پژوهشگر ارشد مسائل خاورمیانه در اندیشکده هادسن در گفتگو با بخش فارسی صدای آمریکا عنوان کرد که جمهوری اسلامی انتقال صدای اعتراض مردم ایران را تهدیدی جدی میداند.
گزارش گزارشگران بدون مرز در مورد تهدید وزارت اطلاعات ایران علیه روزنامه نگاران و خبرنگاران شبکه های فارسی زبان خارج از کشور یکی از محورهای گفتگوی بخش فارسی صدای آمریکا با مایکل پریجنت، پژوهشگر ارشد اندیشکده هادسن، بود.
آقای پریجنت گفت: «اقدام حکومت در سرکوب رسانه هایی که تلاش میکنند صدای معترضان را در خارج از کشور انعکاس بدهند، از رژیم ایران انتظار می رفت. پوشش رسانههای بین المللی از اعتراضات و نیز پوشش واکنش خشونت آمیز دولت، بزرگترین تهدید برای رژیم محسوب می شود.»
پژوهشگر ارشد مسائل خاورمیانه در اندیشکده هادسن در بخش دیگری از گفتگویش با صدای آمریکا گفت: «این دقیقا ماهیت و عملکرد یک رژیم سرکوبگر است. چنین رژیمی اینترنت را قطع می کند، روزنامه نگاران را مورد اذیت و آزار قرار می دهد، و امکان دسترسی به آن چه که بر سر معترضان می آید را محدود می کند تا به این ترتیب بتواند به سرکوب خشونت آمیز آنها ادامه دهد. و جامعه بین المللی متوجه است همین که هیچ منبعی از وقایع داخل ایران، به غیر از تصاویری که به خارج درز می کند، در دست نیست، معنایش این است که اتفاقات بسیار بزرگی در حال رخ دادن است.»
مایکل پریجنت تاکید کرد: «این فرصتی برای ایالات متحده و کشورهای غربی است تا قطع اینترنت و سرکوب آزادی بیان در ایران را قاطعانه محکوم کنند. هرچند در آن کشور کسی انتظار آزادی بیان ندارد، اما همواره می توان موارد نقض آن را بازتاب داد.»
این پژوهشگر ارشد مسائل خاورمیانه در اندیشکده هادسن همچنین در اظهارنظری درباره قطع اینترنت در جریان اعتراض های اخیر در ایران گفت: «این مایه نگرانی هواداران، و البته منتقدان، رژیم است. شما هرگاه جلوی دسترسی مردم به اینترنت را بگیرید تا اطلاعات به خارج درز نکند، توجه جامعه بین المللی را به خود جلب می کنید. بنابراین، حامیان رژیم هم چنین چیزی را به سختی تایید می کنند.»