بخش انگلیسی صدای آمریکا - جروم پاول، رئیس بانک مرکزی ایالات متحده، ابراز خوشبینی کرد که اقتصاد آمریکا بتواند در نیمه دوم سال جاری میلادی از یک کسادی ویرانگر بیرون بیاید. پاول این نکته را با این پیشفرض که موج دومی از ویروس کرونا رخ ندهد عنوان کرد. او در عین حال افزود که احیای کامل اقتصادی تا پیش از دسترسی به یک واکسن بعید است.
رئیس بانک مرکزی آمریکا روز یکشنبه در مصاحبهای با برنامه «۶۰ دقیقه» شبکه خبری «سی بی اس» یادآوری کرد که اقتصاد پیش از حمله ناگهانی ویروس کرونا و تعطیلی ها و بیکاری های گسترده، از بنیانی سلامت برخوردار بود. او تاکید کرد به محض این که شیوع این بیماری مهار شود اقتصاد قاعدتا میتواند به شکل چشمگیری به جای اولیه خود بازگردد.
جروم پاول در مجموع پیامی مثبت داشت: «در بلند مدت و حتی در میان مدت کسی نمیخواهد بر روی افول اقتصاد آمریکا حساب باز کند. این اقتصاد احیا خواهد شد و این یعنی مردم به کارهایشان برخواهند گشت. بیکاری کاهش پیدا خواهد کرد. ما از این مرحله عبور خواهیم کرد.»
رئیس بانک مرکزی آمریکا مقایسه وضعیت کنونی با دوران «رکود بزرگ» اقتصادی را نادرست دانست و ضمن اذعان به این که نرخ بیکاری ممکن است به ۲۵ درصد مشابه دوران «رکود بزرگ» برسد، اشاره کرد بانک های آمریکا به مراتب در شرایط بهتر و سلامتی قرار دارند و بانکهای مرکزی دیگر بیش از دهه ۳۰ میلادی قادر و مایل به مداخله برای تقویت اقتصاد هستند. در آمریکا علاوه بر بانک مرکزی ایالات متحده، موسوم به «فدرال رزرو»، ۱۲ بانک مرکزی دیگر در ۱۲ منطقه بانکی وجود دارند که به عنوان حامیان فدرال رزرو شناخته میشوند.
پاول در عین حال میگوید احیای اقتصادی زمان می برد و ممکن است تا پایان سال آینده میلادی به درازا بکشد. او گفت برای این که آمریکاییها احساس ایمنی کافی کنند و بخواهند به روال زندگی عادی اقتصادی - شامل خرید، سفر، غذا خوردن در رستوران، و حضور در گردهماییها - باز گردند، یک واکسن لازم خواهد بود.