لینکهای قابل دسترسی

جمعه ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ ایران ۲۱:۵۸
Donald Trump walking
Donald Trump walking

زنده 🔴 ترامپ: جمهوری اسلامی دو هفته پیش نیروی دریایی داشت و حالا دیگر ندارد؛ حذف تعداد بیشتری از فرماندهان سپاه

نیروی هوایی اسرائیل اعلام کرد که در حمله‌ای شبانه، اسماعیل احمدی مسئول اطلاعات بسیج و علی‌محمد نائینی، سخنگو و رئیس بخش روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، کشته شده‌اند.

تازه‌ترین تحولات

۰۰:۳۸ ۲۸.۱۲.۱۴۰۴

کشته شدن «چند زن فلسطینی» در حمله موشکی جمهوری اسلامی

بخش آنلاین روزنامه یدیعوت اخرونوت اسرائیل (وای‌نت) نوشت که طبق اخبار فلسطینی، در یک حمله موشکی جمهوری اسلامی که با کلاهک جنگی خوشه‌ای انجام گرفت، چندین زن فلسطینی در منطقه حبرون کشته شدند. طبق این گزارش، این افراد در یک آرایشگاه زنان بودند.

۰۰:۲۶ ۲۸.۱۲.۱۴۰۴

ارتش اسرائیل انجام حملات هوایی در بندر انزلی را تائید کرد

ارتش اسرائیل اعلام کرد که نیروی هوایی این کشور پس از دریافت اطلاعات از «بخش اطلاعات نیروی دریایی» و «اداره اطلاعات ارتش» این حملات را انجام داد.

۲۳:۵۰ ۲۷.۱۲.۱۴۰۴

گزارش‌ها از فعالیت ضدهوایی در رشت - چهارشنبه ۲۷ اسفند

گزارش‌ها از فعالیت ضدهوایی در رشت - چهارشنبه ۲۷ اسفند
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:21 0:00
۲۳:۴۶ ۲۷.۱۲.۱۴۰۴

ویدیوی حملات اسرائیل به نظامیان جمهوری اسلامی در غرب ایران

ویدیوی حملات اسرائیل به نظامیان جمهوری اسلامی در غرب ایران
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:24 0:00
۲۳:۳۸ ۲۷.۱۲.۱۴۰۴

شعله‌های آتش‌ پس از وقوع حمله به تأسیسات گازی پارس جنوبی در عسلویه - چهارشنبه ۲۷ اسفند

شعله‌های آتش‌ پس از وقوع حمله به تأسیسات گازی پارس جنوبی در عسلویه - چهارشنبه ۲۷ اسفند
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:01:14 0:00
۲۳:۳۴ ۲۷.۱۲.۱۴۰۴

حملات هوایی شبانه در بندر انزلی - چهارشنبه ۲۷ اسفند

حملات هوایی شبانه در بندر انزلی - چهارشنبه ۲۷ اسفند
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:14 0:00
۲۳:۰۰ ۲۷.۱۲.۱۴۰۴

گزارش‌ها از حمله هوایی در بندر انزلی

گزارش‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی از حمله هوایی در بندر انزلی در روز چهارشنبه می‌گویند. در همین حال، باراک راوید، خبرنگار سایت آکسیوس به نقل از «یک مقام اسرائيلی» می‌گوید ارتش اسرائيل به «قایق‌های موشک‌انداز» جمهوری اسلامی در دریای خزر حمله کرده است.

۲۲:۴۰ ۲۷.۱۲.۱۴۰۴

ارتش اسرائیل: فرمانده گردان امام حسین حزب الله لبنان را کشتیم

ارتش اسرائیل اعلام کرد در حمله روز گذشته خود به بیروت حسن علی مروان، فرمانده گردان امام حسین حزب‌الله لبنان، را از بین برده است.

بنا بر اطلاعات ارائه شده توسط ارتش اسرائیل، حسن‌علی مروان نقش مهمی در هماهنگی امور میان گردان امام حسین، فرماندهان واحدهای دیگر نظامی، و نیروی قدس سپاه پاسدران جمهوری اسلامی داشته است.

او همچنین به عنوان ناظر بر عملیات شلیک موشک و پرتابه و ارسال پهپاد به محل حضور نیروهای اسرائیلی در جنوب لبنان داشته و نقش موثری در سربازگیری و جذب نیروی جدید به صفوف حزب الله ایفا کرده است.

حسن‌علی مروان هفته گذشته بعد از کشته شدن علی مسلم طباجه، فرمانده قبلی گردان امام حسین و معاونش، به این سمت منصوب شده بود. ارتش اسرائیل طی هفته گذشته در حمله‌های متعددی شمار زیادی از افراد گردان امام حسین حزب‌الله لبنان را از بین برده بود.

۱۷:۳۹ ۲۷.۱۲.۱۴۰۴

پرزیدنت ترامپ: جمهوری اسلامی بزرگترین حامی حکومتی تروریسم است

رئیس جمهوری آمریکا با انتشار پیامی بار دیگر تاکید کرد که رژیم ایران «بزرگترین حامی حکومتی تروریسم» است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، روز چهارشنبه ۲۷ اسفند با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی «تروت سوشال» نوشت: «یادتان باشد، برای همه آن ابله‌های مطلقی که هستند، همه ایران را به‌عنوان بزرگ‌ترین حامی حکومتی تروریسم می‌شناسند.»

۱۶:۱۶ ۲۷.۱۲.۱۴۰۴

گزارش‌ها از حمله اسرائیل به تاسیسات نفتی پارس جنوبی و عسلویه

منابع خبری از حمله اسرائیل به میدان پارس جنوبی و عسلویه خبر می‌دهند.

روزنامه جروزالم پست و خبرگزاری اکسیوس روز چهارشنبه به نقل از منابع آگاه از حمله هوایی اسرائیل به «تأسیسات مرتبط با صنعت و فرآوری گاز ایران، به ویژه در نزدیکی میدان گازی پارس جنوبی» خبر داده‌اند.

میدان گازی پارس جنوبی بزرگترین ذخایر گاز طبیعی جهان است که به طور مشترک توسط ایران و قطر اداره می‌شود.

یک مقام اسرائیلی به روزنامه جروزالم پست گفته است که این حمله با هماهنگی ایالات متحده انجام شده است.

بنا بر این گزارش بزرگترین تأسیسات گازی ایران در بوشهر هدف این حمله بوده است.

برخی خبرگزاری‌های داخل ایران و نزدیک به حکومت نیز این خبر را تایید کرده‌اند.

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG