کارخانه لوله و نورد صفای ساوه در پی بالا گرفتن اعتراض های کارگری تعطیل شد .
کارگران این کارخانه به پرداخت نشدن حقوق خود معترض بودند . در ماههای اخیر شماری از کارخانههای ایران شاهد اعتراض های کارگری بوده است.
به گزارش خبرگزاری ایلنا ، خبرگزاری کار ایران کارخانه لوله و نورد صفا روز سهشنبه ۱۴ بهمن، در پی ادامه اعتراض صنفی بیش از هزار کارگر این واحد تولیدی تعطیل شد و کارگران اعتصابی که در محل کار تحصن کرده بودند به بیرون از کارخانه هدایت شدند.
ایلنا گزارش داده که صدها کارگر اعتصابی به صورت همزمان با حدود ۲۶ راننده کامیونی که به عدم پرداخت به موقع دستمزدشان معترض بودند در محوطه این واحد تولیدی تجمع کرده بودند.
کارگران لوله و نورد صفا از روز یکشنبه (۱۲ بهمن) در اعتراض به خودداری کارفرما از پرداخت قسط دوم طلبشان دست از کار کشیده بودند. بر اساس این گزارش دلیل اصلی تجمع کارگران این کارخانه، اعتراض به تعویق چهار ماه حقوق ، بیش از ۱۶ ماه حق بیمه و عیدی و پاداش اعلام شده است .
شورای تامین ساوه پیشتر تصویب کرده بود که این مبالغ باید در چند قسط به کارگران پرداخت شود .
اعتراض های کارگری در ایران از جمله به دلیل تعطیلی کارخانهها، اخراج کارگران، پرداخت حقوق و مزایا پرداخت نشدن، عدم اجازه تشکیل تشکلهای صنفی مستقل، افزایش نیافتن دستمزدها با توجه به نرخ تورم، خصوصیسازی، شرایط محیط کار و تبعیض میان کارگران قراردادی با کارگران رسمی صورت میگیرند . گروهی از فعالان کارگری از جمله رضا شهابی، عضو سندیکای رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی تهران هم همچنان به دلیل فعالیتهای صنفی خود زندانی هستند.
محمود صالحی، فعال کارگری و بنیانگذار کمیته هماهنگی برای ایجاد تشکلهای کارگری ایران به بخش فارسی صدای آمریکا گفت اعتراض های کارگری در ایران با طیف وسیعی از خواستهای مختلف صنفی کارگران صورت میگیرد و جدا از مشکلات عمومی کارگران، هر کارخانهای مشکلات خاص خود را نیز دارد.
با وجود وعده های دولت روحانی وضعیت تولید در کارخانههای ایران همچنان با بحران مواجه است. به گفته آقای صالحی فشار بر فعالان کارگری در دوره ریاست جمهوری حسن روحانی نه تنها کاهش نیافته بلکه در مواردی فشارهای بیشتری بر این قشر وارد شده است .
در ماههای اخیر چند اعتراض کارگری نیز در مقابل مجلس ایران شکل گرفته است.