لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ ایران ۱۳:۳۰

زنده ‌🔴 ترامپ با اشاره به تفاهم با جمهوری اسلامی: هیچ پولی در ایران سرمایه‌گذاری نمی‌کنیم؛ دو تن دیگر در ارتباط با اعتراض‌های دی‌ماه اعدام شدند

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، در جریان برگزاری نشست گروه هفت، درباره توافق با جمهوری اسلامی گفت که آمریکا هیچ سرمایه‌گذاری در ایران نخواهد کرد. در خبری دیگر، جمهوری اسلامی از اعدام دو تن دیگر در ارتباط با اعتراض‌های دی‌ماه خبر داد.

تازه‌ترین تحولات

۰۵:۲۲ ۲۵.۳.۱۴۰۵

حضور عظیم تماشاگران مسابقات رزمی در کاخ سفید

هم‌زمان با هشتادمین سالگرد تولد پرزیدنت ترامپ، حساب کاربری کاخ سفید ویدیوی کوتاهی از رویداد مسابقات «رزمی یواف‌سی آزادی ۲۵۰» در فضای باز و مملو از جمعیت در محوطه کاخ سفید را به اشتراک گذاشت. جمعیت عظیم حاضران می‌گویند «آمریکا! آمریکا!»


۰۵:۱۰ ۲۵.۳.۱۴۰۵

جشن ۸۰ سالگی پرزیدنت ترامپ؛ حضور رئیس‌جمهوری آمریکا در رویداد «یواف‌سی آزادی ۲۵۰» در کاخ سفید

هم‌زمان با سالگرد تولد ۸۰ سالگی پرزیدنت دونالد ترامپ، کاخ سفید یکشنبه شب ویدیویی از میزبانی مسابقات هنرهای رزمی ترکیبی «یو.اف.سی آزادی ۲۵۰» در چمن جنوبی این مکان را منتشر کرد.

۰۳:۵۷ ۲۵.۳.۱۴۰۵

بیانیه پرزیدنت ترامپ در مورد توافق قیمت نفت را به شدت کاهش داد

بیانیه پرزیدنت ترامپ در مورد توافق ایالات متحده با جمهوری اسلامی قیمت نفت را به‌شدت کاهش داد. قیمت هر بشکه نفت نفت خام برنت روز یکشنبه نزدیک به ۴ درصد کاهش و به حدود ۸۴ دلار در هر بشکه رسید. آقای ترامپ بارها گفته بود که با رسیدن به توافق، قیمت نفت به سرعت پایین خواهد آمد.

۰۳:۴۸ ۲۵.۳.۱۴۰۵

توافق آمریکا با جمهوری اسلامی در روز تولد پرزیدنت ترامپ امضا شد

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده روز یکشنبه ۱۴ ژوئن ۲۰۲۶ هشتاد ساله شد؛ مناسبتی که با «روز پرچم» آمریکا همزمان شده است. در همین روز، رئيس جمهوری آمریکا از امضای توافق با جمهوری اسلامی خبر داد. آقای ترامپ گفت «این توافق بزرگ»، صلح و امنیت را برای کل منطقه به ارمغان خواهد آورد.


۰۳:۱۵ ۲۵.۳.۱۴۰۵

دونالد ترامپ به نیویورک تایمز: اگر توافق هسته‌‌ای با جمهوری اسلامی نهایی نشود حملات نظامی از سر گرفته خواهد شد

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا عصر یکشنبه در مصاحبه‌ای با نیویورک تایمز، گفت اگر جمهوری اسلامی نتواند به توافق هسته‌ای نهایی با ایالات متحده برسد، روندی که دستیاران او می‌گویند انتظار دارند روز جمعه در سوئیس آغاز شود، او حملات نظامی به جمهوری اسلامی را از سر خواهد گرفت یا ایالات متحده را در ازای دریافت ۲۰ درصد از درآمدهای منطقه، «نگهبان خاورمیانه» خواهد کرد.



۰۳:۱۵ ۲۵.۳.۱۴۰۵

استقبال صدراعظم آلمان از توافق آمریکا با حکومت ایران

صدر اعظم آلمان، فريدرش مرتس در بیانیه‌ای گفت از توافق بین ایالات متحده و حکومت ایران استقبال می‌کند و «به رئیس جمهوری ترامپ و طرف ایرانی به خاطر این پیشرفت دیپلماتیک تبریک می‌گویم.» او گفت «این می‌تواند راه را برای یک اقتصاد جهانی احیا‌شده و خاورمیانه‌ای امن‌تر هموار کند. اجرای قاطعانه آن بسیار مهم است.»

۰۲:۴۹ ۲۵.۳.۱۴۰۵

در پی توافق؛ بریتانیا، فرانسه، آلمان و ایتالیا می‌گویند آماده‌اند تحریم‌ها را لغو کنند

بریتانیا، فرانسه، آلمان و ایتالیا می‌گویند که پس از دستیابی آمریکا و جمهوری اسلامی به توافق برای پایان دادن به جنگ، آماده‌اند تا تحریم‌های جمهوری اسلامی را در پاسخ به گام‌هایی که در مورد برنامه هسته‌ای بر می‌دارد لغو کنند. به گزارش رویترز رهبران این کشورها در بیانیه‌ای مشترک گفتند: رژیم «ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد. ما آماده‌ایم تا برای این منظور با ایالات متحده، [رژیم] ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری کنیم.»

۰۲:۴۲ ۲۵.۳.۱۴۰۵

استقبال نخست‌وزیر بریتانیا از توافق آمریکا و حکومت ایران؛ استارمر: جمهوری اسلامی هرگز نباید به بمب هسته‌ای دست یابد

کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر بریتانیا، از توافق حاصل‌شده میان ایالات متحده و جمهوری اسلامی استقبال کرد و آن را «گامی بسیار مهم» در مسیر پایان دادن به جنگ، تضمین ثبات منطقه و بازگشایی تنگه هرمز توصیف کرد.

استارمر ضمن تبریک به دونالد ترامپ و میانجی‌گران این توافق از جمله پاکستان، قطر و دیگر طرف‌ها، گفت اکنون تمرکز باید بر اجرای کامل تفاهم‌نامه، تضمین بازگشایی و باز ماندن دائمی تنگه هرمز و همچنین نهایی‌سازی جزئیات توافق هسته‌ای باشد. او افزود لندن آماده حمایت از گفت‌وگوهای فنی پیش‌رو است.

استارمر همچنین بر بازگشت کامل و بدون عوارض آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز تاکید کرد و گفت این اقدام می‌تواند به کاهش آثار اقتصادی ماه‌های اخیر بر خانواده‌ها کمک کند.


۰۲:۳۰ ۲۵.۳.۱۴۰۵

شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی می‌گوید توافق با آمریکا را «نهایی» کرد

شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی اعلام کرد که توافق با آمریکا را در شامگاه ۲۴ خرداد ماه، «نهایی» کرد و افزود «امضای این یادداشت تفاهم در روز جمعه ۲۹ خرداد به طور رسمی انجام خواهد شد.»

۰۲:۱۸ ۲۵.۳.۱۴۰۵

جی‌دی ونس: توافق با جمهوری اسلامی قیمت انرژی را برای آمریکایی‌ها کاهش می‌دهد

ی‌دی ونس، معاون رئيس‌جمهوری آمریکا در مورد توافق آمریکا با جمهوری اسلامی سه نکته را در گفت‌وگو با فاکس‌نیوز بر شمرد که به گفته او برای مردم آمریکا اهمیت دارد. او گفت تنگه هرمز بازگشایی می‌شود و محاصره دریایی علیه رژیم پایان می‌یابد؛ جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت - چه از طریق تولید چه از طریق خرید. و اگر جمهوری اسلامی به تعهدات خود عمل کند و این موضوع از طریق راستی‌آزمایی تأیید شود، خاورمیانه در پنجاه سال آینده دگرگون خواهد شد و این تحول می‌تواند به گفته او به کاهش قیمت انرژی برای آمریکایی‌ها منجر شود.

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG