تام هوپر، که فیلم برنده اسکار «نطق پادشاه» را نیز کارگردانی کرده است، می خواست «تجربه احساسی عمیق تری» از بینوایان را به تماشاگر عرضه کند.
این روزها اینترنت مملو از شایعاتی است درباره این که همزمان با پایان تقویم ٥١٢٥ ساله قوم مایا، جهان نیز روز جمعه ٢١ دسامبر به پایان می رسد.
کارشناسان سیاستگذاری در امور مهاجرت مصرانه از دولت ها می خواهند تا با توجه به منافع اقتصادی این پدیده به واقعیت های روند جهانی شدن اذعان کنند.
سردبیر تایم می گوید باراک اوباما نخستین رییس جمهوری دموکراتی است که در دو دور پیاپی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با رأی بالای ۵۰ درصد پیروز شده است.
ديويد باومن خاخام کنيسه لانگ بيچ نيويورک از رييس جمهوری آمريکا به اين مناسبت و اينکه اجازه يافته است شمعدان تاريخی را به مراسم کاخ سفيد ببرد، ستايش کرد
در هند، یاد راوی شانکار در مقام یکی از بزرگترین و معروف ترین چهره های موسیقی جهان و سرشناس ترین فرزند عرصه موسیقی کشور گرامی داشته خواهد شد
موسسه غیر انتفاعی «تنها فرياد بزن آتش» به دختران مهارت های دفاع شخصی را آموزش می دهد
حمله طالبان به ملاله یوسف زی، دختر نوجوان پاکستانی، مسئول روابط عمومی کنسولگری آمریکا در این کشور را واداشت تا برای دختران پاکستان ترانه بخواند.
«دو عامل عمده به فساد کمک می کند: انگیزه اقتصادی و تعصباتی که در راه منافع شخصی وجود دارند»
برگردان مقاله تارنمای نشریه ایندیپندنت درخصوص رقابت های سینمایی انجمن منتقدان فیلم نیویورک.
اوباما: امشب کسانی را ستایش می کنیم، که شیدائی شان آنها را به اوج رسانده است.
برگردان چکیده گفت و گوی رادیوی ان پی آر در آمریکا با نویسنده افغان-آمریکایی کتاب «بازی های بی قاعده» در مورد فرهنگ، تاریخ و سیاست افغانستان.
هلامن فرگنسون دکترای رياضی دارد و در طرح مجسمه ١۴۴ قطعه ای «فيبر باندل» از يک نرم افزار استفاده کرده است
نمایشگاهی که به تازگی در واشنگتن افتتاح شده، بخش نهانی از تاریخ شبه جزیره عربستان پیش از اسلام را به تصویر می کشد.
برگردان نگاهی به فیلم «هولی موتورز» یا «موتورهای مقدس» از وبلاگ «اچ.کی.»
یک مرد بریتانیایی اولین فردی است که بدون سوار شدن به هواپیما به ۲۰۱ کشور سفر کرده است.
برگردان گزارش تحلیلی واشنگتن پست درخصوص انرژی پاک و سیاستهای مورد بحث مربوط به آن در آمریکا.
رولينگ استونز اين هفته، موزيک ويديوی تک آهنگ جديدش «دوم اند گلوم» را منتشر ميکند.
گانگنام، نام یک محله گران قیمت در سئول است و سای در موزیک ویدئوی گانگنام استایل، نگاهی انتقادی به سبک زندگی مصرف گرایانه ساکنان گانگنام دارد.
گروهی از روزنامه نگارها خواستار اعطای جایزه پولیتزر به ادوارد کندی – خبرنگاری که نزدیک به هفتاد سال پیش، تسلیم شدن آلمان نازی را گزارش داد – شده اند.
گفته می شود که نوار اجرای گروه راک افسانه ای بیتل ها، با قیمت پایه ۱۸ تا ۲۰ هزار پوند (۲۹ تا ۳۲ هزار دلار) به حراج گذاشته می شود.
راستکار مبتلا به بیماری آلزایمر بود. وی همسر نجف دریابندری، مترجم و نویسنده، بود.
خالق رمان برجسته «قوی سیاه»، کتاب جدیدی منتشر کرده است به نام «ضد ضربه» که به قول یک منتقد برنامه ای است برای زندگی کردن در دنیای قوهای سیاه.
موزه يهودی ها در مسکو با هدف روايت داستان يک اقليت قومی در روسيه است
در جهان، درصد کمتری از زنان در رشته های علوم ثبت نام می کنند و یا در بخش علم و فن آوری مشغول به کار هستند.
یامُس تا به حال، حدود ۸۰۰ سمفونی ساخته است؛ لنوکس مک اینزی مدیر ارکستر سمفونی لندن می گوید این اولین باری است که ارکستر سمفونی لندن کنسرتی اجرا می کند که عملاً توسط یک کامپیوتر خلق شده است. این کار نشاندهنده آینده این تکنولوژیست
بازدید کنندگان از جاذبه های گردشگری ابوظبی، قادر خواهند بود از قسمتهايی از موزه لوور که قرار است در اوايل سال آينده ميلادی در اين شهر ساخته شود، ديدن کنند.
اندرو سالومون نویسنده کتاب «دور از درخت» می گوید هویت افقی آن چیزی است که ما را از والدینمان متمایز می کند.
چرا مردم ایران یک حکومت ارتجاعی شیعه را به پادشاهی مدرن ترجیح دادند؟ جیمز بیوکن در کتاب «ایام الله» به انقلاب ایران و پیامدهای آن می پردازد.
تئاتر فولجر از مجموعه بزرگ کتابخانه کنگره در واشنگتن برگزارکننده نمايش مجمع مرغان اقتباسی از منطق الطير فريدالدين عطار شاعر و عارف بزرگ ايران است
برگردان گزارش تحلیلی خبرگزاری رویترز از سیاست های دولت ایران در قبال رشد جمعیت
فيلم دختر مارفا يکی از ۵۹ فيلمی است که اولين نمايش خود را در هفتمين جشنواره فيلم رم خواهند داشت
آنچه می خوانید برگردان گزارشی تحلیلی است که در خصوص وضعیت اشتغال زنان تحصیلکرده در عربستان سعودی امروز در نشریه واشنگتن پست منتشر شده است.
خبرگزاريهای دولتی ايران می گويند آيت الله خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی روز چهارشنبه به محل فيلمبرداری محمد ساخته مجيد مجيدی رفت و برای نخستين بار از مراحل ساخت يک فيلم سنيمايی بازديد کرد
فواد خورخه معروف به لئوناردو فاويو خواننده، بازيگر و فيلمساز برجسته آرژانتينی در ۷۴ سالگی درگذشت
همزمان با تلاش جدی و مطالعه دقیق کارشناسان، مردم آمریکا طنز و تخیل و خلاقیت را نیز چاشنی کار کرده اند و سعی می کنند نتیجه انتخابات را حدس بزنند.
بارگذاری بیشتر