لینکهای قابل دسترسی

دوشنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ ایران ۱۴:۲۸
دونالد ترامپ در حال گفت‌وگو با خبرنگاران در هواپیمای اختصاصی رئیس‌جمهوری
دونالد ترامپ در حال گفت‌وگو با خبرنگاران در هواپیمای اختصاصی رئیس‌جمهوری

زنده 🔴 وقوع ده‌ها انفجار شدید در مناطق مختلف تهران؛ ترامپ: نیروی نظامی جمهوری اسلامی ۱۰ سال یا بیشتر برای بازسازی خود زمان می‌خواهد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا تصریح کرد که عملیات‌های ایالات متحده نیروی هوایی و سیستم‌های پدافند هوایی جمهوری اسلامی را «از بین برده» و استدلال کرد که قابلیت‌های موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی نیز به شدت کاهش یافته است.

تازه‌ترین تحولات

۱۱:۴۸ ۲۱.۱۲.۱۴۰۴

تایلند سفیر جمهوری اسلامی را در اعتراض به حادثه تنگه هرمز احضار کرد

در پی حمله به یک کشتی باری با پرچم تایلند در تنگه هرمز، سفیر جمهوری اسلامی در بانکوک احضار شد.

به گزارش رسانه‌های محلی در تایلند، مقام‌های این کشور روز پنجشنبه ۲۱ اسفند، حمله به یک کشتی باری با پرچم تایلند در تنگه هرمز را محکوم و جمهوری اسلامی را در این باره احضار کرده‌اند.

کشتی فله‌بر مایوری ناری روز چهارشنبه در حالی که بدون بار در حال عبور از آبراه استراتژیک هرمز بود، مورد اصابت قرار گرفت. نیروی دریایی تایلند نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد کشتی «مایوری ناری» پس از ترک بندر خلیفه امارات متحده عربی، هنگام عبور از تنگه هرمز در آب‌های عمان مورد حمله قرار گرفته است.

بر اساس این اعلام، نیروی دریایی عمان ۲۰ خدمه کشتی را نجات داده و سه خدمه مفقود هستند.

کشتی ۳۰ هزار تنی «مایوری ناری»، متعلق به شرکت شرکت کشتی‌رانی «پریشِس» تایلند در حال حرکت به بنادر هند بود.

سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا که روز چهارشنبه خبر حمله به این کشتی تجاری را منتشر کرد، در همان رور از هدف قرار گرفتن دو کشتی باری دیگر نیز در آب‌های امارات خبر داده بود.

۱۰:۲۶ ۲۱.۱۲.۱۴۰۴

اوج‌گیری دوباره بهای نفت به نزدیک ۱۰۰ دلار

با شدت گرفتن حملات جمهوری اسلامی به تأسیسات و کشتی‌های نفتی، و از جمله حملات دریایی در خایج فارس و دریای عمان، قیمت نفت شاخص برنت روز پنج‌شنبه با رشدی بالای ۷ درصدی به نزدیک ۱۰۰ دلار رسید.

روز چهارشنبه علاوه بر حمله پهپادی به تأسیسات ذخیره‌سازی نفت در بندر صلاله عمان، دست‌کم سه کشتی در نزدیکی تنگه هرمز، و دو نفتکش در آب‌های عراق هدف حمله قرار گرفتند.

همچنین تلاش جمهوری اسلامی برای مین‌گذاری در تنگه هرمز که هشدار دونالد ترامپ همراه بود، به انهدام دست کم ۱۶ شناور مین‌گذار جمهوری اسلامی توسط سنتکام انجامید.

اوج‌گیری دوباره بهای نفت در حالی است که آژانس بین‌المللی انرژی روز چهارشنبه پیشنهاد آزادسازی ۴۰۰ میلیون بشکه نفت از ذخایر استراتژیک را داد که به افت موقت بهای نفت انجامید.

۰۹:۴۶ ۲۱.۱۲.۱۴۰۴

تلاش برای مهار آتش پس از حملات به مخازن سوخت در صلاله عمان ادامه دارد

پس از حمله پهپادها به تأسیسات ذخیره‌سازی نفت در بندر صلاله عمان، نیروهای دفاع مدنی این در حال مهار آتش‌سوزی در مخازن سوخت این بندر هستند.

خبرگزاری دولتی عمان به نقل از نیروهای دفاع مدنی این کشور اعلام کرد که مهار آتش‌سوزی «ممکن است زمان ببرد»، اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.

حملات پهپادی به بندر صلاله پیش از ظهر چهارشنبه ۲۰ اسفندماه، روی داد، اما گزارش‌های اولیه از تلاش مهار آتش در این منطقه شامگاه دیروز مخابره شد و بر اساس گزارش‌ها تلاش برای مهار آتش تا صبح امروز، پنجشنبه، ادامه داشته است.

ستونی از دود از انبارهای نفت در بندر صلاله به هوا برخاسته است.
ستونی از دود از انبارهای نفت در بندر صلاله به هوا برخاسته است.

این حمله دومین موج حملات به بنادر عمان در دو هفته گذشته است. پیشتر بندر رقم عمان در روزهای دهم و دوازدهم اسفند هدف حمله قرار گرفته بود.

عمان یکی از کشورهای همراه جمهوری اسلامی بوده و با میانجی‌گری میان ایران و ایالات متحده، میزبانی مذاکرات هسته‌ای دو طرف را که تا چند روز پیش از آغاز عملیات نظامی علیه جمهوری اسلامی در جریان بود، بر عهده داشت.

پس از حمله پهپادی به بندر صلاله، هیثم بن طارق، سلطان عمان، در تماسی تلفنی با مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری ایران، حملات مداوم علیه خاک این کشور را محکوم و تصریح کرد که کشورش تمام اقدامات لازم را برای حفظ امنیت و ثبات خود انجام خواهد داد.

در روزهای اخیر و با افزایش تنش‌های نظامی در منطقه، جمهوری اسلامی بنادر و کشتی های کشورهای همجوار را هدف قرار داده و در روند انتقال انرژی از طریق تنگه هرمز اخلال ایجاد کرده است.

شورای همکاری خلیج فارس (GCC) و کشورهای همسایه این حمله را به عنوان تشدید خطرناک تنش و نقض قوانین بین‌المللی محکوم کرده‌اند و امارات متحده عربی و قطر آن را به جمهوری اسلامی نسبت داده‌اند.

در ایران قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا که موشک‌پرانی‌ها و حملات پهپادی جمهوری اسلامی را در پاسخ به عملیات مشترک آمریکا و اسرائیل هدایت می‌کند، حملات در بندر صلاله عمان را مشکوک خوانده و گفته که جمهوری اسلامی در حال بررسی این حملات است.


۰۵:۵۵ ۲۱.۱۲.۱۴۰۴

عراق: یک نفر در حمله به بندر بصره کشته شد

جان گمبرل، خبرنگار آسوشیتدپرس گزارش داد که عراق از کشته شدن دست‌کم یک نفر در حمله به بندر بصره خبر داد و عملیات در بنادر نفتی را متوقف کرد. پیشتر گزارش شده بود که دو نفتکش در آب‌های نزدیک بندر بصره در عراق هدف حمله قرار گرفتند.

۰۵:۴۲ ۲۱.۱۲.۱۴۰۴

ترامپ: جمهوری اسلامی به آخر خط رسیده اما این به این معنا نیست که فوراً همه‌چیز را تمام می‌کنیم

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، روز چهارشنبه گفت جمهوری اسلامی «عملاً به آخر خط» رسیده‌است اما «این به این معنا نیست که ما فوراً همه‌چیز را تمام می‌کنیم، اما واقعیت همین است.»

آقای ترامپ گفت «آن‌ها دیگر نیروی دریایی ندارند، نیروی هوایی ندارند، هیچ سامانه پدافند هوایی ندارند. هیچ سیستم کنترلی هم ندارند. ما عملاً آزادانه بر فراز آن کشور رفت‌وآمد می‌کنیم.»

او افزود «حالا قرار است با دقت زیادی به تنگه‌ها نگاه کنیم. تنگه‌ها در وضعیت بسیار خوبی هستند. ما همه قایق‌های آن‌ها را از بین برده‌ایم. هنوز چند موشک دارند، اما تعدادشان زیاد نیست. فکر می‌کنم در وضعیت بسیار خوبی قرار داریم.»

۰۵:۱۲ ۲۱.۱۲.۱۴۰۴

مخازن سوخت بحرین هدف حملات جمهوری اسلامی قرار گرفت

وزارت کشور بحرین بامداد پنج‌شنبه با اعلام حملات مختلف جمهوری اسلامی به شهروندانش هشدار خطر داد. این وزارتخانه همچنین گفت مخازن سوخت در منطقه‌ای در شمال شرقی منامه هدف قرار گرفت و «مقامات در حال انجام اقدامات لازم هستند.»

۰۵:۰۳ ۲۱.۱۲.۱۴۰۴

عربستان چندین پهپاد را بامداد پنج‌شنبه سرنگون کرد

وزارت دفاع پادشاهی عربستان سعودی اوایل روز پنج‌شنبه ۲۱ اسفند اعلام کرد که چندین پهپاد را در شرق این کشور سرنگون کرده است.

۰۴:۳۳ ۲۱.۱۲.۱۴۰۴

ترامپ می‌گوید کشورهای بزرگ و قدرتمند با کاری که در مورد جمهوری اسلامی انجام می‌دهد موافقند

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، چهارشنبه شب در پاسخ به سوالی درباره گزارش‌ها از طرح احتمالی جمهوری اسلامی برای حمله پهپادی به کالیفرنیا با استفاده از یک شناور گفت: باید بگویم اتفاقات زیادی در حال رخ دادن است و تنها کاری که می‌توانیم انجام دهیم این است که هر کدام را در زمان خودش بررسی کنیم.

آقای ترامپ گفت به خبرنگاران گفت خود جنگ به شکلی در حال پیش رفتن است که کمتر کسی تاکنون چیزی شبیه آن دیده است.

او گفت: «این را کشورهای دیگر هم به من می‌گویند، کشورهای بزرگ و قدرتمند. آن‌ها می‌گویند هرگز چیزی مانند این ندیده‌اند. همچنین با کاری که من انجام می‌دهم موافق‌اند. می‌گویند این یک کشور شرور است و ۴۷ سال است که همین‌طور بوده است.»

آقای ترامپ درباره «سلول‌های خفته» تروریستی جمهوری اسلامی در آمریکا نیز گفت: «افراد زیادی از طریق سیاست مرزهای باز بایدن وارد شدند. اما ما می‌دانیم بیشتر آن‌ها کجا هستند. فکر می‌کنم تقریباً همه‌شان را زیر نظر داریم.»

او افزود این افراد «از طریق سیاست‌های مرز باز جو بایدن وارد شدند، کسی که به نظر من یکی از بدترین، بلکه بدترین رئیس‌جمهوری در تاریخ کشور ما بوده است. ما همه آن‌ها را زیر نظر داریم.»

رئیس جمهوری آمریکا تاکید کرد که «اما خود جنگ در سطحی در حال انجام است که هیچ‌کس قبلاً مانند آن را ندیده است. واقعاً تماشایش شگفت‌انگیز است.»

۰۳:۴۶ ۲۱.۱۲.۱۴۰۴

سنتکام ویدیوی انهدام هواپیماهای بزرگ ترابری نظامی جمهوری اسلامی را منتشر کرد

سنتکام ویدیوی انهدام هواپیماهای بزرگ ترابری نظامی جمهوری اسلامی را منتشر کرد
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:22 0:00
۰۳:۲۹ ۲۱.۱۲.۱۴۰۴

شهروندان ایران در حملات جمهوری اسلامی به امارات مجروح شده‌اند

پلیس و وزارت دفاع امارات متحده عربی اعلام کرده‌اند که از زمان آغاز درگیری‌ها با جمهوری اسلامی، سامانه‌های دفاع هوایی این کشور ۲۶۸ موشک بالستیک، ۱۵ موشک کروز و ۱,۵۱۴ پهپاد را رهگیری و منهدم کرده‌اند. دولت امارات روز چهارشنبه فهرستی از ملیت شهروندانی که در این حملات کشته شده و مجروح شده‌اند، منتشر کرد. در بین ملیت شهروندان زخمی شده، نام ایران نیز دیده می‌شود.


بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG