یک سازمان فعال در زمینه حقوقبشر میگوید با انتشار گزارشی اعلام کرد که صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران طی یک دهه گذشته دست کم ۳۵۵ مورد مشکوک به اعتراضات اجباری را پخش کرده است.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس در روز پنجشنبه ۵ تیر، در این گزارش آمده است که پخش اعترافات از صدا و سیما به عنوان ابزاری از جانب نهادهای امنیتی برای «سرکوب مخالفان» و همچنین «ترساندن فعالان» در جمهوری اسلامی صورت گرفته است.
تحقیق در مورد پخش اعترافات اجباری در «صدا و سیما» توسط سازمان عدالت برای ایران و فدراسیون بین المللی حقوق بشر منتشر شده است.
در این گزارش مواردی از پخش اعترافات اجباری زندانیان منتشر شده است که در آن به آنها گفته است از روی تخته سفید اعترافات را بخوانند.
موضوع اعترافات اجباری در تلویزیون حکومتی ایران پیش از این نیز بارها مطرح شده است. به رغم آن که این شیوه تبلیغاتی رژیم ایران در پخش تلویزیونی اعترافات بارها مورد انتقاد مجامع حقوق بشری قرار گرفته است، اما قوه قضائیه جمهوری اسلامی همچنان به این کار ادامه میدهد. از جمله قربانیان این رفتار می توان به نامهایی چون مازیار بهاری، منوچهر بختیاری پدر یکی از کشتهشدگان اعتراضات آبانماه، مازیار ابراهیمی، سپیده قلیان، ابراهیم بخشی، سعید ملک پور، و دهها تن دیگر اشاره کرد.