سالانه ۴۰ هزار تحصیلکرده ایرانی مهاجرت میکنند
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ایران گفت: ما هم مثل تمام جوامع دیگر خروج نخبگان را داریم و آمار مهاجرت ما بین ۳۲ تا ۴۰ هزار نفر در سال است و ما در بنیاد ملی نخبگان کاملاً رصد میکنیم که آنها کجاها میروند و وضعیت ویزاها چگونه است و در حال حاضر رتبه ما در دنیا بین ۱۲ تا ۱۵ است.
وی گفت: بر خلاف آن تصوری که بعضیها فکر میکنند اینها جذب دانشگاهها میشوند، در سه سال گذشته فقط حدود ۴۰۰ نفر عضو هیئت علمی دانشگاهها شدهاند اما بیشتر آنها جذب شرکتها میشوند.
منبع: اقتصادآنلاین
۶۰ درصد کارتنخوابهای تهران تحصیلکردهاند
معاون حمایتهای اجتماعی سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران در یک گفتوگوی رادیویی اظهار داشت: برخی از افراد بعد از اتمام کارهای روستایی و بیکار شدن، در نیمه دوم سال برای کسب درآمد به شهرها مهاجرت میکنند و تحت شرایطی به کارتن خوابی روی میآورند و برخی از کارتن خوابها تحصیلات دانشگاهی دارند و یا از اقشار متوسط جامعه هستند که در اثر طردشدگی از محیط خانواده کارتن خواب شدهاند.
وی گفت: حدود ۶۰ درصد از کارتن خوابهای ایران از تحصیلات تکمیلی یا مهارتهای تخصصی برخوردار هستند، اما به دلیل درگیری با اعتیاد یا فقر از جامعه رانده شده و در خیابانها رها شدهاند.
منبع: همشهری آنلاین
۷۰ درصد مردم توان مالی برای رفتن به دندانپزشکی ندارند
عضو شورای عالی نظام پزشکی گفت: خدمات دندانپزشکی در ایران از پوشش بیمهای برخوردار نیست و ۷۰ درصد مردم که اکثریت را تشکیل میدهند توان پرداخت هزینههای دندانپزشکی را ندارند و زمانی به مراکز درمانی مراجعه میکنند که دیگر چارهای جز کشیدن دندان خود ندارند.
وی در ادامه گفت: اکثریت مردم توان مراجعه به بخشهای خصوصی دندانپزشکی را ندارند و در مراکز دولتی نیز تنها خدماتی که ارائه میشود محدود به کشیدن و یا ترمیمهای بسیار سطحی است، بنابراین بیماران ترجیح میدهند با کشیدن دندان آسیب دیده از درد خلاص شوند و میزان کشیدن دندان در مراکز دولتی نیز رو به افزایش است.