در نمايشگاه بین المللی خودرو در ژنو سوئیس، امسال شركت های لامبورگينی، فراری، آئودی و مک لارن از خودروهای پرسرعت و صدها هزار دلاری تولید خود رونمايی كردند و شرکت دايملر نیز ليموزين جدیدش را به نمايش گذاشت، كه قرار است ۵۶۱ هزار دلار به فروش برود.
به عقیده دیتر تسچه، که ریاست هيات مديره دايملر و مرسدس بنز را بر عهده دارد، هيچ تناقضی میان توسعه توليد خودروهای خانوادگی مثل ون و استيشن با تولید خودروهای الكتريكی وجود ندارد. او آینده را متعلق به خودروهای الكتريكی میداند؛ هر چند به نظر او، تحقق آن نياز به زمان دارد.
خودروهای برقی برای اينكه بتوانند بازار را تسخير كنند، نياز به باتریهایی دارند که توان ذخيره برق در آنها طولانی باشد. تحقق اين امر حداقل ۵ سال طول می كشد.
سال گذشته از ۱۲ ميليون و پانصد هزار دستگاه خودروی الكتريكی توليد شده در اروپا، فقط ۷۵ هزار دستگاه به فروش رسيد.
جدای فشار دولتها و وضع قوانين سختگيرانه جديد برای واداشتن شرکت ها به توليد خودروهايی با سوخت جايگزين، شرکت های خودروسازی با نگرانی های دیگری نیز روبرو هستند. مثلا در چین، آلودگی هوا و وضع محدوديت برای خودروهايی که از سوخت های فسيلی استفاده می کنند، از جمله آنهاست.
سرجيو مارچيونه رئيس شركت فيات كرايسلر كه شرایط بهتری از ديگر خودروسازان بزرگ را تجربه می كند، می گوید «بازار خودرو در آغاز روند بهبودی است، که هرچند فوق العاده نيست، اما قابل قبول است.»
در همین حال وضعيت اوكراين و اوضاع نابسامان اقتصادی در بازار بزرگ برزيل نیز، از جمله عوامل دیگر برای نگران کردن خودروسازان بزرگ است که در گفتوگوهای جانبی این نمایشگاه موضوع بحثهای داغ شده بود.