اگر داعش و جبهه النصره گروه وابسته به القاعده کنترل مامن و سنگرگاهشان در سوریه را از دست بدهند، ارتش بشار اسد احتمالا با کمک حملات هوایی روسیه و نیروهای ایران و حزب الله لبنان آن ها را ریشه کن خواهد کرد.
آیا در شرایطی که ایران به آزمایش موشک های با قابلیت حمل کلاهک هسته ای دست می زند آمریکا هم می تواند گام هایی بردارد که صراحتا در متن توافق هسته ای حکمی در مورد آن ها داده نشده است؟
رقبای ایران قادر خواهند بود به طور غیرمستقیم در کشور سومی با ایران درگیر شده، هزینه برتری طلبی منطقه ای را برای تهران سنگین کرده و آزادی عمل جمهوری اسلامی را کم کنند.
به عقیده نویسنده هافینگتون پست، اصلاحات سیاسی بهترین راه اطمینان یافتن از حفظ ثبات در بحرین است و در ادامه شش توصیه به جان کری در سفر آتی خود به بحرین ارائه میکند.
برای روسیه جنگ سرد هیچ موقع تمام نشد. سال ۲۰۰۰ وقتی پوتین قدرت گرفت، تنها چیزی که از عظمت این ابرقدرت سابق مانده بود، تسلیحات هستهای آن بود.
یک مامور مخفی پیشین سی.آی.ای در کتابی، ضمن بیان این مطلب، گفت معتقد نیست حتی اگر طرح های او اجرا شده بود، جنگ در سوریه پایان میگرفت یا از ظهور داعش جلوگیری میشد.
نظرسنجی ها از رقابت شانه به شانه سندرز و کلینتون در ویسکانسین حکایت دارد و نتیجه انتخابات می تواند با بالا بردن نرخ مشارکت و آخرین استدلال های کاندیداها رقم بخورد.
بر اساس گزارش استراتفور، اخبار تایید نشدهای هست که سفر روحانی پیش از ورود به هواپیما به دلیل تهدید امنیتی لغو شد، و اگر جدال سیاسی در ایران تا این حد تشدید شده که جان او مورد تهدید قرار گرفته، آنگاه انتخابات ریاست جمهوری بعدی باید بسیار جالب تر باشد.
در تبلیعات جمهوریخوهان در انتخابات سنا، کاندیداهای دموکرات به تایید توافق هستهای ایران، ظهور داعش، و تمایل پرزیدنت اوباما به تعطیلی بازداشتگاه نظامی گوانتانامو پیوند زده شدهاند.
باستان شناسان و دیرینه شناسان می گویند آثاری از رد پای وایکینگها در آمریکای شمالی پیدا کرده اند که نشان می دهد وایکینگ ها حدود پنج قرن پیش از کریستف کلمب، قاره آمریکا را کشف کرده بودند.
همانطور که آزمایش هستهای اخیر پیونگ یانگ نشان داد، جایگزین دیپلماسی رژیمی خواهد بود که مشوقی برای متوقف کردن برنامه هستهای اش نمیبیند. این خطر وجود دارد که کره شمالی دست به فروش فناوری هستهای به تروریستها و رژیم های سرکش بزند.
هر چند توان چین برای به چالش کشیدن منافع آمریکا بیش از ایران است، اما توان ایران در منطقه، مساله هستهای، موشکی، سایبری و در برابر اسراییل آنقدر کم نیست که بتوان نادیده گرفت.
با وجود پیشرفت در تلاش های شش سال اخیر باراک اوباما، شماری از کشورها از پذیرش تدابیر امنیتی هسته ای مورد نظر آمریکا سرباز زده یا به ساخت زرادخانههای جدید مشغول شدهاند.
برخی از کسانی که خانواده هایشان پیش یا زمانی کوتاه پس از انقلاب اسلامی ۱۹۷۹ ایران را ترک کردند، به چشم اندازهای کاری تردید دارند و نگرانند که خودداری تهران از شناسایی تابعیت دوگانه ، آنها را در برابر دستگیر های خود سرانه آسیب پذیر کند.
وزارت دفاع آمریکا بودجه ای دو میلیارد دلاری را به تقویت اداره قابلیت های استراتژیک با ماموریت توسعه سریع در برابر تهدیدهای بالقوه اختصاص داده است.
امروز آمریکا انتخاب چندانی به جز تعامل با ایران بر سر مسائل فراگیر ندارد، زیرا هیچ عاملی در شکل دهی به خاور میانه به اندازه رقابت میان ایران و همسایگان سنی آن، اثرگذار نیست.
حمایت آمریکا از «نیروهای سوریه دموکراتیک» که سال گذشته با کمک پنتاگون شکل گرفت و ۸۰ درصدشان نیروهای کرد «یگان های مدافع خلق» هستند موجب خشم ترکیه شده است.
تا وقتی نهادهای اطلاعاتی آمریکا تایید نکنند بانکهای ایران تامین مالی گروههایی چون حزب اﻟله و حماس را متوقف کردهاند، کنگره با دسترسی ایران به نظام مالی آمریکا مخالفت خواهد کرد.
سه پیروزی اخیر برخی سندرز در برابر هیلاری کلینتون نشان میدهد که انتخابات آمریکا در جهتی خلاف واقعیت سیاسی مرسوم و روند مورد نظر رسانه های سیاسی در حرکت است.
متاسفانه فرصت برای وادار کردن ایران به قدم برداشتن به سوی افزایش ایمنی تاسیسات اتمی، با عدم دعوت از تهران در نشست امنیت هستهای در واشنگتن از دست رفته است.
گروه دولت اسلامی متعهد است "از جدید ترین اپلیکیشن ها و شیوه هایی که جوانان علاقه دارند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند آگاه شود. فعالان آن می توانند در سایت های رسانه های اجتماعی مشهور پیدا شوند
دقایقی بعد از اعلام جرم وزارت دادگستری آمریکا علیه هکرهای ایرانی، نوبت به وزارت دارایی رسید تا با تحریم برنامه موشکی ایران، پاسخ منتقدان توافق اتمی دولت اوباما با ایران را بدهد.
به گزالرش واشنگتن فری بیکن، یک نامه وزارت خارجه آمریکا از ارسال آثار تاریخی و هنری به ایران، از جمله پرداخت نزدیک به ۲ میلیارد دلار به تهران، طی سال گذشته حکایت دارد.
جیمز کونوِی و چارلز والد دو نویسنده این مقاله اظهار عقیده می کنند هم اینک تغییر موازنه استراتژیک در خاورمیانه بگونه ای خطرناک بطرف ایران ، متحدان و نایبان آن آغار شده است ، و بر احتمال مناقشه می افزاید.
شانس اینکه ایرانیان در دادگاه های آمریکاحاضر شوند تقریبا صفر است، اما مقامات آمریکایی می گویند هدف این است که روشن شود آمریکا می داند چه اتفاقی افتاده است، و کسانی که درگیر بوده اند نتوانند به خارج سفر کنند،
چطور منطقه مولنبیک در بروکسل به مقر جهاد در اروپا از ایستگاه قطار آتوچای مادرید تا سالن نمایش بتکلان پاریس بدل شد. چگونه بروکسل به چهارراه تنفر اسلامگرایی" در اروپا شد؟
جمعیت زیاد آمریکاییان ایرانی تبار و آمریکاییان کوبایی تبار، و رفت و آمد سالانه صدها هزار ایرانی و کوبایی به آمریکا، ارتباط واشنگتن با هاوانا و تهران را از جهات مختلف ضروری میسازد.
کوبا مانند ایران کشوری عمدتاً تک محصولی است و همچنان فروش شکر برای این کشور حکم فروش نفت برای ایران را دارد.
معامله اتمی با ایران عربستان سعودی و دیگر کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس را نگران ساخته است،می ترسند آمریکا از آنها دور و به ایران نزدیک شود. این کشورها نگرانی های خود را پنهان نکرده اند و ترجیح می دهند آمریکا خصم ایران باقی بماند.
برقراری رابطه با کوبا پس از پنج دهه و شکستن تابوی مذاکره با ایران پس از چهار دهه، دو میراث بزرگ و ماندگار باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا در عرصه سیاست خارجی به شمار می آید.
عربستان سعودی و دیگر اعضای اوپک کاملا روشن کرده اند که اولویت شان دفاع سرسختانه از سهم شان در بازار نفت است نه ثبات در بهای نفت خام.
آنکارا و تهران، هر دو، احساسات متناقضی نسبت به تلاش های حساب شده روس ها و آمریکایی ها برای سوق دادن مذاکرات صلح به سمت مورد نظر دو قدرت بزرگ جهانی دارند.
مشکل این است که اقدام روزآمد شده شورای امنیت نه از قاطعیت قانونی قطعنامه قبلی برخوردار است و نه از محدودیت های وضع شده در زمان توافق هسته ای.
هرچند در تعریف نسل کشی اختلاف نظرهایی وجود دارد، اما بطور کلی به نابودی عمدی یک نژاد اشاره دارد که در جوامع قدیمی و مدرن به دلایل متفاوت صورت گرفته است.
روزنامه های طرفدار ايران در منطقه نوشته اند حرکت مسکو دستاوردهای اخير ارتش سوريه را به خطر می اندازد و ممکن است ايران را هم مجبور به بيرون کشيدن نيروهايش از سوريه کند.
باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه قاضی مریک گارلند را به عنوان جانشین قاضی اسکالیا در دیوان عالی آمریکا معرفی کرد که پس از مرگ قاضی اسکالیا، تعداد قضات آن از ۹ به هشت نفر رسیده است.
بارگذاری بیشتر