی ایران آشکارا ایمنی مردم بی‌گناه را نادیده می‌گیرد» و «از مناطق غیرنظامی پرجمعیت برای انجام عملیات نظامی، از جمله پرتاب پهپادهای تهاجمی یک‌طرفه و موشک‌های بالستیک، استفاده می‌کند.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، دوشنبه بار دیگر به تهران هشدار داد که اگر تا سه‌شنبه توافق مورد نظر او نهایی نشود، پل‌ها و نیروگاه‌ها در ایران هدف قرار خواهند گرفت.

۰۶:۲۵ ۱۸.۱.۱۴۰۵

لیندزی گراهام: دیپلماسی با جمهوری اسلامی را ترجیح می‌دهم

سناتور جمهوری‌خواه لیندزی گراهام، در مصاحبه‌ای با شبکه فاکس‌نیوز گفت تا فردا سه‌شنبه ساعت ۸ شب به وقت واشنگتن مشخص خواهد شد که جمهوری اسلامی با آمریکا به توافق خواهد رسید و شروط واشنگتن را قبول خواهد کرد یا خیر.

آقای گراهام گفت: «من خیلی خوش‌بینم که ترامپ به‌نوعی این حکومت را پایان خواهد داد. دیپلماسی را ترجیح می‌دهم، اما تا همین موقع فردا شب، یا توافقی حاصل می‌شود که به نفع جهان، منطقه و خود ایران باشد، یا ما آن‌ها (رژیم) را هدف حمله قرار می‌دهیم.»


۰۵:۲۹ ۱۸.۱.۱۴۰۵

حمله پهپادی باعث کشته شدن دو نفر در اقلیم کردستان عراق شد

خبرگزاری‌ها از کشته شدن دو نفر در اقلیم کردستان عراق بر اثر برخورد یک پهپاد با یک خانه مسکونی در روستایی در شمال شرق اربیل خبر دادند. گفته می‌شود این پهپاد از داخل ایران شلیک شده بود. جمهوری اسلامی در هفته‌های اخیر حملات زیادی را به مناطق اطراف ایران از جمله اقلیم کردستان عراق انجام داده است.

۰۵:۱۷ ۱۸.۱.۱۴۰۵

ویدیوی ستون‌های آتش و دود در سمت فرودگاه مهرآباد تهران - بامداد سه‌شنبه ۱۸ فروردین

ویدیوی ستون‌های آتش و دود در سمت فرودگاه مهرآباد تهران - بامداد سه‌شنبه ۱۸ فروردین
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:17 0:00
۰۵:۰۷ ۱۸.۱.۱۴۰۵

اثر حمله به ساختمانی در فاز ۴ شهر پردیس، استان تهران - حوالی ۳ بامداد سه‌شنبه ۱۸ فروردین

اثر حمله به ساختمانی در فاز ۴ شهر پردیس، استان تهران - حوالی ۳ بامداد سه‌شنبه ۱۸ فروردین
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:36 0:00
۰۴:۲۴ ۱۸.۱.۱۴۰۵

ارتش اسرائيل از تکمیل دور تازه‌ای از حملات «گسترده» علیه «زیرساخت‌های رژیم» خبر داد

ارتش اسرائيل لحظاتی قبل از تکمیل دور دیگری از حملات به «زیرساخت‌های رژیم تروریستی ایران» در تهران و نقاط مختلف ایران خبر داد. ارتش اسرائيل این دور از حملات را «یک عملیات گسترده» خواند و افزود جزئیات بیشتر بعدا منتشر خواهد شد.


۰۴:۱۷ ۱۸.۱.۱۴۰۵

حمله شبانه موشکی به عربستان؛ ریاض: بقایای موشک رهگیری‌شده در نزدیکی تأسیسات انرژی سقوط کرد

عربستان سعودی اوایل سه‌شنبه ۱۸ فروردین اعلام کرد که هفت موشک بالستیک را که منطقه نفت‌خیز شرقی این کشور را هدف قرار داده بود، رهگیری کرد.

ریاض گفت بقایای این موشک‌ها در نزدیکی تأسیسات انرژی سقوط کرد.

به گزارش وال‌استریت ژورنال، ‌وزارت دفاع عربستان در بیانیه‌ای بدون ارائه جزئیات بیشتر اعلام کرد که کار ارزیابی هرگونه خسارت در حال انجام است.

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG