لینکهای قابل دسترسی

دوشنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ ایران ۲۲:۲۳

زنده 🔴 ترامپ: جمهوری اسلامی خشن‌ترین حکومت در ۵۰ سال پیش بوده؛ اکنون «ببر کاغذی» است، متحدان به کارزار حفظ امنیت تنگه هرمز بپیوندند

دونالد ترامپ در سخنانی درباره عملیات نظامی «خشم حماسی» علیه جمهوری اسلامی گفت تنگه هرمز سال‌ها به‌عنوان یک «سلاح اقتصادی» از سوی حکومت ایران مورد استفاده قرار گرفته و اکنون واشنگتن از کشورهای مختلف خواسته است با سرعت و «اشتیاق بیشتر» به تلاش‌ها برای حفظ امنیت آن بپیوندند.

تازه‌ترین تحولات

۰۳:۲۳ ۱۳.۱۲.۱۴۰۴

تصویر انفجار عصر سه‌شنبه ۱۲ اسفند در شمال شرق تهران - منبع وحید آنلاین

تصویر انفجار عصر سه‌شنبه ۱۲ اسفند در شمال شرق تهران - منبع وحید آنلاین
تصویر انفجار عصر سه‌شنبه ۱۲ اسفند در شمال شرق تهران - منبع وحید آنلاین
۰۳:۱۳ ۱۳.۱۲.۱۴۰۴

آغاز موج گسترده‌ای از حملات اسرائيل در ایران

حساب فارسی ارتش اسرائيل در شبکه اجتماعی ایکس از آغاز «موج گسترده‌ای از حملات» در ایران خبر داد.
ارتش اسرائيل در «گزارش اولیه» نوشت که «نیروی هوایی هم‌اکنون موجی گسترده از حملات را علیه سایت‌های پرتاب، سامانه‌های پدافندی و سایر زیرساخت‌های رژیم تروریستی ایران آغاز کرده است.»

۰۳:۰۵ ۱۳.۱۲.۱۴۰۴

پنتاگون هویت چهار سرباز کشته شده آمریکایی را اعلام کرد

وزارت جنگ آمریکا هویت چهار سرباز کشته شده آمریکایی در عملیات نظامی ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی را اعلام کرد.

۰۲:۵۹ ۱۳.۱۲.۱۴۰۴

ویدیوی انفجار عصر سه‌شنبه ۱۲ اسفند در شمال شرق تهران - منبع وحید آنلاین

ویدیوی انفجار عصر سه‌شنبه ۱۲ اسفند در شمال شرق تهران - منبع وحید آنلاین
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:10 0:00
۰۲:۵۸ ۱۳.۱۲.۱۴۰۴

قانون‌گذار آمریکایی: مردم ایران شایسته آزادی‌هستند؛ جمهوری اسلامی جز شر چیزی نداشته است

قانون‌گذار آمریکایی، پت فالون روز سه‌شنبه گفت: «رژیم ایران چیزی جز شر و بی‌ثباتی ارائه نداده است، و پس از دهه‌ها هرج و مرج، مردم ایران شایسته آزادی هستند. مقابله با چنین شری آسان نیست، اما حملات قاطع، عدالت را برقرار خواهد کرد و به نفع کشور ما و همچنین جهان خواهد بود.»

پت فالون
پت فالون
۰۲:۳۷ ۱۳.۱۲.۱۴۰۴

ترامپ: ۹ هزار آمریکایی در امنیت از خاورمیانه به خانه بازگشتند

دونالد ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی تروت‌سوشال گفت: «از زمان آغاز عملیات خشم حماسی بیش از ۹ هزار آمریکایی در امنیت از خاورمیانه به خانه بازگشته‌اند.» آقای ترامپ به آمریکایی‌هایی که در خاورمیانه هستند گفت اگر خواهان بازگشت به خانه هستند در سامانه step.state.gov ثبت‌نام کنند. او گفت وزارت خارجه آمریکا موقعیت آن‌ها را شناسایی خواهد کرد و گزینه‌های سفر را به آن‌ها خواهد داد. او گفت آمریکا هم‌اکنون گزینه‌های پروازهای مجانی و پروازهای تجاری را فراهم کرده است و این گزینه‌ها با گذر زمان بیشتر خواهد شد. او همچنین گفت شهروندان آمریکایی می‌توانند با شماره

۰۰۱-۲۰۲-۵۰۱-۴۴۴۴
۲۴ ساعت شبانه روز، هفت روز هفته، تماس بگیرند.

۰۱:۳۳ ۱۳.۱۲.۱۴۰۴

مارک لوین: خامنه‌ای بعدی را هم بزنید

مارک لوین، حقوق‌دان و مفسر مشهور رادیویی آمریکایی که از حامیان شدید رئیس جمهوری آمریکا نیز شناخته می‌شود در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «خامنه‌ای بعدی را بزنید.»

آقای لوین در طول دوران پیش از حمله آمریکا و اسرائيل به مراکز جمهوری اسلامی، بارها نوشته بود که «خامنه‌ای را بزنید.»

۰۱:۰۸ ۱۳.۱۲.۱۴۰۴

صدراعظم آلمان در کاخ سفید: درباره روز پس از جمهوری اسلامی گفت‌وگو می‌کنیم

فریدریش مرتس، صدر اعظم آلمان روز سه‌شنبه در دیدار با دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در دفتر بیضی کاخ سفید گفت: «ما درباره کنار رفتن این رژیم وحشتناک در تهران هم‌نظر هستیم.»

صدراعظم آلمان افزود «درباره روز پس از آن و این‌که اگر آنها بروند چه رخ خواهد داد، گفت‌وگو خواهیم کرد.»

مرتس همچنین به ترامپ گفت: «همه ما می‌خواهیم این جنگ هرچه زودتر پایان یابد.»

صدر اعظم آلمان در دیدار با دونالد ترامپ
صدر اعظم آلمان در دیدار با دونالد ترامپ
۰۰:۴۲ ۱۳.۱۲.۱۴۰۴

روبیو: در ساعات و روزهای آینده قدرت عظیمی را علیه جمهوری اسلامی به کار می‌گیریم؛ ما دیدیم که آنها حاضر بودند با مردم خود چه کنند

مارکو روبیو، وزیر امورخارجه آمریکا گفت ایالات متحده قصد دارد «در چند ساعت و چند روز آینده،» قدرت عظیمی را علیه جمهوری اسلامی به کار بگیرد.

او به خبرنگاران گفت: «شما واقعاً شروع به درک تغییر در دامنه و شدت این حملات خواهید کرد، زیرا صادقانه بگویم، دو نیروی هوایی قدرتمند جهان این رژیم تروریستی را متلاشی و آن را خنثی می‌کنند و توانایی آن را برای تهدید همسایگانش یا پنهان شدن در پشت حریم ایمنی که به آنها اجازه می‌دهد جاه‌طلبی‌های هسته‌ای خود را توسعه دهند، از بین می‌برند.»

وزیر خارجه آمریکا افزود: «این رژیم تروریستی، رادیکال و تحت رهبری روحانیون هرگز نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد. ما دیدیم که آنها حاضر بودند با مردم خود چه کنند. آنها حاضر بودند مردم خود را در خیابان‌ها قتل عام کنند. تصور کنید که آنها با ما چه خواهند کرد. تصور کنید که آنها با دیگران چه خواهند کرد.»

روبیو: ایران توسط ابلهان مذهبی دیوانه اداره می‌شد؛ برنامه موشکی جمهوری اسلامی را از بین می‌بریم
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:03:16 0:00
۰۰:۰۰ ۱۳.۱۲.۱۴۰۴

مارکو روبیو: مراکز دیپلماتیک آمریکا تحت حمله مستقیم یک رژیم تروریستی قرار دارند

مارکو روبیو، وزیر امورخارجه آمریکا دقایقی قبل گفت یک پهپاد به پارکینگ مجاور ساختمان کنسولگری آمریکا در دبی برخورد کرد و سپس در آن مکان آتش‌سوزی ایجاد شد.

او افزود همه پرسنل سالم هستند و حضورشان تائید شده است. آقای روبیو گفت آمریکا از قبل شروع به کاهش پرسنل در مراکز دیپلماتیک خود در خاورمیانه کرده است و به عنوان مثال، در مواردی مانند بیروت، در بغداد و اربیل و در چند مرکز دیگر حضور کارکنان را به حداقل رسانده‌است.

وزیر امورخارجه آمریکا گفت سفارتخانه‌ها و تأسیسات دیپلماتیک آمریکا «تحت حمله مستقیم یک رژیم تروریستی» قرار دارند. او افزود باید بگوییم که اهداف ما همانطور که از ابتدا و بعداً توسط رئیس جمهوری مشخص شده بود، همچنان باقی مانده است.

مارکو روبیو - آرشیو
مارکو روبیو - آرشیو

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG