لینکهای قابل دسترسی

سه شنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۵ ایران ۰۸:۱۲
گزارش‌ها از آغاز حملات روز‌ سه‌شنبه ۱۸ فروردین در ایران؛ انفجارها در سمت کوه صفه در اصفهان
گزارش‌ها از آغاز حملات روز‌ سه‌شنبه ۱۸ فروردین در ایران؛ انفجارها در سمت کوه صفه در اصفهان

زنده 🔴 موج «گسترده» حملات اسرائيل به اهداف رژیم در بامداد سه‌شنبه؛ ترامپ: ضرب‌الاجل سه‌شنبه «نهایی» است؛ برای آینده کودکان ایران می‌جنگیم

ارتش اسرائيل بامداد سه‌شنبه از تکمیل دور دیگری از حملات به «زیرساخت‌های رژیم تروریستی ایران» در نقاط مختلف ایران خبر داد. پرزیدنت ترامپ گفت از مردم ایران خواسته تا در این شرایط به خیابان نروند، چون این ربطی به شجاعت ندارد وقتی به شما شلیک می‌کنند و کُشته می‌شوید.

تازه‌ترین تحولات

۰۰:۳۶

سنتکام می‌گوید تاکنون به بیش از ۱۳ هزار هدف در ایران حمله کرده‌است

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام در گزارشی که روز دوشنبه ۱۷ فروردین منتشر کرد اعلام کرد از زمان آغاز عملیات «خشم حماسی» علیه جمهوری اسلامی، سنتکام بیش از ۱۳٬۰۰۰ هدف را مورد اصابت قرار داده است.


۲۳:۳۳ ۱۷.۱.۱۴۰۵

سنتکام: ادعای سپاه در مورد کشتی تهاجمی آبی-خاکی یو‌اس‌اس تریپولی دروغ است

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا روز دوشنبه ۱۷ فروردین گفت ادعای سپاه که با موشک به کشتی تهاجمی آبی-خاکی یو‌اس‌اس تریپولی حمله کرده و آن را مورد اصابت قرار داده و آن را مجبور به عقب‌نشینی از منطقه به سمت جنوب اقیانوس هند کرده، حقیقت ندارد.

سنتکام گفت واقعیت این است که این کشتی مورد حمله قرار نگرفته و همچنان در دریای عرب از عملیات خشم حماسی پشتیبانی می‌کند و در حرکت است.


۲۱:۳۶ ۱۷.۱.۱۴۰۵

پرزیدنت ترامپ: از مردم ایران خواستم به خیابان نروند چون کُشته می‌شوند


دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا گفت مردم ایران خواستار ادامه حملات ما هستند چون می‌خواهند آزاد شوند. آنها در دنیایی زندگی می‌کنند که شما نمی‌شناسید. دنیای وحشتناکی که با کوچکترین اعتراضی مردم ایران را می‌کُشند، با تک‌تیرانداز یا مسلسل.پرزیدنت ترامپ گفت از مردم ایران خواسته تا در این شرایط به خیابان نروند، چون این ربطی به شجاعت ندارد وقتی به شما شلیک می‌کنند و کُشته می‌شوید.

۲۱:۱۲ ۱۷.۱.۱۴۰۵

وزیر جنگ آمریکا: این رئیس جمهور شوخی ندارد؛ سرنوشت سلیمانی و خامنه‌ای را ببینید


پیت هگست، وزیر جنگ ایالات متحده عملیات نجات خلبان جنگنده اف۱۵ در ایران را نشانه‌ای از آن دانست که چرا ارتش آمریکا قوی‌ترین در جهان است و به جمهوری اسلامی توصیه کرد هوشمندانه انتخاب کند چون فقط یک انتخاب دارد. او افزود: این رئیس جمهور شوخی ندارد؛ سرنوشت سلیمانی و خامنه‌ای را ببینید.

۲۱:۰۵ ۱۷.۱.۱۴۰۵

رئیس سی‌آی‌ای: در عملیات نجات خلبان، نیروهای ایرانی را خجالت‌زده کردیم 

جان رتکلیف، رئیس سی‌آی‌ای درباره عملیات نجات خلبان جنگنده اف۱۵ در ایران گفت که علاوه بر توانایی ارتش آمریکا، عملیات فریب سی‌آی‌ای نیز دخیل بوده تا نیروهای ایرانی را سرگردان کند و در نهایت هم از شکست مقابل آمریکا خجالت‌زده شدند.

۲۰:۵۳ ۱۷.۱.۱۴۰۵

پرزیدنت ترامپ: ارتش آمریکا هرگز کسی را جا نمی‌گذارد؛ عملیات نجات خلبان بی‌نظیر بود


دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در تمجید از عملیات نجات خلبان جنگنده اف۱۵ در ایران، آن را عملیاتی بی‌نظیر و فوق‌العاده نامید که هیچ ارتشی در جهان به جز آمریکا توان اجرای آن را ندارد. او گفت که نیروهای نظامی جمهوری اسلامی را فریب دادند و به جای مکان اصلی استقرار خلبان، به ۷ نقطه دیگر فرستاده شدند.

پرزیدنت ترامپ گفت که دو هواپیمای نسبتا قدیمی به دلیل زمین شنی و خیس منطقه امکان پرواز پیدا نکردند اما چون برنامه جایگزین وجود داشت عملیات نجات ادامه پیدا کرد و دو هواپیما را هم کاملا منفجر کردند تا چیزی از تجهیزات آن به دست جمهوری اسلامی نیفتد.

۱۹:۰۵ ۱۷.۱.۱۴۰۵

پرزیدنت ترامپ: ضرب‌الاجل سه‌شنبه برای رژیم ایران «نهایی» است؛ بهای سنگینی خواهند پرداخت

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، روز دوشنبه گفت که مهلت سه‌شنبه که برای رسیدن به توافق با ایران تعیین کرده، نهایی است.

پرزیدنت ترامپ روز دوشنبه ۱۷ فروردین در مراسمی که به مناسبت عید پاک در کاخ سفید برگزار شده بود، افزود: «پیشنهاد ایران قابل توجه بود اما کافی نبود.»

او همچنین با ابراز ناخرسندی از حکومت ایران، هشدار داد که آنها بهای سنگینی خواهند پرداخت.

۱۷:۱۵ ۱۷.۱.۱۴۰۵

کاخ سفید درباره گزارش‌ها مربوط به آتش‌بس ۴۵ روزه: رئیس جمهوری آمریکا آن را تأیید نکرده است

یک مقام کاخ سفید به صدای آمریکا گفت که موضوع آتش‌بس ۴۵ روزه صرفا در حد یک ایده است و عملیات «خشم حماسی» ادامه دارد.

این مقام کاخ سفید روز دوشنبه ۱۷ فروردین در پاسخ به پرسش صدای آمریکا درباره گزارش اکسیوس در این رابطه گفت: «این یکی از ایده‌های متعدد است و رئیس جمهوری آمریکا آن را تأیید نکرده است.» او افزود که عملیات «خشم حماسی» ادامه خواهد داشت.

او با اشاره به کنفرانس خبری رئیس جمهوری آمریکا که قرار است بعد از ظهر دوشنبه به وقت واشنگتن برگزار شود، گفت که پرزیدنت ترامپ «ساعت ۱ بعد از ظهر بیشتر صحبت خواهد کرد.»

۱۶:۲۲ ۱۷.۱.۱۴۰۵

حمله اسرائیل به بزرگترین تأسیسات پتروشیمی جمهوری اسلامی

وزیر دفاع اسرائیل از حمله گسترده به بزرگترین تأسیسات پتروشیمی جمهوری اسلامی خبر داد.

یسرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل، روز دوشنبه ۱۷ فروردین با انتشار پیامی ویدیویی در ایکس اعلام کرد که نیروهای دفاعی اسرائیل با اجرای «حمله‌ای قدرتمند به بزرگترین تأسیسات پتروشیمی ایران» خسارات سنگینی را به رژیم ایران وارد کردند.

آقای کاتز خسارات وارده به رژیم ایران را «ده‌ها میلیارد دلار» برآورد کرد.

۱۵:۲۳ ۱۷.۱.۱۴۰۵

آژانس: حملات اخیر در نزدیکی نیروگاه بوشهر تأثیرگذار بوده‌اند

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد که می‌تواند تأثیر حملات نظامی اخیر در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای بوشهر در جنوب ایران را تأیید کند، اما افزود که خود نیروگاه آسیب ندیده است.

این نهاد سازمان ملل که بر فعالیت‌های هسته‌ای کشورها نظارت دارد، دوشنبه اعلام کرد که این تأیید بر اساس تحلیل مستقل تصاویر ماهواره‌ای جدید و دانش دقیق از محل انجام شده است.

آژانس افزود که یکی از حملات تنها ۷۵ متر (۲۴۶ فوت) با محیط سایت فاصله داشته است.

شنبه گذشته، آژانس اعلام کرده بود که تهران این نهاد را در جریان برخورد یک پرتابه در نزدیکی محوطه نیروگاه هسته‌ای بوشهر قرار داده است.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، رافائل گروسی، نگرانی عمیق خود را از این حادثه اعلام کرد و گفت که «سایت‌های نیروگاه هسته‌ای یا مناطق اطراف آن‌ها هرگز نباید هدف حمله قرار گیرند.»

اما دوشنبه رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در نامه‌ای به مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، این نهاد را به «بی‌عملی» در برابر حملات به تأسیسات اتمی ایران متهم کرد و خواستار «اتخاذ مواضع قاطع» از سوی گروسی شد.

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG