لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
شنبه ۱ فروردین ۱۴۰۵ ایران ۱۰:۴۶
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، در کنار مارکو روبیو وزیر امور خارجه، پیش از ترک کاخ سفید به مقصد فلوریدا با خبرنگاران در محوطه چمن کاخ سفید درباره ایران گفت‌وگو کرد - ۲۹ اسفند ۱۴۰۴
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، در کنار مارکو روبیو وزیر امور خارجه، پیش از ترک کاخ سفید به مقصد فلوریدا با خبرنگاران در محوطه چمن کاخ سفید درباره ایران گفت‌وگو کرد - ۲۹ اسفند ۱۴۰۴

زنده 🔴 «موج گسترده» حملات اسرائيل به زیرساخت‌های جمهوری اسلامی در سراسر تهران؛ دونالد ترامپ: «نوروز» یادآور «پیروزی همیشگی نور بر تاریکی» است

ارتش اسرائيل بامداد ۱ فروردین به وقت تهران از آغاز حملات به «زیرساخت‌های رژیم تروریستی» در سراسر پایتخت ایران خبر داد. در همین حال، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه درباره درگیری‌‌ها در خاورمیانه گفت: «وقتی طرف مقابل را به معنای واقعی کلمه نابود می‌کنید» نیازی به آتش‌بس ندارد.

تازه‌ترین تحولات

۱۱:۲۴ ۲۹.۱۲.۱۴۰۴

آتش‌سوزی در پالایشگاه الاحمدی کویت در پی حملات پهپادی

رسانه‌های کویت از آتش‌سوزی در چند واحد پالایشگاه «مینا الاحمدی» این کشور در پی حملات پهپادی جمهوری اسلامی در روز جمعه خبر دادند.

خبرگزاری رسمی کویت از توقف فعالیت برخی واحدهای این پالایشگاه «برای حفظ جان کارگران» خبر داده است.

مقامات این کشور می‌گویند حمله در صبح روز جمعه اتفاق افتاده و در پی آن، فوراً عملیات مهار آتش‌سوزی آغاز شده است. این حمله تلفات جانی نداشته است.

جمهوری اسلامی روز گذشته نیز به پالایشگاه‌های «مینا الاحمدی» با ظرفیت پالایش روزانه ۳۴۶ هزار بشکه نفت و «مینا عبدالله» کویت با ظرفیت پالایش روزانه ۴۵۴ هزار بشکه نفت حمله کرده بود.

۰۹:۲۳ ۲۹.۱۲.۱۴۰۴

حملات جمهوری اسلامی ۱۷ درصد از ظرفیت «ال‌ان‌جی» قطر را نابود کرد

حملات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به تأسیسات گازی قطر ۱۷ درصد از کل ظرفیت تولید گاز مایع، ال‌ان‌جی، این کشور را از بین برده است.

سعد الکعبی، وزیر مشاور در امور انرژی قطر و مدیرعامل «قطر انرژی» به رویترز گفته است که بازسازی این تأسیسات سه تا پنج سال زمان و ۲۶ میلیارد دلار هزینه نیاز دارد.

بر اساس این گزارش دو واحد از ۱۴ واحد تولید گاز مایع قطر و یکی از دو تأسیسات تبدیل گاز به مایعات این کشور آسیب دیده‌اند.

تأسیسات تولید گاز طبیعی مایع شرکت قطرانرژی در منطقه اقتصادی رأس لفان
تأسیسات تولید گاز طبیعی مایع شرکت قطرانرژی در منطقه اقتصادی رأس لفان

الکعبی می‌گوید سالانه ۱۲.۸ میلیون تن از ظرفیت تولید گاز مایع قطر برای مدت سه تا پنج سال از مدار خارج شده است که به معنی از دست رفتن سالانه ۲۰ میلیارد دلار درآمد است.

۰۷:۵۶ ۲۹.۱۲.۱۴۰۴

امارات متحده و عربستان سعودی از حملات جدید خبر می‌دهند

امارات متحده عربی و عربستان سعودی گزارش دادند که ارتش‌هایشان روز جمعه در حال واکنش به حملات جدید از سوی ایران بوده‌اند.

وزارت دفاع امارات متحده اعلام کرد که پدافند هوایی امارات در حال واکنش به تهدیدات موشکی و پهپادی از سوی ایران است.

دفتر رسانه‌ای دوبی نیز گزارش داد که انفجارهایی که در آنجا شنیده شده، نتیجه رهگیری بوده، هیچ زخمی یا تلفاتی گزارش نشده است.

در عربستان سعودی عن، خبرگزاری عربستان سعودی گزارش داد که پهپادها در چندین منطقه از این کشور رهگیری و منهدم شده‌اند.

۰۶:۰۳ ۲۹.۱۲.۱۴۰۴

ویدیوی منتسب به انفجار در سمت پارچین، تهران - بامداد جمعه ۲۹ اسفند

ویدیوی منتسب به انفجار در سمت پارچین، تهران - بامداد جمعه ۲۹ اسفند
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:07 0:00
۰۵:۴۲ ۲۹.۱۲.۱۴۰۴

وال‌استریت ژورنال: هلیکوپترها و هواپیماهای آمریکا نبرد بازگشایی تنگه هرمز را آغاز کردند

وزنامه وال‌استریت ژورنال در گزارشی به نقل از «مقام‌های نظامی آمریکا» نوشت که ایالات متحده و متحدانش نبرد برای بازگشایی تنگه هرمز را تشدید کرده‌اند.

طبق این گزارش جنگنده‌های تهاجمی «در ارتفاع پایین» بر فراز مسیرهای دریایی به پرواز درآمده‌اند تا شناورهای نظامی جمهوری اسلامی را هدف قرار دهند و هلیکوپترهای آپاچی نیز برای سرنگون کردن پهپادهای تهاجمی جمهوری اسلامی به کار گرفته‌‌ شده‌است.

این عملیات تشدیدشده بخشی از «طرح چندمرحله‌ای» پنتاگون با هدف کاهش تهدید قایق‌های مسلح، مین‌ها و موشک‌های کروز جمهوری اسلامی ایران است. این تهدیدها از اوایل ماه مارس عبور و مرور کشتی‌ها در تنگه هرمز را متوقف کرده‌اند. اگر این خطر کاهش یابد، آمریکا می‌تواند ناوهای جنگی خود را از تنگه عبور دهد و در نهایت کشتی‌ها را برای ورود و خروج از خلیج فارس اسکورت کند.

بستن تنگه هرمز باعث افزایش قیمت نفت شده است.

یک هلیکوپتر آپاچی آمریکا - آرشیو
یک هلیکوپتر آپاچی آمریکا - آرشیو
۰۴:۴۶ ۲۹.۱۲.۱۴۰۴

ارتش اسرائيل هم اکنون مشغول انجام حملات هوایی در تهران

ارتش اسرائيل در پیامی که دقایقی قبل (ساعات اولیه جمعه به وقت تهران) منتشر کرد گفت اکنون «موج گسترده‌ای از حملات را علیه زیرساخت‌های رژیم تروریستی ایران در تهران آغاز کرده است.» در همین حال حساب کاربری وحیدآنلاین نیز تصاویری از انفجارهای روز جمعه در منطقه پارچین را منتشر کرد. این حساب کاربری همچنین ویدیویی از فعالیت ضدهوایی‌ها در شرق تهران را منتشر کرد.


۰۴:۳۰ ۲۹.۱۲.۱۴۰۴

سناتور مک‌کورمیک در واکنش به اعدام صالح محمدی: جمهوری اسلامی اینگونه به قدرت چنگ می‌زند

دیو مک‌کورمیک، سناتور آمریکایی روز پنج‌شنبه به خبر اعدام صالح محمدی، کشتی‌گیر معترض ۱۹ ساله در ایران واکنش نشان داد و این اقدام جمهوری اسلامی را «تهوع‌آور» خواند.

او گفت: «اعدام یک کشتی‌گیر ۱۹ ساله به نام صالح محمدی یادآور وحشتناکی است که رژیم ایران با استفاده از دادگاه‌های نمایشی، سرکوب و ارعاب، مخالفان را در هم می‌شکند، صدای ورزشکاران را خاموش می‌کند و به قدرت چنگ می‌زند.»

۰۴:۰۳ ۲۹.۱۲.۱۴۰۴

ورزشکاران بین‌المللی اعدام صالح محمدی در ایران را محکوم کردند

شبکه آمریکایی فاکس‌نیوز در گزارشی واکنش ورزشکاران مدال‌آور در عرصه‌های جهانی به اعدام صالح محمدی، کشتی‌گیر ۱۹ ساله، در ایران را منتشر کرده است که جمهوری اسلامی را بابت این اقدام محکوم کرده‌اند. کایلی هامفریز، یکی از این ورزشکاران به فاکس‌نیوز گفت: «اعمال رژیم ایران فراتر از نفرت‌انگیز است. قتل هر نوجوانی به 'جرم' ابراز عقیده غیرقابل قبول است. قتل نوجوانی که به طور خاص به دلیل قهرمان ورزشکار بودن و نماد کشورش هدف (اعدام) قرار گرفته، حتی بدتر است.»

۰۳:۲۱ ۲۹.۱۲.۱۴۰۴

تصاویر منتسب به حمله به «اسکله بندر لنگه» در شامگاه پنج‌شنبه ۲۸ اسفند

تصاویر منتسب به حمله به «اسکله بندر لنگه» در شامگاه پنج‌شنبه ۲۸ اسفند
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:15 0:00
۰۳:۲۰ ۲۹.۱۲.۱۴۰۴

گزارش‌ها از حملات هوایی ساعات اولیه جمعه در حوالی هوانیروز در اصفهان

حساب کاربری وحیدآنلاین ویدیوهایی از حملات هوایی در ساعت اولیه روز جمعه ۲۹ اسفند در اصفهان «سمت هوانیروز» را منتشر کرده است. بنیامین نتانیاهو روز پنج‌شنبه با اشاره به حملات اسرائيل به تاسیسات نظامی جمهوری اسلامی گفت: «هنوز کارهای بیشتری باقی مانده و ما آن‌ها را انجام خواهیم داد.»



بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG