لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
شنبه ۱ فروردین ۱۴۰۵ ایران ۰۷:۴۰
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، در کنار مارکو روبیو وزیر امور خارجه، پیش از ترک کاخ سفید به مقصد فلوریدا با خبرنگاران در محوطه چمن کاخ سفید درباره ایران گفت‌وگو کرد - ۲۹ اسفند ۱۴۰۴
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، در کنار مارکو روبیو وزیر امور خارجه، پیش از ترک کاخ سفید به مقصد فلوریدا با خبرنگاران در محوطه چمن کاخ سفید درباره ایران گفت‌وگو کرد - ۲۹ اسفند ۱۴۰۴

زنده 🔴 «موج گسترده» حملات اسرائيل به «زیرساخت‌های رژیم تروریستی» در سراسر تهران؛ دونالد ترامپ: «نوروز» یادآور «پیروزی همیشگی نور بر تاریکی» است

ارتش اسرائيل بامداد ۱ فروردین به وقت تهران از آغاز حملات به «زیرساخت‌های رژیم تروریستی» در سراسر پایتخت ایران خبر داد. در همین حال، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه درباره درگیری‌‌ها در خاورمیانه گفت: «وقتی طرف مقابل را به معنای واقعی کلمه نابود می‌کنید» نیازی به آتش‌بس ندارد.

تازه‌ترین تحولات

۱۴:۲۰ ۲۹.۱۲.۱۴۰۴

سازمان انتقال خون ایران خواستار اهدای خون از سوی مردم شد

سازمان انتقال خون ایران خواستار اهدای خون از سوی مردم، به ویژه در ایام نوروز شد.

براساس گزارش خبرگزاری رسمی «ایرنا»، بابک یکتاپرست، معاون اجتماعی سازمان انتقال خون، ادعا کرده که در حال حاضر خون مورد نیاز مراکز درمانی «تأمین است»، اما همزمان از مردم خواسته تا در ایام نوروز هم برای اهدای خون اقدام کنند.

به نظر می رسد با توجه به شرایط موجود در کشور، نیاز مراکز درمانی و بهداشتی به ذخیره خون از گروه‌های مختلف، بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود.

ایرنا در گزارش خود آورده است که از هر کیسه خون اهدایی حدود ۴۰ سی‌سی پلاکت گرفته می‌شود و در حالی که برای تأمین نیاز هر بیمار سرطانی که نیازمند هشت تا ۱۰ واحد پلاکت است، هشت نفر باید خون اهدا کنند.

۱۳:۴۹ ۲۹.۱۲.۱۴۰۴

اسرائیل از دفع حملات موشکی جمهوری اسلامی خبر داد

حملات موشکی جمهوری اسلامی به اسرائیل در روز جمعه دفع شده و تنها یک پیرزن حدود ۷۰ ساله به همراه چند نفر دیگر هنگام جستجوی پناهگاه دچار مصدومیت جزئی شدند.

ارتش اسرائیل می‌گوید جمهوری اسلامی روز جمعه دو موج حملات موشکی به سمت این کشور داشت. سقوط بقایای یک موشک به خانه‌ای در شهر رخووت خسارات مادی به جای گذاشته، اما کسی در این حادثه آسیب ندیده است. آژیر خطر و صدای رهگیری موشک‌های جمهوری اسلامی در تل‌آویو نیز شنیده شده است.

از زمان آغاز حملات جمهوری اسلامی به اسرائیل طی سه هفته گذشته، بیش از چهار هزار نفر زخمی شده‌اند که حال دو تن از آنها وخیم گزارش شده و ۸۰ نفر از آنها نیز بستری هستند.

۱۳:۱۷ ۲۹.۱۲.۱۴۰۴

اسرائیل در «دفاع از دروزی‌ها» مواضع نظامی سوریه را هدف قرار داد

ارتش اسرائیل با انتشار بیانیه‌ای از هدف قرار دادن یک مقر و تجهیزات نظامی سوریه، در جنوب این کشور خبر داد. این عملیات بامداد جمعه ۲۹ اسفند، و در حمایت از دروزی‌ها انجام شده است.

در جریان رویدادهای پنج‌شنبه ۲۸ اسفند، شهروندان «دروزی» در استان سویدا مورد حمله قرار گرفتند، و در جریان خشنونت‌ها ۹ نفر کشته و چندین نفر زخمی شدند. اسرائیل می‌گوید اجازه وارد شدن آسیب به دروزی‌های سوریه را می‌دهد و به اقدامات خود برای دفاع از آنان ادامه خواهد داد.

طبق گزارش‌های دیده‌بان حقوق بشر سوریه، منطقه سویدا اخیراً شاهد تجدید خشونت‌ها بین اقلیت دروزی و گروه‌های قبیله‌ای تحت حمایت دولت سوریه بوده است.

در طول سال‌های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶، این چندمین بار است که اسرائیل با هدف حمایت از دروزی‌های سوریه، به مواضع نظامی در خاک این کشور حمله می‌کند.

۱۲:۲۳ ۲۹.۱۲.۱۴۰۴

ادامه اختلال گسترده اینترنت در ایران در آستانه نوروز

در آستانه نوروز، قطعی و اختلال گسترده اینترنت در ایران در بیست‌ویکمین روز خود، از مرز ۴۸۰ ساعت گذشت.

«نت‌بلاکس»، نهاد مستقل نظارت بر اینترنت، اعلام کرد که در این سه هفته ارتباطات بین‌المللی در ایران «به‌طور قابل توجهی محدود شده» و دسترسی کاربران ایرانی به بسیاری از خدمات آنلاین «با مشکل مواجه است.»

نت‌بلاکس روز پنجشنبه و در بیستمین روز از قطعی گسترده اینترنت در ایران، خبر داده بود که جمهوری اسلامی رکورد محدودیت دسترسی به اینترنت و خاموشی دیجیتال را شکسته است.

عدم دسترسی کاربران عادی در اینترنت علاوه بر این که به غیبت صدا و روایت آنها از رویدادهای اخیر منجر شده، به دلیل دشواری در برقراری تماس با بستگان و دوستان، در داخل و خارج از کشور، برجسته‌تر شده است.

این وضعیت در آستانه سال نو، که به‌طور سنتی زمان ارتباط و دید و بازدید خانوادگی است، نگرانی‌هایی را برای بسیاری از خانواده‌ها ایجاد کرده است.

در سه هفته گذشته با وجود قطع دسترسی به اینترنت و دیگر ابزارهای ارتباطی برای کاربران عادی، حکومت جمهوری اسلامی برای کاربران هم‌صدا با خود دسترسی اینترنتی برقرار کرده است.

۱۱:۵۹ ۲۹.۱۲.۱۴۰۴

سخنگوی سپاه پاسداران در حملات اسرائیل کشته شد

تلویزیون حکومتی جمهوری اسلامی و دیگر منابع خبری در ایران ایران روز جمعه گزارش دادند که علی محمد نائینی، سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و معاون روابط عمومی آن، در حملات هوایی آمریکا و اسرائیل کشته شده است.

سپاه پاسداران در بیانیه‌ای کشته شدن سخنگوی خود را تأیید کرده و گفته است که حمله منجر به کشته شدن او در سحرگاه روز جمعه اتفاق افتاده است.

هنوز جزئیات بیشتری در این زمینه منتشر نشده است.

۱۱:۲۴ ۲۹.۱۲.۱۴۰۴

آتش‌سوزی در پالایشگاه الاحمدی کویت در پی حملات پهپادی

رسانه‌های کویت از آتش‌سوزی در چند واحد پالایشگاه «مینا الاحمدی» این کشور در پی حملات پهپادی جمهوری اسلامی در روز جمعه خبر دادند.

خبرگزاری رسمی کویت از توقف فعالیت برخی واحدهای این پالایشگاه «برای حفظ جان کارگران» خبر داده است.

مقامات این کشور می‌گویند حمله در صبح روز جمعه اتفاق افتاده و در پی آن، فوراً عملیات مهار آتش‌سوزی آغاز شده است. این حمله تلفات جانی نداشته است.

جمهوری اسلامی روز گذشته نیز به پالایشگاه‌های «مینا الاحمدی» با ظرفیت پالایش روزانه ۳۴۶ هزار بشکه نفت و «مینا عبدالله» کویت با ظرفیت پالایش روزانه ۴۵۴ هزار بشکه نفت حمله کرده بود.

۰۹:۲۳ ۲۹.۱۲.۱۴۰۴

حملات جمهوری اسلامی ۱۷ درصد از ظرفیت «ال‌ان‌جی» قطر را نابود کرد

حملات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به تأسیسات گازی قطر ۱۷ درصد از کل ظرفیت تولید گاز مایع، ال‌ان‌جی، این کشور را از بین برده است.

سعد الکعبی، وزیر مشاور در امور انرژی قطر و مدیرعامل «قطر انرژی» به رویترز گفته است که بازسازی این تأسیسات سه تا پنج سال زمان و ۲۶ میلیارد دلار هزینه نیاز دارد.

بر اساس این گزارش دو واحد از ۱۴ واحد تولید گاز مایع قطر و یکی از دو تأسیسات تبدیل گاز به مایعات این کشور آسیب دیده‌اند.

تأسیسات تولید گاز طبیعی مایع شرکت قطرانرژی در منطقه اقتصادی رأس لفان
تأسیسات تولید گاز طبیعی مایع شرکت قطرانرژی در منطقه اقتصادی رأس لفان

الکعبی می‌گوید سالانه ۱۲.۸ میلیون تن از ظرفیت تولید گاز مایع قطر برای مدت سه تا پنج سال از مدار خارج شده است که به معنی از دست رفتن سالانه ۲۰ میلیارد دلار درآمد است.

۰۷:۵۶ ۲۹.۱۲.۱۴۰۴

امارات متحده و عربستان سعودی از حملات جدید خبر می‌دهند

امارات متحده عربی و عربستان سعودی گزارش دادند که ارتش‌هایشان روز جمعه در حال واکنش به حملات جدید از سوی ایران بوده‌اند.

وزارت دفاع امارات متحده اعلام کرد که پدافند هوایی امارات در حال واکنش به تهدیدات موشکی و پهپادی از سوی ایران است.

دفتر رسانه‌ای دوبی نیز گزارش داد که انفجارهایی که در آنجا شنیده شده، نتیجه رهگیری بوده، هیچ زخمی یا تلفاتی گزارش نشده است.

در عربستان سعودی عن، خبرگزاری عربستان سعودی گزارش داد که پهپادها در چندین منطقه از این کشور رهگیری و منهدم شده‌اند.

۰۶:۰۳ ۲۹.۱۲.۱۴۰۴

ویدیوی منتسب به انفجار در سمت پارچین، تهران - بامداد جمعه ۲۹ اسفند

ویدیوی منتسب به انفجار در سمت پارچین، تهران - بامداد جمعه ۲۹ اسفند
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:07 0:00
۰۵:۴۲ ۲۹.۱۲.۱۴۰۴

وال‌استریت ژورنال: هلیکوپترها و هواپیماهای آمریکا نبرد بازگشایی تنگه هرمز را آغاز کردند

وزنامه وال‌استریت ژورنال در گزارشی به نقل از «مقام‌های نظامی آمریکا» نوشت که ایالات متحده و متحدانش نبرد برای بازگشایی تنگه هرمز را تشدید کرده‌اند.

طبق این گزارش جنگنده‌های تهاجمی «در ارتفاع پایین» بر فراز مسیرهای دریایی به پرواز درآمده‌اند تا شناورهای نظامی جمهوری اسلامی را هدف قرار دهند و هلیکوپترهای آپاچی نیز برای سرنگون کردن پهپادهای تهاجمی جمهوری اسلامی به کار گرفته‌‌ شده‌است.

این عملیات تشدیدشده بخشی از «طرح چندمرحله‌ای» پنتاگون با هدف کاهش تهدید قایق‌های مسلح، مین‌ها و موشک‌های کروز جمهوری اسلامی ایران است. این تهدیدها از اوایل ماه مارس عبور و مرور کشتی‌ها در تنگه هرمز را متوقف کرده‌اند. اگر این خطر کاهش یابد، آمریکا می‌تواند ناوهای جنگی خود را از تنگه عبور دهد و در نهایت کشتی‌ها را برای ورود و خروج از خلیج فارس اسکورت کند.

بستن تنگه هرمز باعث افزایش قیمت نفت شده است.

یک هلیکوپتر آپاچی آمریکا - آرشیو
یک هلیکوپتر آپاچی آمریکا - آرشیو

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG