دولت روحانی رکورددار رشد اقتصادی منفی در سه دهه گذشته
بر اساس گزارش صندوق بینالمللی پول، رشد اقتصادی ایران امسال به منفی ۹.۵ درصد و سال آینده به صفر درصد خواهد رسید. بدین ترتیب متوسط رشد اقتصادی در دولت روحانی به ۰.۴۱درصد، کمتر از نیم درصد خواهد رسید. نکته دیگر آن که رشد اقتصادی منفی ۹.۵ درصدی امسال ایران، پایینترین رشد اقتصادی کشور در سه دهه اخیر خواهد بود.
این در حالی است که متوسط رشد اقتصادی در دولت محمود احمدینژاد، رئیس جمهور سابق ایران ۲.۲۷ درصد، یعنی بیش از ۵.۵ برابر رشد اقتصادی ایران در دولت حسن روحانی، رئیس جمهور فعلی ایران بوده است.
منبع: مشرق
۳۰ درصد مدارس ایران تخریبی و نیازمند بازسازی است
وزیر آموزش و پرورش گفت: ۳۰ درصد از فضای آموزشی ایران فرسوده و نیازمند بازسازی و نوسازی است که از این تعداد ۱۸ درصد نیازمند مقاوم سازی و ۱۲ درصد دیگر هم نیازمند تعمیر کامل و بازسازی است.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ایران نیز گفت: بیشترین مدارس نیازمند مقاوم سازی به ترتیب در تهران، آذربایجان شرقی، اصفهان، فارس و خوزستان واقع شدهاند.
منبع: اقتصاد آنلاین
معضل کیوسکهای مطبوعاتی: مردم روزنامه نمیخرند، خرید تنقلات هم کاهش ۴۰ درصدی داشته است
رئیس اتحادیه توزیعکنندگان و فروشندگان جراید ایران گفت: با افزایش قیمت ارز، قدرت خرید مردم کاهش پیدا کرده. امروز کمتر کسی به دنبال خرید روزنامه یا مجله است و اگر تقاضایی هم وجود داشته باشد برای نشریات تخصصی و مقاله محور است.
وی در ادامه گفت: در واقع امروز مطبوعات و جراید منبع اصلی درآمد کیوسکها نیستند و فروش سیگار و تنقلات باعث سرپا ماندن کیوسکهای مطبوعاتی شده است. با وجود تمام این مشکلات و با افزایش قیمت ارز، قدرت خرید مردم کاهش پیدا کرده و به طور محسوسی بر فعالیت ما اثر گذاشته است به طوریکه مردم نسبت به سال گذشته ۳۰ تا ۴۰ درصد کمتر تنقلات میخرند، چون درآمد آنها کاهش داشته است.
منبع: ایلنا
هپکو به سازمان خصوصیسازی واگذار شد
بعد از کشوقوسهای فراوان در رابطه با خصوصیسازی هپکو و ایجاد مشکلات متعدد برای این شرکت، در نهایت ۱۴ آبان ماه سهم قابل توجهی از شرکت هپکو به تعداد ۱۲ میلیارد و ۴۶۵ میلیون و ۸۰۰ هزار و ۱۹۲ سهم از شرکت هیدرو اطلس به سازمان خصوصیسازی واگذار شد و در سامانه کدال به ثبت رسید.
در سالهای اخیر در پی واگذاری غیراصولی و عملاً واگذاری سهام دولتی این شرکت به شرکتها و افراد بدون اهلیت، اعتراضات گسترده کارگری را به دنبال داشت. حال و روز این شرکت نشان از آن دارد که واگذاری هپکو آنطور که باید صحیح و اصولی نبوده و عاقبت آن به سرنوشت بسیاری از شرکت و کارخانههایی که به بخش خصولتی و بدون اهلیت واگذار شده شباهت دارد.
منبع: ایسنا
کمبود پرستار عامل ایجاد نارضایتی گیرندگان خدمت
رئیس نظام پرستاری آمل گفت: کمبود پرستار عامل ایجاد نارضایتی گیرندگان خدمت میشود و تبعیض در پرداختها باعث بیانگیزگی در بین پرسنل ایجاد میکند و این مهم باعث ایجاد نارضایتی در بین جامعه پرستاری شده و در رفتار آنان با بیماران و همراهان آنان قطعا تاثیر گذار خواهد بود.
وی در ادامه اظهار کرد: اگر کمبود نیروی پرستاری رفع گردد قطعا پرستاران موظف به گذراندن اضافه کار اجباری نبوده و میتوانند با آسودگی خاطر به ارائه خدمات بپردازند.