لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ ایران ۰۰:۲۷

واقعیت‌هایی از داخل ایران| زیان ۳۵ هزار میلیارد تومانی خودروسازان ایرانی

زیان ۳۵ هزار میلیارد تومانی خودروسازان ایرانی

تازه‌ترین آمار عملکرد صنعت خودرو نشان می‌دهد دو شرکت ایران‌خودرو و سایپا به کارخانه‌های تولید زیان تبدیل شده‌اند. در آمارهای رسمی ارائه شده زیان شرکت ایران‌خودرو در نیمه نخست امسال ۱۲۲ درصد و زیان سایپا ۵۳ درصد نسبت به پارسال افزایش یافته است. زیان عملکرد شرکت پارس‌خودرو هم در همین دوره ۱۷۶ درصد رشد کرده است.

با این مقدار زیان، کل زیان عملکرد این شرکت‌ها بدون احتساب زیان شرکت‌های تابعه و فرعی به ۳۴ هزارو ۴۳۹ میلیارد تومان رسیده است. این ارقام نشان می‌دهد زیان کل صنعت خودرو‌سازی‌ با درنظر گرفتن زیان شرکت‌های تابعه در سال‌ جاری به مرز ۴۰ هزار میلیارد تومان (۳۹ هزار و ۹۲۲ میلیارد تومان) رسیده است.

منبع: روزنامه همشهری

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif


رکورد خودکشی با «قرص برنج» در کدام شهر است؟

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت گفت: بر اساس اعلام سازمان پزشکی قانونی طی سال‌های اخیر ۲۰ درصد از مرگ و میرها در هر سال در اختیار انواع سموم از قبیل قرص برنج، سموم دفع آفات نباتی، الکل، جونده‌کش‌ها، سیانور و دیگر سموم بوده است، که از این میان قرص برنج در هشت سال اخیر با درصدی بین ۵۳ تا ۶۲ درصد از موارد مسمومیت ناشی از کل سموم یاد شده، جلودار مسمومیت‌های منجر به مرگ ناشی از سموم محسوب می‌شود. همچنین قرص برنج به تنهایی عهده‌دار علت ۱۱ درصد از کل مرگ‌های ناشی از مسمومیت بوده است.

افزایش مسمومیت‌های ناشی از قرص برنج در سال ۹۶، یک درصد، در سال ۹۷ با تعداد ۲۲۵۳ مراجعه، ۱.۴۴ درصد و در نیمه نخست سال ۹۸ با ۱۱۵۷ مراجعه، ۱.۲ درصد از کل مسمومیت‌های مراجعه شده به بیمارستان‌ها را شامل می‌شود.

در سال ۱۳۹۷ بیشترین مسمومیت‌های ناشی از قرص برنج که از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شده است مربوط به دانشگاه‌های حوزه تهران با ۴۷۶ مورد، گیلان با ۳۱۰ مورد، مازندران با ۲۰۷ مورد، شیراز با ۱۶۹ مورد، لرستان با ۱۰۰ مورد، مشهد با ۹۷ مورد، هرمزگان با ۹۳ مورد، تبریز با ۹۰ مورد، اردبیل با ۸۸ مورد و ارومیه با ۵۸ مورد بوده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

دعوای مقامات بر سر گران‌فروشی شیر


رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی گاوداران گفت: دامداران شیر را به‌قیمت ۲۳۹۰ تومان می‌فروشند اما بعد از فروش پایه، نرخ کرایه و غیره به این قیمت پایه اضافه می‌شود. قیمت پایه شیر با ۳.۲ درصد چربی و ۳ درصد پروتئین بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار، دو هزار و ۳۹۰ تومان است و هرگونه فروش شیر خارج از قیمت‌های مصوب، غیرقانونی است و دامداران با وجود افزایش قیمت نهاده‌های دامی به مصوبه ستاد تنظیم بازار پایبند هستند.

با این حال معاون سازمان حمایت گفت: قیمت شیر مصوب است اما دامداران بیشتر از مصوب می‌فروشند و در مواردی هست که شیر خام ۳۰۰۰ تومان هم فروخته می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

بیش از ۱۰ هزار نفر برای حذف یارانه‌شان شکایت کردند


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: وزارت کار در جریان حذف یارانه دهک‌های پر درآمد مصمم است که این کار با کمترین میزان خطایی صورت گیرد. بیش از ۱۰‌ هزار شکایت به ما رسیده ولی بررسی همه آنها زمان‌بر است و ما برای آن مدت زمانی تعیین کردیم؛ چون تحقیقات محلی و بررسی‌های میدانی در آن وجود دارد و خود آنها باید به سامانه مراجعه و مجددا اعتراض خود را ثبت کنند.

به گفته وی در جریان حذف یارانه دهک‌های پر درآمد، یارانه ۱۶۶‌ هزار خانوار حذف شد که حدود ۷۰۰‌ هزار نفر از جمعیت ایران را شامل می‌شوند.

منبع: روزنامه شهروند

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

سو مدیریت دلیل ورشکستگی بیمارستان‌ها شده است


رئیس نظام پرستاری گچساران گفت: ورود سیاسیون به بهداشت و درمان مشکل اصلی نظام پرداخت در وزارت بهداشت است و سو مدیریت دلیل ورشکستگی بیمارستان‌ها شده است.

به گفته وی؛ به دلیل حضور سیاسیون در مراکز درمانی، نیروهای مازاد بدون پرکیس و مزایا وارد سیستم می‌شوند و این مهم باعث می‌شود که رئیس بیمارستان و یا بهداشت و درمان موظف به پرداخت حقوق این افراد شده که این امر باعث می‌شود ریاست بیمارستان از کارانه و اضافه کار پرستاران و پزشکان کاسته و حقوق این نیروها را پرداخت نماید و پرداخت حقوق افراد مازاد در مراکز درمانی باعث می‌شود که خزانه بیمارستان‌ها کاسته شود و معوقات طولانی مدت ایجاد گردد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

XS
SM
MD
LG