لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ ایران ۰۴:۳۲

زندگی از دریچه چشم یک گربه، کتاب تازه ای که درس های ارزنده ای به انسان ها می دهد


زندگی از دریچه چشم یک گربه، کتاب تازه ای که درس های ارزنده ای به انسان ها می دهد
زندگی از دریچه چشم یک گربه، کتاب تازه ای که درس های ارزنده ای به انسان ها می دهد

کتاب تازه«زندگی دوباره کتمن بیلی»، به قلم «ویل جوردن» نویسنده باراول، ماجراهای مردی است که در تناسخی تازه روحش به درون جسم یک گربه حلول کرده است. در این کتاب که به شیوه ای کاملا متفاوت به رشته تحریر درآمده است، «بیلی»، قهرمان داستان ناگهان متوجه می شود که مجبور است از یک دیدگاه کاملا تازه به زندگی نگاه کند و در این راه نهایتا او مسائل مهم و حقایق تازه ای را کشف می کند.

ویل جوردن امیدواراست که این کتاب تازه بتواند انگیزه ای شود برای خوانندگان آن که از دیدگاه تازه ای به زندگی خود نگاه کرده و هدف های با ارزش تری را در زندگی دنبال کنند و بتوانند درنهایت رضایت بیشتری از زندگی پیدا کنند.

ویل جوردن درباره انگیزه خود برای نوشتن این کتاب می گوید:«وقتی همسرم پس از یک بیماری مهیب درگذشت زندگی من ناگهان زیرو زبر شد. کمی بعد نشستم و فکر کردم چگونه می توان از درون چنین مسئله جدی و دردناکی یک داستان آموزنده وسرگرم کننده آفرید؟ این چنین بود که تصمیم گرفتم حرف هایم را به جای یکی از کتاب های دستورالعملی به صورت یک داستان و یک نوول عرضه کنم و به خواننده این فرصت را بدهم که هم سرگرم بشوند و هم به زندگی از یک دریچه تازه نگاه کنند.»

به این صورت بود که کتاب تازه «زندگی دوباره کتمن بیلی» شکل گرفت. در این داستان ماجراهایی دنبال می شود که درآن عده ای دوست ازجمله یک گنگ گربه ساکن یک انبارغله، دو سگ، یک آهو و یک خرگوش به سرکردگی یک بچه گربه سیاه و سفید به نام بیلی شرکت دارند.

جوردن می گوید:«بیلی در واقع انسانی است که حالا به شکل یک گربه به این دنیا بازگشته و می کوشد تا راه های انسان بهتری بودن را یاد بگیرد. درواقع فلسفه تناسخ و به ویژه این باور که انسان ها غالبا به شکل گربه به این جهان باز می گردند تقریبا در تمام فرهنگ های جهان وجود دارد. مشکلاتی در همین فرهنگ های گوناگون وجود دارد که همه ما آن را می شناسیم با آن برخورد داشته ایم. مشکلاتی چون تعصب و بی عدالتی.»

ویل جوردن می گوید برای عوض کردن روند زندگی ما باید به جهات مثبت آن نگاه کنیم و درعین حال هدفمند باشیم ودقیقا بدانیم که از زندگی چه انتظاراتی داریم:«درکتاب زندگی دوباره کتمن بیلی، این حالت «مکان رویاها» نامیده شده است. اگر شما هرروزصبح بلند شوید و بگویید خوب امروز بازهم باید بروم سر کار وهشت ساعت آنجا وقت بگذرانم وهمین وبس!پس نقشه روز خود را درهمان لحظه کشیده اید و می دانید که عینا پیاده خواهد شد. اما اگر وقتی اول صبح که از خواب بیدار می شوید این سئوال را از خود بکنید که: راستی امروز چه چیزی خلق خواهم کرد؟ درپایان روز به چه موفقیتی خواهم رسید پس جریان زندگی خود را به مکان تازه ای کشانده اید که همان مکان رویاهاست. وقتی شما چیزی را می خواهید خیلی آسان تر آن را به دست می آورید تا هنگامی که هیچ چیز نمی خواهید.»

ویل جوردن در ادامه این سخنان می گوید که تمرکزبرروی نکات مثبت درایجاد ارتباط های دوستانه با دیگران نیز بسیار تاثیرگذار است:«همه اعضای بشر درواقع یکی هستند و ما اگرروی مسائل مشترکمان با هم تکیه کنیم خیلی بهتر است تا روی آن موارد کوچکی که باعث اختلافات می شود. پس بیائیم به نیمه پرلیوان به جای نیمه خالی آن نگاه کنیم. چه درزندگی خصوصی و چه درسطح ملی و جهانی. اگرمی خواهید روابط حسنه ای با زن یا شوهرخود داشته باشید، باید به آن بخشی از این روابط نگاه کنید که به شما اجازه می دهد درکنارهم رشد کنید و با هم همراه شوید. به جای این که بگوئید: نه. تو اشتباه می کنی. بگوئید: من چگونه می توانم به تو کمک کنم؟»

جوردن معتقد است در آستانه این سال و دهه جدید، این بهترین فرصتی است که ما زندگی خود را بررسی کنیم و ماهم مثل «کتمن بیلی» ازگوشه انزوای خود بیرون بیائیم و با دیگران ارتباط برقرار کنیم و زندگی بهتری بوجود بیاوریم.

XS
SM
MD
LG