لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۷ آذر ۱۴۰۳ ایران ۲۱:۳۶

حمله «مسلحانه» به شاهچراغ؛ «دو تا چهار نفر» کشته شدند


حمله به شاهچراغ
حمله به شاهچراغ

خبرگزاری‌های ایران از حمله «چند مهاجم مسلح» به شاهچراغ در غروب یک‌شنبه ۲۲ مرداد خبر دادند. گفته میشود دستکم هفت نفر در این حمله مورد اصابت گلوله قرار گرفتند و «دو تا چهار نفر» کشته شدند.

ایرنا به نقل از یکی از مسئولان شاهچراغ گزارش داده که «چهار تن شامل دو خادم و دو زائر» در این حادثه مورد اصابت گلوله قرار گفتند. به نوشته این خبرگزاری دو نفر از آنها کشته شدند.

این در حالی است که خبرگزاری ایسنا، شمار کشته‌شدگان را تاکنون چهار نفر اعلام کرده است.

بنا بر این گزارش در این حمله «تعدادی از خادمان» هم مجروح شدند و یکی از دو مهاجم بازداشت شده است.

ویدیویی دیگر از لحظه حمله به شاه‌چراغ؛ یکشنبه ۲۲ مرداد
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:26 0:00


صداوسیمای جمهوری اسلامی به نقل از محمدهادی ایمانیه، استاندار فارس شمار آسیب‌دیدگان را یک کشته و چهار تا پنج نفر زخمی اعلام کرده است.


تولیت شاهچراغ نیز عنوان کرده که «دو تروریست که قصد داشتند از باب‌المهدی» به شاهچراغ وارد شوند «با نیروهای حفاظت حرم درگیر» شده و «دست به شلیک کور» زدند.

خبرگزاری تسنیم به نقل از «موسوی» فرمانده سپاه استان فارس گزارش داد که فرد بازداشت شده، «یک اسلحه و هشت خشاب» داشته و «بازجویی مقدماتی» از او در حال انجام است.

به گفته او «نیروهای امنیتی» همچنان در منطقه حضور دارند.

وضعیت شاهچراغ بعد از «حمله مسلحانه» و کشته‌شدن دستکم دو نفر
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:21 0:00

دومین حمله ظرف یکسال

این دومین حمله به شاهچراغ در یکسال گذشته است. به گفته مقام‌های جمهوری اسلامی، در جریان حمله مسلحانه به «حرم شاهچراغ» که آبان ۱۴۰۱ رخ داد ۱۳ تن کشته شدند.

جمهوری اسلامی پیش از این دو نفر را در رابطه با حمله پیشین به شاهچراغ در شیراز اعدام کرده است.

خبرگزاری‌های ایران تیرماه امسال از اعدام دو متهم حمله مسلحانه به «حرم شاهچراغ» خبر دادند. به گزارش خبرگزاری دولتی «ایرنا»، حکم اعدام «محمد رامز رشیدی» و «سید نعیم هاشمی قتالی» ۲ تن از افرادی که به عنوان «عاملان حمله مسلحانه» چهارم آبان ماه ۱۴۰۱ به «حرم شاهچراغ» توسط قوه قضاییه جمهوری اسلامی محاکمه شده بودند، ۱۷ تیرماه ۱۴۰۲ در «خیابان مجاور حرم» اجرا شد.

بسیاری از فعالان حقوق بشر و کارشناسان حقوقی روند دادرسی در جمهوری اسلامی ایران را به‌ویژه در پرونده‌های منجر به مجازات اعدام زیر سوال برده‌اند.

XS
SM
MD
LG