لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ ایران ۱۶:۵۵

زنده 🔴 دست‌کم سه کشتی روز چهارشنبه، هدف حملات دریایی جمهوری اسلامی قرار گرفتند؛ سپاه از «توقیف» دو کشتی در نزدیکی هرمز خبر داد

روز چهارشنبه دست‌کم سه حمله به کشتی‌های باری در آب‌های جنوبی ایران ثبت شده است. همزمان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از توقیف دو کشتی باربری در آب‌های نزدیک تنگه هرمز خبر داد، و یکی از این کشتی‌ها را به اسرائیل منتسب کرده است.

تازه‌ترین تحولات

۰۸:۱۶ ۱۸.۱.۱۴۰۵

دولت جمهوری اسلامی خواستار ایجاد سپر انسانی برای نیروگاه‌ها شد

در آستانه پایان مهلت تعیین‌شده آمریکا برای جمهوری اسلامی در زمینه رسیدن به یک توافق و بازگشایی تنگه هرمز، یک مقام ارشد دولت مسعود پزشکیان خواستار ایجاد سپر انسانی برای نیروگاه‌های ایران شد.

علیرضا رحیمی، معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، شامگاه دوشنبه در تلویزیون جمهوری اسلامی، از مردم به ویژه جوانان خواست که اطراف نیروگاه‌های برق سراسر کشور «زنجیره انسانی» تشکیل دهند.

این اظهارات در حالی است که پیشتر استفاده جمهوری اسلامی از مردم ایران به عنوان سپر انسانی واکنش‌های گسترده‌ای از جمله از سوی فعالان حقوق بشر برانگیخته است.

تصویری از نیروگاه حرارتی شازند اراک
تصویری از نیروگاه حرارتی شازند اراک

در اسفندماه، فرماندهی مرکزی ایالات متحده، ‌سنتکام، با انتشار بیانیه‌ای درباره استفاده جمهوری اسلامی از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی هشدار داد و نوشت: «رژیم تروریستی ایران آشکارا ایمنی مردم بی‌گناه را نادیده می‌گیرد» و «از مناطق غیرنظامی پرجمعیت برای انجام عملیات نظامی، از جمله پرتاب پهپادهای تهاجمی یک‌طرفه و موشک‌های بالستیک، استفاده می‌کند.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، دوشنبه بار دیگر به تهران هشدار داد که اگر تا سه‌شنبه توافق مورد نظر او نهایی نشود، پل‌ها و نیروگاه‌ها در ایران هدف قرار خواهند گرفت.

۰۶:۲۵ ۱۸.۱.۱۴۰۵

لیندزی گراهام: دیپلماسی با جمهوری اسلامی را ترجیح می‌دهم

سناتور جمهوری‌خواه لیندزی گراهام، در مصاحبه‌ای با شبکه فاکس‌نیوز گفت تا فردا سه‌شنبه ساعت ۸ شب به وقت واشنگتن مشخص خواهد شد که جمهوری اسلامی با آمریکا به توافق خواهد رسید و شروط واشنگتن را قبول خواهد کرد یا خیر.

آقای گراهام گفت: «من خیلی خوش‌بینم که ترامپ به‌نوعی این حکومت را پایان خواهد داد. دیپلماسی را ترجیح می‌دهم، اما تا همین موقع فردا شب، یا توافقی حاصل می‌شود که به نفع جهان، منطقه و خود ایران باشد، یا ما آن‌ها (رژیم) را هدف حمله قرار می‌دهیم.»


۰۵:۲۹ ۱۸.۱.۱۴۰۵

حمله پهپادی باعث کشته شدن دو نفر در اقلیم کردستان عراق شد

خبرگزاری‌ها از کشته شدن دو نفر در اقلیم کردستان عراق بر اثر برخورد یک پهپاد با یک خانه مسکونی در روستایی در شمال شرق اربیل خبر دادند. گفته می‌شود این پهپاد از داخل ایران شلیک شده بود. جمهوری اسلامی در هفته‌های اخیر حملات زیادی را به مناطق اطراف ایران از جمله اقلیم کردستان عراق انجام داده است.

۰۵:۱۷ ۱۸.۱.۱۴۰۵

ویدیوی ستون‌های آتش و دود در سمت فرودگاه مهرآباد تهران - بامداد سه‌شنبه ۱۸ فروردین

ویدیوی ستون‌های آتش و دود در سمت فرودگاه مهرآباد تهران - بامداد سه‌شنبه ۱۸ فروردین
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:17 0:00
۰۵:۰۷ ۱۸.۱.۱۴۰۵

اثر حمله به ساختمانی در فاز ۴ شهر پردیس، استان تهران - حوالی ۳ بامداد سه‌شنبه ۱۸ فروردین

اثر حمله به ساختمانی در فاز ۴ شهر پردیس، استان تهران - حوالی ۳ بامداد سه‌شنبه ۱۸ فروردین
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:36 0:00
۰۴:۲۴ ۱۸.۱.۱۴۰۵

ارتش اسرائيل از تکمیل دور تازه‌ای از حملات «گسترده» علیه «زیرساخت‌های رژیم» خبر داد

ارتش اسرائيل لحظاتی قبل از تکمیل دور دیگری از حملات به «زیرساخت‌های رژیم تروریستی ایران» در تهران و نقاط مختلف ایران خبر داد. ارتش اسرائيل این دور از حملات را «یک عملیات گسترده» خواند و افزود جزئیات بیشتر بعدا منتشر خواهد شد.


۰۴:۱۷ ۱۸.۱.۱۴۰۵

حمله شبانه موشکی به عربستان؛ ریاض: بقایای موشک رهگیری‌شده در نزدیکی تأسیسات انرژی سقوط کرد

عربستان سعودی اوایل سه‌شنبه ۱۸ فروردین اعلام کرد که هفت موشک بالستیک را که منطقه نفت‌خیز شرقی این کشور را هدف قرار داده بود، رهگیری کرد.

ریاض گفت بقایای این موشک‌ها در نزدیکی تأسیسات انرژی سقوط کرد.

به گزارش وال‌استریت ژورنال، ‌وزارت دفاع عربستان در بیانیه‌ای بدون ارائه جزئیات بیشتر اعلام کرد که کار ارزیابی هرگونه خسارت در حال انجام است.

۰۳:۰۰ ۱۸.۱.۱۴۰۵

جمهوری‌خواهان سنای آمریکا: جمهوری اسلامی ۴۵ هزار شهروند خود را کشت

جمهوری‌خواهان سنای آمریکا، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشتند که «رژیم ایران بیش از ۴۵۰۰۰ نفر از شهروندان خود را کشته است. آنها هزاران آمریکایی را در طول ۴۷ سال کشته‌اند. رئیس جمهوری [آمریکا، دونالد] ترامپ در حال تبدیل آمریکا و جهان به مکانی امن‌تر است.»

۰۲:۴۴ ۱۸.۱.۱۴۰۵

رئیس جمهوری و بانوی اول آمریکا: برای آینده کودکان ایران می‌جنگیم

ملانیا ترامپ، بانوی اول آمریکا و دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا گفتند که «برای آینده کودکان در ایران» مبارزه می‌کنند.

به گزارش فاکس نیوز، ملانیا ترامپ صبح دوشنبه ۱۷ فروردین، درباره تحولات جاری در ایران به خبرنگاران گفت همه این اتفافات برای آینده‌ آن‌ها رخ می‌‌دهد تا اینکه سال‌های آینده از امنیت برخوردار باشند.

۰۲:۰۳ ۱۸.۱.۱۴۰۵

انهدام چهار موشک در شرق عربستان

وزارت دفاع عربستان اوایل روز سه‌شنبه ۱۸ فروردین به وقت محلی از رهگیری و انهدام چهار موشک بالستیک در شرق این کشور خبر داد.

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG