لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
پنجشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۳ ایران ۰۷:۳۰

واقعیت‌هایی از داخل ایران| تولید خودرو در ایران نصف شد

تولید خودرو در ایران نصف شد

تولید انواع خودرو در مرداد امسال نسبت به مرداد سال قبل نزدیک به ۵۰ درصد کاهش یافت، این در حالی است که وزیر صنعت بارها وعده افزایش تولید خودرو را داده بود.

بر اساس اخبار منتشر شده، تولید انواع خودرو در ایران طی مرداد امسال به ۴۷ هزار و ۳۱۷ دستگاه رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۴۷.۱ درصد کاهش داشته است. تولید سواری نیز به ۴۳ هزار و ۷۵۸ دستگاه رسید که افت ۴۷.۷ درصدی را در مقایسه با مرداد ۹۷ تجربه کرده است.

در مرداد ماه، تولید محصولات ایران خودرو با کاهش ۵۸.۷ درصدی و گروه خودروسازی سایپا نیز به افت ۲۳.۴ درصدی تولید انواع خودرو در مقایسه با مرداد ۹۷ روبرو شد.

در مورد وضعیت تولید انواع خودرو طی پنج ماهه ابتدای امسال نیز باید به افت ۳۹.۸ درصدی در مقایسه با پنج ماهه اول ۹۷ اشاره کرد. همچنین تولید سواری در پنج ماهه ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل با افت ۴۰.۸ درصدی همراه بوده است.

گروه صنعتی ایران خودرو طی پنج ماهه ابتدایی امسال در تولید انواع خودرو افت ۳۹.۷ درصدی و در تولید سواری افت ۳۹.۱ درصدی داشته است.

تولید انواع خودرو در گروه سایپا نیز طی پنج ماهه ابتدای امسال افت ۲۸.۵ درصدی و تولید سواری نیز ۳۱.۵ درصد افت داشته است.

منبع: خبرگزاری فارس

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

هزینه وسایل توانبخشی معلولان ۳ تا ۵ برابر افزایش یافت


معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی گفت: با توجه به افزایش ۳ تا ۵ برابری قیمت وسایل توانبخشی مشکل اساسی در تامین این تجهیزات وجود دارد.

وی گفت: به دلیل تحریم‌ها با مشکل نقل و انتقالات مالی، خرید وسایل و همچنین کمبود مواد اولیه مواجه‌ایم که این موضوع باعث شده قیمت وسایل و تجهیزات توانبخشی خارجی تا پنج برابر و همچنین وسایل توانبخشی تولیدات داخل نیز تا سه برابر افزایش پیدا کند.

این مقام مسئول افزود: علی‌رغم اینکه اعتبار وسایل دو برابر شده اما همچنان مشکلات تامین تجهیزات توانبخشی معلولان ادامه دارد به همین دلیل لازم است کار ویژه‌ای در خصوص افزایش اعتبارات مربوط به این بخش انجام شود.

منبع: روزنامه تعادل

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

سالانه ۲۵ درصد به شمار خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد افزوده می‌شود


مدیرکل هدایت‌های شغلی کمیته امداد گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی که بر فضای ایران حاکم است شاهد هستیم که سالانه ۲۵ درصد به شمار خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد افزوده می‌شود، همین مسئله باعث شده با حجم میلیونی خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد در ایران مواجه شویم و تنها در سال ۹۷ حدود ۶۰۰ هزار نفر به عنوان مددجو تحت پوشش کمیته امداد قرار گرفته‌اند.

وی ادامه داد: علیرغم اینکه این همه فرصت شغلی در چند سال اخیر در ایران برای مددجویان کمیته امداد صورت گرفته اما با توجه به اینکه بیشتر این اشتغال‌ها خرد بوده‌اند، به دلیل نوسانات اقتصادی ایران با مشکل مواجه شده‌اند و به نوعی از بین رفته‌اند، همین امر باعث شده تا فردی که قبلا تنها یک مددجوی کمیته امداد بوده امروز یک مددجوی کمیته امداد بدهکار باشد که ادامه این روند نگران کننده است چرا که سالانه تعداد زیادی از مشاغل ایجاد شده در این حوزه از بین می‌رود.

منبع: خبرگزاری مهر

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

۲۵ تا ۳۰ درصد واحدهای تولیدی، غیرفعال و نیمه‌فعال هستند


معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: واحد‌های تولیدی کوچک و متوسطی که در شهرک‌ها و نواحی صنعتی مستقر هستند، بین ۲۵ تا ۳۰ درصد غیرفعال یا نزدیک به غیرفعال‌اند.

وی افزود: برای فعال‌سازی واحد‌های صنعتی کوچک و متوسط در چهار حوزه از قبیل توسعه صنعتی و فناوری، به‌هم‌رسانی، انتقال فناوری و ارتقای سطح دانش واحد‌های صنعتی برنامه‌ریزی شده است اما یک نهاد به‌ تنهایی نمی‌تواند تولید را سامان دهد و بانک‌ها هم باید به حوزه رونق تولید ورود پیدا کنند.

این مقام مسئول افزود: حدود دو هزار واحد صنعتی در اختیار بانک‌ها هستند که ۳۰۰ واحد را از زیر نظر بانک‌ها خارج کرده‌ایم اما ادامه این مسیر، همت بانک مرکزی را می‌طلبد.

منبع: روزنامه توسعه ایرانی

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

افزایش ۵۷ درصدی تلفات غرق شدگی در ایران


به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی ایران، ۸۱۳ نفر در پنج ماه نخست امسال بر اثر غرق شدگی جان خود را از دست دادند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۵۶.۹ درصد افزایش یافته است.

بر اساس این گزارش در پنج ماهه نخست امسال از کل تلفات غرق شدگی ۶۷۲ نفر مرد و ۱۴۱ نفر زن بودند و در این مدت استان‌های خوزستان با ۸۲ نفر، فارس با ۷۶ و مازندران با ۷۱ فوتی بیشترین آمار تلفات غرق شدگی را داشتند و از کل تلفات غرق شدگی ۳۲۷ نفر در رودخانه‌ها جان باخته‌اند که ۴۰.۲ درصد از کل تلفات را در بر می‌گیرد.

پس از رودخانه‌ها، استخر کشاورزی با ۸۶ نفر، کانال با ۸۴ نفر، دریا با ۷۹ نفر و دریاچه مصنوعی و سد هم با ۵۸ فوتی بیشترین آمار تلفات غرق شدگی را داشتند.

همچنین در مرداد امسال تلفات غرق شدگی رشد ۳۵.۸ درصدی داشت، در این ماه ۲۰۵ نفر بر اثر غرق شدگی جان باخته‌اند که این آمار در مرداد سال قبل ۱۵۱ نفر بود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

XS
SM
MD
LG