لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ ایران ۰۰:۲۲

تلاش قائم مقام مسلمان شهربانی لس آنجلس برای اعتماد سازی ميان پليس و مسلمانان مهاجر


تلاش قائم مقام مسلمان شهربانی لس آنجلس برای اعتماد سازی ميان پليس و مسلمانان مهاجر
تلاش قائم مقام مسلمان شهربانی لس آنجلس برای اعتماد سازی ميان پليس و مسلمانان مهاجر

برخی از آمريکايی ها نگران گسترش اسلام افراطی در کشورشان هستند و احساسات ضد اسلامی در ميان شماری از شهروندان آمريکا در حال افزايش است.

اما دفتر شهربانی بخش لس آنجلس می گويد برای مبارزه با تروريسم داخلی و ايجاد صلح و آرامش ميان مسلمانان و غيرمسلمانان آمريکايی راه حل مناسبی يافته است.

لس آنجلس ميزبان يکی از بزرگترين جوامع مسلمان در آمريکا است با اين حال در اين شهر ديدن شهروندان مسلمان در يونيفورم پليس امری نادر محسوب ميشود. مورصی، قائم مقام شهربانی لس آنجلس، که شهروندی مسلمان است می گويد که اين روزها پدر و مادرها از بچه هايشان می پرسند «آيا در آينده دکتر مهندس يا تاجر خواهی شد؟» و برايشان ورود به جرگه نيروهای امنيتی، اولويت ندارد.

جهاد تُرک از مرکز اسلامی جنوب کاليفرنيا می گويد که غالباً تصور مسلمانان مهاجر در آمريکا نسبت به نيروهای انتظامی منفی است و «بسياری از مسلمانان آمريکايی از نقاط ديگر جهان که بيشترشان توسط ديکتاتورها و نظام های سرکوبگر اداره می شود و پليس هم جزو آنها است به اين کشور مهاجرت کرده اند.»

کلانتر مورصی چهار سال برای تغيير طرز فکر کارمندان واحد روابط با جمعيت مسلمان که بخشی از کلانتری لس آنجلس است تلاش کرده است. اين دفتر نخستين واحدی است که در آمريکا و به منظور اعتماد سازی ميان مجريان قانون و مسلمانان از راه آموزش و ايجاد روابط فردی تاسيس شده است.

قائم مقام مسلمان شهربانی لس آنجلس می گويد: «وقتی با يونيفورم وارد برخی از مراکز مسلمان می شوم مردم با من مثل طاعون برخورد می کنند. از دور يک نگاهی می اندازند و از چشم تو چشم شدن با من پرهيز می کنند. می دانند مسلمان هستم اما چون يونيفورم به تن دارم به من اعتماد نمی کنند. اما در مرکزی که حالا عضو آن هستم با من با روی خوش و ديده بوسی برخورد می شود.»

آقای مورصی می گويد جوامع مسلمانان در مورد جرايم در محله ها و همچنين خطر افراط گرايی اسلامی اطلاعات مفيدی در اختيار مقامات قرار داده است.

کلانتر لِروی باکا، موسس واحد روابط با جمعيت مسلمان، می گويد اعتماد اجتماعی در تمام سطوح اجرای قوانين موثر واقع شده است. آقای لروی ادامه می دهد: «۷ تا از ده طرح اخير عمليات تروريستی که توسط سازمان های فدرال مانند اف بی آی خنثی شد با همکاری اطلاعاتی مسلمانان امکان پذير شده بود.»

جهاد تُرک می گويد احساسات ضد اسلامی پراکنده در آمريکا می تواند زمينه مناسبی را برای رشد بنياد گرايی در اين کشور، فراهم کند. جهاد می افزايد لازم است جوامع مسلمان در آمريکا خود را با فرهنگ اين کشور انطباق داده و آمريکايی هاهم بايد بدانند که افراط گرايی در اين کشور فقط محدود به کسانی نيست که خود را مسلمان می نامند.

XS
SM
MD
LG