روزانه ۴۱ نفر در سوانح رانندگی جان خود را از دست میدهند
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا گفت: در تحلیل روند جان باختگان تصادفات در دو ماه اخیر مشخص شد ۵۴ درصد فوت اولیه مربوط به «سرصحنه» تصادف و شش درصد هنگام انتقال به مراکز درمانی و ۳۹ درصد در مراکز درمانی است که به طور میانگین مرگ روزانه ۴۱ نفر را شامل میشود.
وی اظهار داشت که در حوادث مرگبار بهار امسال دو هزار و ۳۶۸ راننده به عنوان مقصر در تصادفات مرگبار شناخته شدهاند که باعث مرگ سه هزار و ۸۶۳ نفر در سه ماهه امسال شدند، یعنی این رانندههای متخلف سبب مرگ ۶ /۱ نفر که درصد قابل توجهی از آن کودکان هستند، شدند.
به گفته رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا، نقش خودروهای سواری و موتورسیکلتها در تصادفات به ترتیب ۵۹ درصد و ۲۷ درصد است که این رقم به همراه عامل عابرپیاده در برخی استانهای شمالی عابر به ۸۱ درصد افزایش پیدا میکند و همچنین ۳.۷ درصد، کامیون ۴.۴ درصد و اتوبوسهای مسافری یک درصد در تصادفات نقش دارند و ۲۵ درصد تصادفات بین ساعت ۱۶ تا ۲۰ و ۲۳ درصد دیگر نیز حد فاصل ساعت ۱۲ تا ۱۶ اتفاق میافتد.
منبع: جوان آنلاین
کمبود سالن ورزشی نابینایان و کم بینایان در ۲۲ استان ایران
رئیس فدراسیون ورزشهای نابینایان و کم بینایان گفت: متاسفانه نابینایان و کم بینایان در اقلیت جامعه قرار گرفته و وضعیتمطلوبی در فدراسیون ورزشهای نابینایان و کم بینایان و هیاتهای استانی نداریم.
وی با اشاره به وضعیت نامطلوب هیات ورزشهای نابینایان و کم بینایان در استانها، گفت: این فدراسیون تنها در ۹ استان سالن ورزشی دارد و در ۲۲ استان حتی یک سالن ورزشی هم برای فعالیت و تمرینات ورزشی نداریم و در ۷ استان نیز ورزش نابینایان و کم بینایان حتی دفتر کار هم ندارند.
منبع: ایلنا
مواد مخدر و سرقت جرائم حدود ۸۰ درصد از زندانیان استان یزد
مدیر کل زندانها و اقدامات تامینی استان یزد گفت: استان یزد در حال حاضر دارای دو زندان در مرکز استان، یک زندان در شهرستان اردکان، دو بازداشتگاه در شهرستانهای خاتم و ابرکوه، یک کانون اصلاح و تربیت در مرکز استان است و ۹۶ درصد از زندانیان استان را مرد تشکیل میدهد.
وی گفت: بیشترین زندانیان استان یعنی ۵۷ درصد آنها مربوط به جرائم مواد مخدر هستند و بعد از آن سرقت با فراوانی ۲۱ درصد بیشترین مددجویان زندانهای استان را به خود اختصاص دادهاند.
منبع: ایسنا
کمبود ۶۰ هزار مددکار اجتماعی در ایران
رئیس انجمن مددکاران ایران گفت: توسعه رشته مددکاری در گذشته معطوف به یک تا ۲ دانشگاه بود اما امروز شاهد فراگیری آن در مراکز علمی و دانشگاهی بوده و خروجی فارغ التحصیلان آن نیز سالانه چهار هزار مددجو است.
وی با اشاره به فعالیت ۱۵ هزار مددجو در ایران، گفت: برای پوشش و نهادینه کردن برنامههای مرتبط با سلامت اجتماعی با رویکرد خانواده و مردم محوری به ۶۰ هزار مددکار نیازمندیم.
منبع: ایرنا
۲۰ درصد راههای ایران نیازمند بازسازی و روکش آسفالت است
وزیر راه و شهرسازی گفت: روزانه حدود هشت میلیون خودرو در جادهها تردد میکنند و هر روز ۱۰۰ هزار دستگاه انواع وسیله نقلیه و حدود ۲۵۰ هزار کامیون از طریق حمل و نقل جادهای بار جا به جا می کنند و در حال حاضر ۲۰ درصد از ۲۱۴ هزار کیلومتر راه موجود در ایران نیازمند بهسازی و روکش آسفالت است.
وی در ادامه گفت: سالانه ۳۰ هزار میلیارد ریال برای نگهداری راههای ایران اختصاص مییابد و این در حالی است که برای این منظور سالانه ۸۰ هزار تا ۱۲۰ هزار میلیارد ریال مورد نیاز است.