لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ ایران ۲۱:۳۸
دونالد ترامپ، رئيس‌جمهوری آمریکا،‌در کنار هواپیمای جدید ریاست‌جمهوری
دونالد ترامپ، رئيس‌جمهوری آمریکا،‌در کنار هواپیمای جدید ریاست‌جمهوری

زنده ‌🔴 دونالد ترامپ: حدود ۷۰۰ نفتکش در حال عبور از تنگه هرمز هستند؛ اگر توافق نهایی حاصل نشود اتفاقات ناخوشایندی برای جمهوری اسلامی رخ می‌دهد

دونالد ترامپ، روز جمعه با اشاره به امضای تفاهم‌نامه با جمهوری اسلامی گفت پس از امضای این سند، حدود ۷۰۰ نفتکش از تنگه هرمز عبور کرده‌اند یا در حال عبور از این منطقه هستند. رئیس‌جمهوری ایالات متحده در مراسم رونمایی از هواپیمای جدید ریاست‌جمهوری در پایگاه هوایی اندروز در ایالت مریلند سخنرانی کرد.

تازه‌ترین تحولات

۰۹:۰۷ ۱۳.۳.۱۴۰۵

هشدار سازمان ملل درباره فشار بر معیشت یک میلیارد نفر به دلیل شوک نفتی هرمز

کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد، آنکتاد، هشدار داد اختلال در تنگه هرمز و افزایش قیمت نفت، سنگین‌ترین فشار را بر اقتصادهای آسیب‌پذیر جهان وارد می‌کند؛ کشورهایی که به واردات سوخت وابسته‌اند و توان محدودی برای جذب شوک‌های بیرونی دارند.

بر اساس گزارش تازه آنکتاد، از ۷۵ اقتصاد آسیب‌پذیر بررسی‌شده، شامل کشورهای کمتر توسعه‌یافته و کشورهای جزیره‌ای کوچک در حال توسعه، ۶۵ کشور واردکننده خالص نفت هستند. این کشورها در مجموع نزدیک به یک میلیارد نفر جمعیت دارند و بیش از ۳۰ درصد جمعیت آنها با کمتر از سه دلار در روز زندگی می‌کنند.

آنکتاد برآورد کرده است اگر قیمت فرآورده‌های نفتی به‌طور پایدار ۵۰ درصد افزایش یابد، هزینه خالص واردات نفت این کشورها سالانه بیش از ۲۰ میلیارد دلار بالا خواهد رفت.

۰۹:۰۴ ۱۳.۳.۱۴۰۵

بسته ۱۹ میلیارد دلاری ژاپن برای مقابله با آثار تورم جنگ خاورمیانه

کابینه دولت ژاپن بسته حمایتی تکمیلی ۱۹.۵ میلیارد دلاری برای تأمین مالی مجموعه اقداماتی با هدف کاهش فشار تورمی بر خانوارها که ناشی از تنش‌های خاورمیانه است، تصویب کرد.

بخش اعظم این بسته مالی که روز چهارشنبه برای تصویب نهایی به پارلمان ارسال شده، مربوط به مقابله با افزایش قیمت کالاهای اساسی، از جمله بنزین، از طریق پرداخت یارانه است.

تورم ماه گذشته در ژاپن حدود ۱.۳ درصد ثبت شده است.

این بسته مالی به طور کامل از طریق انتشار اوراق قرضه تأمین خواهد شد، اما دولت ژاپن هم‌زمان در تلاش است با سیاست‌های مالیاتی و غیرمالیات قوی از افزایش بدهی‌های دولتی ناشی از فروش اوراق قرضه جلوگیری کند.

۰۸:۴۴ ۱۳.۳.۱۴۰۵

گروسی برنامه هسته‌ای ایران را با نخست‌وزیر قطر بررسی کرد

وزارت خارجه قطر از دیدار نخست‌وزیر و وزیر خارجه این کشور با رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، خبر داد.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه قطر، گروسی روز سه‌شنبه در سفر به دوحه علاوه بر بررسی همکاری‌های دوجانبه میان آژانس و قطر، درباره آخرین تحولات مربوط به برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران و تلاش‌های دیپلماتیک مرتبط با آن گفت‌وگو کرده است.

گروسی نیز با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس به این دیدار اشاره کرد و نوشت که با نخست‌وزیر قطر درباره موضوع عدم اشاعه هسته‌ای در ایران و نقش «حیاتی و غیرقابل جایگزین» آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در این زمینه گفت‌وگو کرده است.

مدیرکل آژانس افزود: «بار دیگر بر تعهد آژانس برای همکاری با کشورهای منطقه به منظور تقویت ایمنی و امنیت هسته‌ای و حمایت از ثبات تأکید کردم. در این مقطع حساس، گفت‌وگو و دیپلماسی تنها مسیر پیش‌رو برای دستیابی به صلح، ثبات و همکاری است.»

۰۸:۴۱ ۱۳.۳.۱۴۰۵

حمله موشکی سپاه به مقرهای حزب کومله زحمتکشان کردستان

مسئول مطبوعاتی حزب کومله زحمتکشان کردستان، از حمله موشکی سپاه به مقرهای این حزب در شامگاه سه‌شنبه ۱۲خرداد، خبر داد.

امجد حسین‌پناهی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، از شلیک دست‌کم دو موشک به این مقرها خبر داد، اما مکان دقیق اهداف را اعلام نکرد.

در همین ارتباط خبرگزاری تسنیم وابسته به سپاه نیز اعلام کرد که «ساعت ۲۳:۰۰ به وقت محلی روز سه‌شنبه، دو موشک به مقر حزب کومله در «دره آلانه»، واقع در شمال شرقی اربیل، اصابت کرده است.»

حسین‌پناهی اعلام کرد که جمهوری اسلامی از آغاز جنگ تاکنون، با بیش از ۸۲ موشک و پهپاد، پایگاه‌ها و مقرهای کومله را هدف قرار داده است.

۰۸:۳۵ ۱۳.۳.۱۴۰۵

انفجار در جایگاه گاز تهرانپارس؛ دو نفر مصدوم شدند

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از انفجار یک خودروی نیسان یخچال‌دار در جایگاه سوخت گاز در بزرگراه یاسینی، حوالی تهرانپارس، خبر داد؛ حادثه‌ای که به گفته او آتش‌سوزی به همراه نداشت، اما به خودرو و بخش‌هایی از جایگاه خسارت وارد کرد.

بر اساس اعلام آتش‌نشانی، این حادثه صبح امروز چهارشنبه در جایگاه سوخت گاز واقع در بزرگراه یاسینی بعد از سه‌راه تهرانپارس گزارش شد و نیروهای دو ایستگاه آتش‌نشانی به محل اعزام شدند.

بنابر اعلام آتش‌نشانی علت حادثه مشخص نیست و بررسی‌های فنی برای مشخص شدن منشأ انفجار ادامه دارد.

شدت انفجار باعث آسیب جدی به بدنه خودرو و خسارت به سقف و دیواره‌های جایگاه شد. در این حادثه راننده نیسان، حدود ۶۰ ساله، و یکی از متصدیان جایگاه، حدود ۴۰ ساله، مصدوم شدند.

همزمان رسانه‌ها به نقل از کاربران از شنیده شدن صدای انفجار در مناطق شرق و شمال شرق تهران در ساعات اولیه روز چهارشنبه خبر داده‌اند. تا این لحظه مقام‌های رسمی هیچ علت امنیتی یا خرابکارانه‌ای برای حادثه اعلام نکرده‌اند.

۰۶:۱۰ ۱۳.۳.۱۴۰۵

گزارش‌ها از شنیده شدن صدای انفجار در تهران

کانال تلگرامی وحیدآنلاین به نقل از کاربران از شنیده شدن صدای انفجار در مناطق شرق و شمال شرق تهران در ساعات اولیه روز چهارشنبه خبر می‌دهد.

۰۵:۴۱ ۱۳.۳.۱۴۰۵

وزیر خزانه‌داری آمریکا: «هرج و مرج اقتصادی فعلی» در جمهوری اسلامی ایران گواه موفقیت کارزار «فشار حداکثری» دونالد ترامپ است

اسکات بسنت، وزیر خزانه داری آمریکا روز سه‌شنبه ۱۲ اردیبهشت گفت «در حالی که اقتصاد ایران در حال سقوط آزاد است، رژیم تصمیم گرفته است که از فناوری‌های دارایی دیجیتال برای دستور کار فاسد خود، از جمله دور زدن تحریم‌ها و انتقال ثروت به خارج از کشور، استفاده کند.»

۰۵:۳۰ ۱۳.۳.۱۴۰۵

سنتکام: حمله پهپادی جمهوری اسلامی به نیروهای آمریکایی در کویت ناکام ماند

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) دقایقی پیش اعلام کرد که «موج دیگری» از حملات پهپادی جمهوری اسلامی که نیروهای آمریکایی در کویت را هدف گرفته بود، ناکام ماند و پهپادها به اهدافی که داشتند برخورد نکردند.

سنتکام افزود پدافند هوایی ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده «با موفقیت» چندین پهپاد را سرنگون کرد. سنتکام گفت هیچ یک از پرسنل و یا تجهیزات آمریکا آسیبی ندیده است.

۰۳:۴۲ ۱۳.۳.۱۴۰۵

سپاه می‌گوید به یک کشتی به نام پانایا حمله کرده است

سپاه پاسداران در بیانیه‌ای که رسانه‌های حکومتی در ایران منتشر کردند، اعلام کرد به کشتی «پانایا» حمله کرده است. این نهاد که در فهرست تروریستی آمریکا و چند کشور دیگر قرار دارد، دلیل حمله به این کشتی را واکنش به اقدام نیروهای آمریکایی در جلوگیری از نقض محاصره دریایی بنادر ایران توسط یک نفتکش عنوان کرد. ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام، ‌در دقایقی قبل در بیانیه‌ای با اشاره به اقدام جمهوری اسلامی در حمله به دریانوردان غیرنظامی، گفت که یک مرکز نظامی در جزیره قشم را در اقدامی دفاعی، هدف حمله نظامی قرار داد.

۰۳:۳۱ ۱۳.۳.۱۴۰۵

سنتکام: ادعای سپاه نادرست است و تمام حملات امروزش شکست خورد

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد که سپاه پاسداران مدعی شده که در حملات امروز با موشک و پهپاد به مقر ناوگان پنجم آمریکا در بحرین و یک پایگاه هوایی آمریکا در منطقه ضربه زده است. سنتکام گفت این ادعا نادرست است و تمام حملات جمهوری اسلامی به نیروهای آمریکایی شکست خورد.

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG