لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ ایران ۰۹:۴۲
مجتبی خامنه‌ای (راست) در کنار علی لاریجانی
مجتبی خامنه‌ای (راست) در کنار علی لاریجانی

زنده 🔴جمهوری اسلامی مجتبی خامنه‌ای را رهبر جدید رژیم معرفی کرد؛ واکنش اولیه ترامپ: ببینیم چه خواهد شد

رئیس جمهوری آمریکا می‌گوید جمهوری اسلامی اکنون تنها یک «ببر کاغذی» است. او همچنین تصریح کرد که هر رهبر تازه‌ای در ایران باید اول به تأیید آمریکا برسد. سنتکام نیز با انتشار بیانیه‌ای هشدار داد که «رژیم تروریستی ایران آشکارا ایمنی مردم بی‌گناه را نادیده می‌گیرد.»

۱۴:۱۴ ۱۲.۱۲.۱۴۰۴

واکنش به ادعای جمهوری اسلامی درباره مدرسه میناب؛ روبیو: آمریکا عمداً مدرسه را هدف قرار نمی‌دهد

۱۴:۰۰ ۱۲.۱۲.۱۴۰۴

ارتش اسرائیل: رضا خزاعی مقام ارشد سپاه قدس در بین حزب الله لبنان کشته شد


ارتش اسرائیل اعلام کرد رضا خزاعی، که او را مسئول تقویت توان نظامی حزب‌الله به نیابت از نیروی قدس سپاه پاسداران معرفی کرده، در حمله‌ای از سوی نیروی دریایی اسرائیل در بیروت کشته شد.

در بیانیه ارتش اسرائیل آمده است خزاعی مسئول هماهنگی میان حزب‌الله و جمهوری اسلامی و انتقال تسلیحات به لبنان بوده و در تقویت توان نظامی این گروه نقش محوری داشت.

مقام‌های جمهوری اسلامی و حزب‌الله تاکنون واکنشی رسمی به این گزارش نشان نداده‌اند.\

پس از آغاز عملیات آمریکا و اسرائیل علیه مقامات و مواضع جمهوری اسلامی از روز شنبه ۹ اسفند، حزب‌الله لبنان نیز چندین مورد راکت‌پرانی به سوی اسرائیل انجام داد که با واکنش گسترده اسرائیل روبه‌رو شد.

۱۳:۴۸ ۱۲.۱۲.۱۴۰۴

والتز: اگر سفیر جمهوری اسلامی در سازمان ملل درخواست پناهندگی بدهد، تعجب نمی‌کنم

۱۳:۳۸ ۱۲.۱۲.۱۴۰۴

والتز: اگر سفیر جمهوری اسلامی در سازمان ملل درخواست پناهندگی بدهد، تعجب نمی‌کنم

مایک والتز سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد
مایک والتز سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد

مایک والتز، سفیر ایالات متحده در سازمان ملل متحد، گفت تعجب نخواهد کرد اگر سفیر جمهوری اسلامی در این نهاد «به‌زودی درخواست پناهندگی بدهد.»

والتز در گفت‌وگو با شبکه فاکس‌نیوز افزود سفیر ایران «نماینده رژیمی است که منطقه را به وحشت انداخته و ده‌ها هزار نفر از مردم خودش را قتل‌عام کرده است.»

او تنش میان تهران و واشینگتن را «جنگی ۴۷ ساله» توصیف کرد که به گفته او از دوران ریاست‌جمهوری جیمی کارتر آغاز شده و حاصل خصومت مستمر جمهوری اسلامی با ایالات متحده بوده است.

سفیر آمریکا در سازمان ملل همچنین تأکید کرد که دونالد ترامپ با اقدامات اخیر خود «در حال انجام یک اقدام جسورانه برای پایان دادن به این چرخه خصومت» است و این رویکرد را گسستی قاطع از یک درگیری طولانی‌مدت دانست.


۱۳:۱۳ ۱۲.۱۲.۱۴۰۴

نت‌بلاکس: قطع سراسری اینترنت در ایران وارد چهارمین روز شد


نهاد ناظر بر دسترسی به اینترنت، نت‌بلاکس، صبح سه‌شنبه اعلام کرد قطع سراسری اینترنت در ایران وارد چهارمین روز خود شده است.

نت‌بلاکس در بیانیه‌ای نوشت خاموش کردن «صداهای واقعی ایرانیان» موجب گسترش موجی از اطلاعات نادرست می‌شود، زیرا به گفته این نهاد، حساب‌های حامی حکومت خلأ ایجادشده را با روایت‌های خود پر می‌کنند.

فعالان مدنی این اقدام جمهوری اسلامی را «جنایتی دیگر» در قبال مردم ایران نامیده‌اند. اسرائیل و آمریکا پیش از حملات به مواضع نظامی هسته‌ای جمهوری اسلامی هشدارهایی به مردم عادی برای فاصله‌گرفتن از این مکانها بر روی اینترنت منتشر می‌کنند اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت، مانع رسیدن پیام‌ها به مردم می‌شود.


۱۲:۱۷ ۱۲.۱۲.۱۴۰۴

جمهوری اسلامی در میانه جنگ، توزیع اسکناس‌های یک میلیون تومانی را آغاز کرد

بانک مرکزی جمهوری اسلامی اعلام کرد توزیع اسکناس‌های یک میلیون تومانی را در شعب منتخب بانک‌های کشور آغاز کرده است.

در روزهای اخیر نبود پول نقد در بانک موجب اعتراض‌های شده بود و اکنون بانک مرکزی می‌گوید این تصمیم برای «اطمینان از دسترسی شهروندان به وجه نقد در شرایط خاص» اتخاذ شده است.

این طرح همچنین در راستای حذف چهار صفر از پول ملی ایران است. بی ارزش شدن پول ملی ایران موجب شده که جمهوری به اینکار دست بزند.


۱۱:۴۶ ۱۲.۱۲.۱۴۰۴

سنتکام: پایگاه‌های موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی را منهدم کردیم


مقام‌های نظامی آمریکا روز اعلام کردند در ادامه حملات خود به اهداف جمهوری اسلامی، مراکز فرماندهی سپاه پاسداران، سامانه‌های پدافند هوایی و پایگاه‌های پرتاب موشک و پهپاد را هدف قرار داده و منهدم کرده‌اند.

فرماندهی مرکزی ایالات متحده، سنتکام، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «نیروهای آمریکا در عملیات‌های مستمر، تأسیسات فرماندهی و کنترل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، توانمندی‌های پدافند هوایی ایران، پایگاه‌های پرتاب موشک و پهپاد و فرودگاه‌های نظامی را نابود کرده‌اند.»

ویدیوی سنتکام از انهدام پرتابگر موشک سپاه پاسداران
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:19 0:00
۱۱:۴۶ ۱۲.۱۲.۱۴۰۴

شواهد جدیدی از تلاش رژیم جمهوری اسلامی برای استفاده از سپر انسانی با انتقل نیروها به مدارس و بیمارستان‌ها

۱۱:۰۶ ۱۲.۱۲.۱۴۰۴

نتانیاهو: این جنگ «بی‌پایان» نیست؛ مردم ایران سرنوشت‌شان را رقم می‌زنند

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، گفت که کشورش وارد «یک جنگ بی‌پایان» نخواهد شد و این در نهایت مردم ایران هستند که باید درباره آینده حکومت خود تصمیم بگیرند.

او دوشنبه شب به فاکس نیوز گفت: «ما وارد یک جنگ بی‌پایان نخواهیم شد.»

نخست‌وزیر اسرائیل همچنین افزود: «در نهایت این به مردم ایران بستگی دارد که حکومت خود را تغییر دهند.»

نتانیاهو با اشاره به همکاری آمریکا و اسرائیل اظهار داشت: «آمریکا و اسرائیل با هم در حال ایجاد شرایطی هستند که مردم شجاع ایران بتوانند سرنوشت خود را به دست بگیرند و تغییراتی ایجاد کنند.»

۱۱:۰۲ ۱۲.۱۲.۱۴۰۴

روایت ویتکاف از مذاکره با عراقچی و اتفاقاتی که به تصمیم ترامپ برای حمله به جمهوری اسلامی منجر شد

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG