لینکهای قابل دسترسی

سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ ایران ۰۵:۳۰
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا

زنده 🔴 دونالد ترامپ با تیم امنیت ملی خود «دیدار» کرد؛ گزارش وال‌استریت ژورنال از حملات «مخفیانه» امارات به جمهوری اسلامی

کلی می‌یر، خبرنگار حوزه کاخ سفید نیوزنیشن، دوشنبه شب گفت رئیس جمهوری آمریکا در تماس کوتاه تلفنی با او، در پاسخ به این پرسش که آیا پیش از سفرش به چین قصد دارد به جمهوری اسلامی واکنش نشان دهد یا نه گفت: «واضح است که قرار نیست درباره آن با شما صحبت کنم.»

تازه‌ترین تحولات

۰۲:۴۴ ۱۸.۱.۱۴۰۵

رئیس جمهوری و بانوی اول آمریکا: برای آینده کودکان ایران می‌جنگیم

ملانیا ترامپ، بانوی اول آمریکا و دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا گفتند که «برای آینده کودکان در ایران» مبارزه می‌کنند.

به گزارش فاکس نیوز، ملانیا ترامپ صبح دوشنبه ۱۷ فروردین، درباره تحولات جاری در ایران به خبرنگاران گفت همه این اتفافات برای آینده‌ آن‌ها رخ می‌‌دهد تا اینکه سال‌های آینده از امنیت برخوردار باشند.

۰۲:۰۳ ۱۸.۱.۱۴۰۵

انهدام چهار موشک در شرق عربستان

وزارت دفاع عربستان اوایل روز سه‌شنبه ۱۸ فروردین به وقت محلی از رهگیری و انهدام چهار موشک بالستیک در شرق این کشور خبر داد.

۰۱:۲۲ ۱۸.۱.۱۴۰۵

گزارش‌ها از آغاز حملات روز‌ سه‌شنبه ۱۸ فروردین در ایران؛ انفجارها در سمت کوه صفه در اصفهان

گزارش‌ها از آغاز حملات روز‌ سه‌شنبه ۱۸ فروردین در ایران؛ انفجارها در سمت کوه صفه در اصفهان
گزارش‌ها از آغاز حملات روز‌ سه‌شنبه ۱۸ فروردین در ایران؛ انفجارها در سمت کوه صفه در اصفهان
۰۰:۳۶ ۱۸.۱.۱۴۰۵

سنتکام می‌گوید تاکنون به بیش از ۱۳ هزار هدف در ایران حمله کرده‌است

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام در گزارشی که روز دوشنبه ۱۷ فروردین منتشر کرد اعلام کرد از زمان آغاز عملیات «خشم حماسی» علیه جمهوری اسلامی، سنتکام بیش از ۱۳٬۰۰۰ هدف را مورد اصابت قرار داده است.


۲۳:۳۳ ۱۷.۱.۱۴۰۵

سنتکام: ادعای سپاه در مورد کشتی تهاجمی آبی-خاکی یو‌اس‌اس تریپولی دروغ است

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا روز دوشنبه ۱۷ فروردین گفت ادعای سپاه که با موشک به کشتی تهاجمی آبی-خاکی یو‌اس‌اس تریپولی حمله کرده و آن را مورد اصابت قرار داده و آن را مجبور به عقب‌نشینی از منطقه به سمت جنوب اقیانوس هند کرده، حقیقت ندارد.

سنتکام گفت واقعیت این است که این کشتی مورد حمله قرار نگرفته و همچنان در دریای عرب از عملیات خشم حماسی پشتیبانی می‌کند و در حرکت است.


۲۱:۳۶ ۱۷.۱.۱۴۰۵

پرزیدنت ترامپ: از مردم ایران خواستم به خیابان نروند چون کُشته می‌شوند


دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا گفت مردم ایران خواستار ادامه حملات ما هستند چون می‌خواهند آزاد شوند. آنها در دنیایی زندگی می‌کنند که شما نمی‌شناسید. دنیای وحشتناکی که با کوچکترین اعتراضی مردم ایران را می‌کُشند، با تک‌تیرانداز یا مسلسل.پرزیدنت ترامپ گفت از مردم ایران خواسته تا در این شرایط به خیابان نروند، چون این ربطی به شجاعت ندارد وقتی به شما شلیک می‌کنند و کُشته می‌شوید.

۲۱:۱۲ ۱۷.۱.۱۴۰۵

وزیر جنگ آمریکا: این رئیس جمهور شوخی ندارد؛ سرنوشت سلیمانی و خامنه‌ای را ببینید


پیت هگست، وزیر جنگ ایالات متحده عملیات نجات خلبان جنگنده اف۱۵ در ایران را نشانه‌ای از آن دانست که چرا ارتش آمریکا قوی‌ترین در جهان است و به جمهوری اسلامی توصیه کرد هوشمندانه انتخاب کند چون فقط یک انتخاب دارد. او افزود: این رئیس جمهور شوخی ندارد؛ سرنوشت سلیمانی و خامنه‌ای را ببینید.

۲۱:۰۵ ۱۷.۱.۱۴۰۵

رئیس سی‌آی‌ای: در عملیات نجات خلبان، نیروهای ایرانی را خجالت‌زده کردیم 

جان رتکلیف، رئیس سی‌آی‌ای درباره عملیات نجات خلبان جنگنده اف۱۵ در ایران گفت که علاوه بر توانایی ارتش آمریکا، عملیات فریب سی‌آی‌ای نیز دخیل بوده تا نیروهای ایرانی را سرگردان کند و در نهایت هم از شکست مقابل آمریکا خجالت‌زده شدند.

۲۰:۵۳ ۱۷.۱.۱۴۰۵

پرزیدنت ترامپ: ارتش آمریکا هرگز کسی را جا نمی‌گذارد؛ عملیات نجات خلبان بی‌نظیر بود


دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در تمجید از عملیات نجات خلبان جنگنده اف۱۵ در ایران، آن را عملیاتی بی‌نظیر و فوق‌العاده نامید که هیچ ارتشی در جهان به جز آمریکا توان اجرای آن را ندارد. او گفت که نیروهای نظامی جمهوری اسلامی را فریب دادند و به جای مکان اصلی استقرار خلبان، به ۷ نقطه دیگر فرستاده شدند.

پرزیدنت ترامپ گفت که دو هواپیمای نسبتا قدیمی به دلیل زمین شنی و خیس منطقه امکان پرواز پیدا نکردند اما چون برنامه جایگزین وجود داشت عملیات نجات ادامه پیدا کرد و دو هواپیما را هم کاملا منفجر کردند تا چیزی از تجهیزات آن به دست جمهوری اسلامی نیفتد.

۱۹:۰۵ ۱۷.۱.۱۴۰۵

پرزیدنت ترامپ: ضرب‌الاجل سه‌شنبه برای رژیم ایران «نهایی» است؛ بهای سنگینی خواهند پرداخت

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، روز دوشنبه گفت که مهلت سه‌شنبه که برای رسیدن به توافق با ایران تعیین کرده، نهایی است.

پرزیدنت ترامپ روز دوشنبه ۱۷ فروردین در مراسمی که به مناسبت عید پاک در کاخ سفید برگزار شده بود، افزود: «پیشنهاد ایران قابل توجه بود اما کافی نبود.»

او همچنین با ابراز ناخرسندی از حکومت ایران، هشدار داد که آنها بهای سنگینی خواهند پرداخت.

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG