لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
جمعه ۷ دی ۱۴۰۳ ایران ۱۷:۳۵

مسئولان اوین از اعزام داود رضوی به بیمارستان «به بهانه نپوشیدن لباس زندان» جلوگیری کردند


داود رضوی، عضو زندانی هیئت مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد - آرشیو
داود رضوی، عضو زندانی هیئت مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد - آرشیو

مسئولان زندان اوین به «بهانه» نپوشیدن لباس زندان از اعزام داود رضوی، فعال کارگری زندانی، به بیمارستان و رسیدگی پزشکی جلوگیری کردند.

به گزارش سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، آقای رضوی، عضو هیئت مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد، به دلیل «بهانه‌ تراشی» مسئولان برای انتقال او با لباس زندان از معاینات پزشکی در بیمارستان فارابی تهران محروم شده است.

این تشکل کارگری روز ۱۸ بهمن در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که داود رضوی،فعال کارگری ۶۳ ساله، با وجود ابتلا به بیماری‌های گوارشی و مشکلات چشم و زانو همچنان از ادامه درمان و هرگونه مرخصی پزشکی محروم بوده است.

سندیکا روز ۲۷ بهمن هم با اشاره به تشدید بیماری گوارشی داود رضوی در زندان نسبت به وخامت سلامتی او هشدار داده بود.

در این بیانیه که منتشر شد، مسئولیت هرگونه عواقب ناشی از بی توجهی پزشکی به وضعیت داود رضوی متوجه مسئولان زندان و قوه قضائیه شده است.

داود رضوی در مهرماه ۱۴۰۱ پس از دیدار با سسیل کولر و ژاک پاری، دو فعال سندیکایی فرانسوی، در بازداشت و به اتهام “اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی” به پنج سال زندان و محرومیت‌های تکمیلی محکوم شد.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، «حبس‌های ناعادلانه و بلندمدت» رضا شهابی، داود رضوی و حسن سعیدی، سه تن از فعالان کارگری و اعضای قدیمی سندیکا، را ناشی از «پافشاری بر دفاع از حقوق کارگران» خوانده است.

بازداشت این سه فعال کارگری و شمار دیگری از فعالان کارگری و حقوق صنفی معلمان در سال گذشته به دلیل دیدار با سسیل کولر و ژاک پاری، انتقاد گسترده تشکل‌های کارگری و معلمان در ایران و نیز اتحادیه‌های کارگری و معلمان در جهان را به دنبال داشته است.

در حال حاضر سسیل کولر و ژاک پاری، دو فعال سندیکایی فرانسوی، کیوان مهتدی، فعال کارگری، رسول بداقی، فعال صنفی معلمان، و ریحانه انصاری‌نژاد، فعال کارگری، دوران حبس خود را می‌گذرانند.

حکومت جمهوری اسلامی از زمان پیروزی انقلاب بهمن ۵۷ تاکنون با فعالیت تشکل‌های مستقل کارگری و صنفی در ایران مقابله کرده است. این موضوع انتقادهای زیادی را به ویژه از سوی اتحادیه ها و سندیکاهای در کشورهای مختلف جهان به همراه داشته است.

XS
SM
MD
LG