لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
شنبه ۶ تیر ۱۴۰۵ ایران ۲۰:۴۵
دونالد ترامپ، رئيس‌جمهوری آمریکا،‌در کنار هواپیمای جدید ریاست‌جمهوری
دونالد ترامپ، رئيس‌جمهوری آمریکا،‌در کنار هواپیمای جدید ریاست‌جمهوری

زنده ‌🔴 دونالد ترامپ: حدود ۷۰۰ نفتکش در حال عبور از تنگه هرمز هستند؛ اگر توافق نهایی حاصل نشود اتفاقات ناخوشایندی برای جمهوری اسلامی رخ می‌دهد

دونالد ترامپ، روز جمعه با اشاره به امضای تفاهم‌نامه با جمهوری اسلامی گفت پس از امضای این سند، حدود ۷۰۰ نفتکش از تنگه هرمز عبور کرده‌اند یا در حال عبور از این منطقه هستند. رئیس‌جمهوری ایالات متحده در مراسم رونمایی از هواپیمای جدید ریاست‌جمهوری در پایگاه هوایی اندروز در ایالت مریلند سخنرانی کرد.

تازه‌ترین تحولات

۲۳:۲۲ ۱۷.۳.۱۴۰۵

سپاه مدعی حمله به «پایگاه هوایی رامات دیوید» شد؛ اسرائيل: همه موشک‌ها منهدم شدند

در حالی که ارتش اسرائيل اعلام کرده تاکنون همه موشک‌های شلیک‌شده از سوی جمهوری اسلامی را منهدم کرده‌است، سپاه پاسداران مدعی شد در پاسخ به حملات اسرائيل در جنوب لبنان، مناطق صور و نبطیه، و سایر نقاط از جمله ضاحیه بیروت، «پایگاه هوایی رامات دیوید» را هدف حملات موشکی بالیستیک قرار داده است.

۲۳:۰۸ ۱۷.۳.۱۴۰۵

نیروی هوایی اسرائيل: موشک‌های شلیک شده جمهوری اسلامی تاکنون همه منهدم شده‌اند

نیروی هوایی اسرائيل در بیانیه‌ای دقایقی قبل اعلام کرد که این نیرو تاکنون تمامی موشک‌های شلیک‌شده از سوی جمهوری اسلامی ایران را رهگیری و منهدم کرده است. این نیرو گفت ارتش اسرائیل اکنون پرتاب‌های بیشتری را که به سمت اسرائیل شلیک شده‌اند شناسایی کرده است.

۲۳:۰۰ ۱۷.۳.۱۴۰۵

مقام اسرائيلی: پاسخ اسرائيل به حمله موشکی جمهوری اسلامی :«سخت و قاطع» خواهد بود

به گزارش سایت اسرائيلی وای‌نت، یک مقام اسرائیلی در واکنش به شلیک موشک از سوی جمهوری اسلامی گفت که حکومت ایران نباید تصور کند اسرائیل از این موضوع چشم‌پوشی خواهد کرد. این مقام که نامش منتشر نشده است، تأکید کرد که پاسخ اسرائیل سخت و قاطع خواهد بود و افزود که اسرائیل اجازه نخواهد داد جمهوری اسلامی «معادلات جدیدی» ایجاد کند یا حاکمیت این کشور را نقض کند.

۲۲:۴۶ ۱۷.۳.۱۴۰۵

ارتش اسرائيل از حمله موشکی جمهوری اسلامی خبر داد

سخنگوی ارتش اسرائیل اواخر روز یکشنبه به وقت محلی گفت که این نیرو اندکی پیش، شلیک موشک‌هایی از ایران به سمت خاک اسرائیل را شناسایی کرد و سیستم‌های دفاعی برای رهگیری این تهدید در حال فعالیت هستند.

کانال تلگرامی وحیدآنلاین نیز گزارش‌هایی مردمی از شلیک موشک از کرمانشاه منتشر کرده است.

در پی تهدیدهای تازه مقامات جمهوری اسلامی علیه اسرائیل و منافع آمریکا در خاورمیانه، یک مقام دفاعی ایالات متحده گفت نیروهای آمریکایی در خاورمیانه در صورت عمل به تهدیدها و انجام حملات جدید توسط جمهوری اسلامی «آماده دفاع» هستند.


۲۱:۴۶ ۱۷.۳.۱۴۰۵

باراک راوید: نیروهای آمریکایی آماده پاسخ به حملات احتمالی جمهوری اسلامی هستند

باراک راوید، خبرنگار شبکه آکسیوس می‌گوید یک مقام دفاعی ایالات متحده به او گفت که نیروهای آمریکایی در خاورمیانه در صورت اجرای تهدیدات و حملات جدید از سوی جمهوری اسلامی، «آماده دفاع» هستند.

۲۱:۴۱ ۱۷.۳.۱۴۰۵

ارتش اسرائیل از کشف شبکه تونلی حزب‌الله که با «تامین مالی» جمهوری اسلامی در ارتفاعات بوفور ساخته شده است خبر داد

ارتش اسرائیل می‌گوید نیروهایش یک شبکه گسترده تونل‌های زیرزمینی متعلق به حزب‌الله لبنان را در منطقه ارتفاعات بوفور در جنوب لبنان شناسایی کرده‌اند؛ شبکه‌ای که به گفته ارتش اسرائيل، با طراحی و تأمین مالی جمهوری اسلامی ایران ساخته شده است.

سخنگوی ارتش اسرائیل روز یکشنبه اعلام کرد نیروهای اسرائيلی عملیات شناسایی این تأسیسات را انجام داده‌اند.


۲۱:۰۴ ۱۷.۳.۱۴۰۵

جلسه نتانیاهو با تیم امنیتی و نظامی خود در بحبوحه تهدیدات تازه جمهوری اسلامی علیه اسرائيل

رسانه‌های اسرائيلی گزارش دادند که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در پی تهدیدهای تازه جمهوری اسلامی علیه درگیری‌های اسرائيل در لبنان، جلسه‌ای امنیتی با یسرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل، و فرماندهان ارشد نهادهای امنیتی و نظامی برگزار می‌کند.



۲۰:۲۵ ۱۷.۳.۱۴۰۵

نخست‌وزیر عراق در نخستین سفر خارجی خود به آمریکا می‌رود

علی الزیدی، نخست‌وزیر جدید عراق، با صدور بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که به دعوت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، در نخستین سفر خارجی خود به زودی عازم آمریکا خواهد شد.

این بیانیه که شامگاه شنبه ۱۶ خرداد بعد از جلسه نخست‌وزیر عراق با شمار زیادی از نمایندگان بخش خصوصی و بازرگانان عراقی صادر شد، تأکید می‌کند که در سفر احتمالی نخست‌وزیر عراق به آمریکا، تعداد زیادی از نمایندگان بخش خصوصی عراق همراه وی خواهند بود.

سفر علی الزیدی به آمریکا در حالی مطرح می‌شود که برنامه نخست‌وزیر جدید عراق برای خلع سلاح گروه‌های مسلح در این کشور، مورد استقبال پرزیدنت ترامپ قرار گرفته است.

نخست‌وزیر جدید عراق در برنامه‌های اعلام شده خود، قصد دارد دروازه‌های کشور عراق را به سوی سرمایه‌گذاری خارجی باز کند. اما دستیابی به این هدف منوط به آن است که نخست گروه‌های مسلح فراقانونی خلع سلاح شوند و سلاح در سراسر این کشور فقط در انحصار دولت باشد.

۱۵:۰۳ ۱۷.۳.۱۴۰۵

نماینده مجلس: از هر کشتی عبوری از تنگهٔ هرمز تا ۲ میلیون دلار دریافت می‌شود

محسن زنگنه، عضو کمیسیون برنامه‌ و بودجهٔ مجلس شورای اسلامی، روز یکشنبه به خبرگزاری فارس گفت: «درحال‌حاضر از هر کشتی عبوری از تنگهٔ هرمز به‌طور میانگین بین ۱.۵ تا ۲ میلیون دلار دریافت می‌شود.»

این اظهارات در حالی است که پیشتر کاظم غریب‌آبادی، معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزیر خارجه جمهوری اسلامی، درباره تلاش جمهوری اسلامی برای مسدود کردن تنگه هرمز گفت: «جمهوری اسلامی دنبال این نیست که هزینه یا عوارض عبور یا حق ترانزیت بخواهد دریافت کند، بلکه ما به دنبال این هستیم که در ازای خدماتی که در آنجا به همراه عمان ارائه می‌دهیم، هزینه‌ها را دریافت کنیم.»

او افزود: «این خدمات شامل خدمات ناوبری، خدمات امداد و نجات، خدمات امنیتی و خدمات ایمنی است و یا خدماتی که اگر محیط در واقع آلوده شود از لحاظ زیست محیطی رفع آلودگی باید شود. بنابراین، این اقدامات مخالف حقوق بین‌الملل دریاها نیست.»

پیشتر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا و مقامات ارشد این کشور خواستار بازگشایی فوری تنگه هرمز و تامین امنیت کشتی‌رانی و آزادی عبور از این تنگه شده‌اند. آمریکا همچنین هشدار داده که هرگونه معامله با جمهوری اسلامی برای «عبور امن از تنگه هرمز»، «حتی اگر شامل پرداخت مستقیم پول نباشد، می‌تواند با خطر تحریم روبه‌رو شود».

۱۴:۳۰ ۱۷.۳.۱۴۰۵

هشدار فوری ارتش اسرائیل به ساکنان صور و اردوگاه‌های اطراف

ارتش اسرائیل با صدور هشدار فوری از ساکنان شهر صور و اردوگاه‌ها و محله‌های اطراف آن خواست فوراً منطقه را ترک کرده و به شمال رودخانه زهرانی منتقل شوند.

در این هشدار، به‌طور مشخص از ساکنان شهر صور و اردوگاه‌های البص و زقوق المفدی خواسته شده از مناطقی که در نقشه اعلام‌شده مشخص شده‌اند، خارج شوند.

ارتش اسرائیل گفته این هشدار در پی نقض توافق آتش‌بس از سوی حزب‌الله صادر شده و تأکید کرده هدف آن آسیب رساندن به غیرنظامیان نیست.

در متن هشدار آمده است هر فردی که در نزدیکی نیروها، تأسیسات یا تجهیزات جنگی حزب‌الله باقی بماند، جان خود را در معرض خطر قرار می‌دهد.

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG