لینکهای قابل دسترسی

سه شنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ ایران ۰۰:۰۱

زنده 🔴 ترامپ: جمهوری اسلامی خشن‌ترین حکومت در ۵۰ سال پیش بوده؛ اکنون «ببر کاغذی» است؛ پیام نوروزی بنیامین نتانیاهو به مردم ایران

دونالد ترامپ در سخنانی درباره عملیات نظامی «خشم حماسی» علیه جمهوری اسلامی گفت تنگه هرمز سال‌ها به‌عنوان یک «سلاح اقتصادی» از سوی حکومت ایران مورد استفاده قرار گرفته و اکنون واشنگتن از کشورهای مختلف خواسته است با سرعت و «اشتیاق بیشتر» به تلاش‌ها برای حفظ امنیت آن بپیوندند.

تازه‌ترین تحولات

۰۹:۱۷

ترامپ: قابل درک است چرا مردم علیه جمهوری اسلامی قیام نمی‌کنند

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، شامگاه یکشنبه به وقت آمریکا در پاسخ به خبرنگاران گفت که برای او قابل درک است چرا مردم ایران در شرایطی که حملات نظامی علیه جمهوری اسلامی در جریان است، علیه این حکومت قیام نمی‌کنند.

آقای ترامپ در جمع خبرنگاران در هواپیمای ویژه رئیس‌جمهوری آمریکا، در پاسخ به پرسشی در این باره گفت که «آنها (مقام‌های جمهوری اسلامی) بیانیه‌هایی منتشر کردند مبنی بر اینکه اگر اعتراض کنید، به شما شلیک می‌شود و کشته می‌شوید.»

او اضافه کرد: «معترضان اسلحه ندارند. اعتراض برای آنها بسیار سخت است. من کاملاً این را درک می‌کنم.»

رئیس‌جمهور آمریکا به سرکوب خون‌بار اعتراض‌های دی‌ماه در ایران اشاره کرد و گفت: «آنها حداقل ۳۲هزار معترض را کشتند. ما فکر می‌کنیم تعداد آنها بسیار بیشتر از این است؛ کسانی که بسیار مشتاق بودند و می‌خواستند تغییری ببینند.»

آقای ترامپ تصریح کرد: «خیلی بیشتر از ۳۲هزار نفر را به ضرب گلوله کشتند. حالا هم اطلاعیه‌ای منتشر کرده‌اند که 'ما به هر معترضی شلیک می‌کنیم و او را می‌کشیم'.»

او بار دیگر تأکید کرد که «معترضان اسلحه ندارند و من کاملاً می‌توانم درک کنم که چرا آنها این کار را نمی‌کنند.»

۰۹:۰۱

مواضع نظامی جمهوری اسلامی در چابهار هدف حمله هوایی قرار گرفت

در هفدهمین روز حمله مشترک ارتش ایالات متحده و اسرائیل در ایران، گزارش‌های محلی حاکی است که مواضع نظامی جمهوری اسلامی در چابهار هدف حمله هوایی قرار گرفت.

سازمان حقوق بشری حال‌وش که اخبار و تحولات استان سیستان و بلوچستان را پوشش می‌دهد، در گزارشی اعلام کرد که جنگنده‌های ایالات متحده آمریکا، مواضع نظامی جمهوری اسلامی را در نزدیکی منطقه آزاد چابهار هدف حمله هوایی قرار دادند.

بر اساس این گزارش جنگنده‌های ایالات متحده به تأسیسات نظامی در منطقه کوه لکی، واقع در پشت منطقه آزاد چابهار حمله کردند و صدای انفجارهای شدید در این منطقه شنیده شده است.

جزئیات بیشتری درباره میزان خسارات یا تلفات احتمالی در این حمله تا کنون منتشر نشده است.

۰۶:۲۲

موسسه تحقیقات جنگ: نرخ کلی حملات پهپادی و موشکی جمهوری اسلامی به‌تدریج در حال کاهش است

موسسه تحقیقات جنگ، مستقر در واشنگتن، گزارشی از روند درگیری نظامی آمریکا با جمهوری اسلامی را منتشر کرد. در بخشی از این گزارش آمده است که «جنگ در ایران در حال حاضر وارد مرحله‌ای شده که در آن روند نظامی نسبتاً مثبت ارزیابی می‌شود. ایالات متحده به‌طور پیوسته توانایی [جمهوری اسلامی] ایران برای استفاده از مهم‌ترین ابزار خود در این جنگ — یعنی حملات پهپادی و موشکی — را از بین می‌برد؛ ابزاری که اساس راهبرد کلی [جمهوری اسلامی] ایران در این درگیری را تشکیل می‌دهد.»

بخش دیگری از این گزارش می‌گوید حکومت ایران «همچنان مقداری خسارت به نیروهای آمریکا وارد کرده است و هنوز نیز پهپادها و موشک‌هایی شلیک می‌کند، هرچند که نرخ کلی این حملات به‌تدریج در حال کاهش است.»

به گفته این موسسه «با این حال، این حملات در مقایسه با حملات گسترده‌ای که [جمهوری اسلامی] ایران در یک جنگ سرنوشت‌ساز در پی انجام آن بود بسیار محدودتر بوده و تاکنون نه خسارت عملیاتی قابل توجهی ایجاد کرده و نه تلفات گسترده‌ای به بار آورده است.»

۰۵:۴۵

ستون دود ناشی از حملات هوایی به نقاطی در غرب تهران - حدود ۳ بامداد دوشنبه ۲۵ اسفند

ستون دود ناشی از حملات هوایی به نقاطی در غرب تهران - حدود ۳ بامداد دوشنبه ۲۵ اسفند
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:21 0:00
۰۵:۴۲

راه‌پیمایی گروهی از ایرانیان مقیم نیویورک در حمایت از عملیات نظامی آمریکا و اسرائيل علیه جمهوری اسلامی

گروهی از ایرانیان آمریکایی مخالف جمهوری اسلامی در نیویورک، روز یکشنبه ۲۴ اسفند با در دست داشتن پرچم‌های شیر و خورشید، آمریکا و اسرائيل در این شهر تظاهرات کردند و از عملیات نظامی مشترک ایالات متحده و اسرائيل علیه جمهوری اسلامی حمایت کردند.



۰۴:۵۰

تصاویر منتسب به حمله به «مهرآباد» در تهران - حوالی ۳ بامداد دوشنبه ۲۵ اسفند

تصاویر منتسب به حمله به «مهرآباد» در تهران - حوالی ۳ بامداد دوشنبه ۲۵ اسفند
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:55 0:00
۰۴:۴۴

حملات هوایی در سمت جنوب شهرک اکباتان و حوالی فرودگاه مهرآباد، دوشنبه حدود ۳ صبح ۲۵ اسفند - تهران

حملات هوایی در سمت جنوب شهرک اکباتان و حوالی فرودگاه مهرآباد، دوشنبه حدود ۳ صبح ۲۵ اسفند - تهران
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:15 0:00
۰۴:۴۳

گزارش‌ها از انفجارهای پیاپی در ساعات اولیه صبح دوشنبه در تهران حکایت دارد

دود ناشی از انفجار - بامداد دوشنبه ۲۵ اسفند (وحید آنلاین)
دود ناشی از انفجار - بامداد دوشنبه ۲۵ اسفند (وحید آنلاین)
۰۴:۰۵

ترامپ: جمهوری اسلامی از نظر نظامی ضعیف است اما استاد دستکاری رسانه‌ای است

رئیس‌جمهوری آمریکا، دونالد ترامپ، در بیانیه‌ای جمهوری اسلامی را استاد دستکاری رسانه‌ای و روابط عمومی خواند و گفت آن‌ها از نظر نظامی ضعیف هستند اما در انتشار اطلاعات نادرست در «رسانه‌های جعلی» مهارت زیادی دارند.

او افزود جمهوری اسلامی از هوش مصنوعی به‌عنوان سلاحی برای انتشار اطلاعات نادرست استفاده می‌کند و تصاویری مانند قایق‌های «کامی‌کازه» را که به کشتی‌ها شلیک می‌کنند، جعلی خواند.



۰۳:۲۹

دونالد ترامپ: گزارش وال‌استریت ژورنال درباره هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا نادرست است

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز یکشنبه گزارش‌های روزنامه وال‌استریت ژورنال و دیگران در مورد هواپیماهای سوخت رسان آمریکایی را نادرست خواند و گفت: «پنج هواپیمای سوخت‌رسان آمریکا که گفته می‌شد سرنگون یا به شدت آسیب دیده‌اند...همه در خدمت هستند، به جز یکی که به زودی دوباره پرواز خواهد کرد.» او افزود جمهوری اسلامی تنها در پیروز نبردهایی است که با کمک هوش مصنوعی ساخته شده است.


بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG