آنکارا که از آغاز جنگ داخلی سوریه همواره سعی کرده بشار اسد را از اریکه قدرت به زیر آورد، اکنون با حمایت روسیه از نیروهای اسد حتی دلیل بیشتری برای هراس از سوریه دارد.
آیا اتحاد روسیه با سوریه، ایران، حزب الله، و شیعیان عراق توافقی کوتاه مدت برای نجات اسد و خفه کردن داعش است، یا اتحادی بلندمدت است که ساختار روابط ژئوپولتیک بازیگران عمده جهانی را دگرگون میکند؟
فضاپیمای کاسینی در یکی از مواجهههای خود با قمر سیاره کیوان یکی از ماموریتهای خود را به سرانجام رساند و انتظار میرود در این میانه تصاویر ارزشمندی از آن به زمین مخابره کند.
برای تحسین کنندگان ظریف، او دیپلماتی تمام و کمال است- سخنور، مودب، و محکم. برای دشمنانش، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، مردی خطرناک است و آن ها می کوشند درخشش او را کمرنگ کنند.
نویسنده مقاله ای در نیوزویک معتقد است که تلاش نتانیاهو در مخالفت با توافق هسته ای ایران به اعتبار اسرائیل لطمه زده است و حالا در بهترین حالت به عنوان یک مزاحم با نتانیاهو رفتار می شود.
به عقیده یک استاد دانشگاه، یهودیان ایران برای انجام فرایض دینی اجازه دارند و به آن ترغیب هم میشوند، "زیرا حکومت میخواهد بگوید یهودیت امنیت دارد و به کشور اسراییل نیازی نیست."
شلدون ادلسن در جریان انتخابات ۲۰۱۲ آمریکا، بیش از ۱۰۰ میلیون دلار به کاندیداهای جمهوریخواه کمک مالی کرد. از این رو کاندیداهای جمهوریخواه فعالانه در پی جلب حمایت او هستند.
شرکت بوئینگ می گوید سبکترین فلز جهان را تولید کرده که نوعی پلیمر با ساختار سه بعدی است. این شرکت در ویدیویی که منتشر کرده می گوید این پلیمر را با الهام از استخوان انسان تولید کرده است.
با امضای توافق اتمی انتظار می رفت از تنش بین آمریکا و ایران کاسته شود، اما، بنا به گزارش وال استریت جورنال، تنش بین دو کشور برسر طیفی از مسائل رو به افزایش گذاشته است.
بمبگذاریهای انتحاری هولناک در جریان یک گردهمایی صلح در آنکارا، پایتخت ترکیه، در روز شنبه که به مرگ بیش از ۹۰ نفر منجر شد، از یک بحران فزاینده برای متحد آمریکا در منطقه ای حکایت دارد
نشریه آمریکایی نیویورک پست در مقالهای به قلم امیر طاهری میگوید در ازای اشتیاق باراک اوباما و دولتش برای اجرای توافق اتمی ایران، تهران هیچ گونه نرمشی در مقابل واشنگتن نشان نداده و نخواهد داد.
قانون جدیدی در آرژانتین بیمارستان کودکان را موظف میکند دلقکهای آموزش دیده را برای سرگرم کردن و خنداندن کودکان بیمار استخدام کنند. وضع این قانون پیامد پژوهشی است که نشان داده خنده استرس و درد را کاهش میدهد.
همکارمان شپؤل عباسی در روزهای گذشته سفری به ترکیه داشت و بعد از آن یادداشتی درباره اوضاع سیاسی این کشور نوشته است. به نوشته او، این روزها سیاست خارجی و داخلی ترکیه شرایط مطلوبی ندارد.
تخریب طاق نصرت شهر باستانی پالمیرا، تازهترین سبعیت دولت خودخوانده اسلامی، دنیا را تکان داد. عمرو العزم، استادیار تاریخ و مردمشناسی در دانشگاه شاونی ایالت اوهایو، مقالهای را در هفته نامه تایم به ریشهیابی کینهتوزی گروه داعش با فرهنگ و میراث فرهنگی اختصاص داده است.
یافتههای یک گروه از دانشمندان روی فیلها میتواند در آینده زندگی کودکانِ مبتلا به یک سندروم نادر را – که میتواند به سرطان منجر شود – نجات دهد. فیلها به سرطان مبتلا نمیشوند چون ظاهراً به طور ژنتیکی در برابر این قاتل بزرگ انسانها مصونیت دارند.
مطابق وصیت نامه آلفرد نوبل، برای «فردی که برای ایجاد برادری میان ملتها، انحلال یا کاهش نیروهای نظامی، یا برگزاری و ترویج همایشهای صلحطلبانه بزرگترین و بهترین کار را انجام دهد» جایزهای تحت عنوان جایزه صلح نوبل در نظر گرفته شد؛ جایزهای که دریافت کنندهاش را به شهرت و اعتبار جهانی میرساند.
بحران پناهجویی ثبات سیاسی در خاورمیانه و اروپا را تحت تاثیر قرار داده است. رهبران به این بدترین بحران انسانی از جنگ جهانی دوم تا کنون چگونه باید واکنش نشان دهند؟
رقابت ایران- سعودی از ایدئولوژی فراتر می رود. خصومت های ارضی بر سر تعدادی جزیره مورد اختلافبین ایران و شورای همکاری خلیج فارس وجود دارد که اگر رو شود پیامدهایی جدی برای امنیت منطقه خواهد داشت.
دنیس راس، دیپلمات پیشین آمریکا که این روزها به تدریس دیپلماسی عمومی در دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در لس آنجلس، و نوشتن کتاب سرگرم است، در تازه ترین کتابش پشت صحنه تلاش آمریکا برای رسیدن به توافق اتمی ایران را تشریح میکند.
برنده نوبل صلح امسال (۲۰۱۵) تا ساعاتی دیگر اعلام می شود. در این گالری عکس مروری داریم بر برندگان نوبل صلح بیست سال اخیر.
عمیق تر شدن درگیری ایران در جنگ، موجب شده است برخی تحلیلگران این نطر را عنوان کنند که امکان دارد سوریه به ویتنام ایران تبدیل شود. در سوریه، ایران با خطر از دست دادن اعتبار و آبروی خود به عنوان حامی متحدان شیعه روبرو است.
اولین گروه خصوصی که بتواند تا پایان سال ۲۰۱۷ سفینهای روباتیک را بر سطح ماه بنشاند، فرودگر خود را ۵۰۰ متر جابهجا کند و از آنجا تصاویر و ویدئوهایی با کیفیت بالا به زمین مخابره کند برنده جایزه ۲۰ میلیون دلاری پروژه خواهد شد.
توماس پیکرینگ، دیپلمات ارشد بازنشسته آمریکایی اخیرا در نشستی در کالج هامیلتون درباره زمینه و بحث هایی که منجر به توافق اتمی بین ایران و شش قدرت جهانی شد، به تفصیل سخن گفت.
حرکت مسکو به سوی تحکیم ائتلافش با تهران در سوریه، تحولی بغرنج را برای دولت اوباما و متحدانش برجسته میکند: باوجود توافق اتمی، خط نبرد در خاورمیانه عمیقتر شده است.
نبرد کنونی میان جمهوریخواهان بر سر رهبری مجلس نمایندگان ایالات متحده، بسیار فراتر از یک نمایش سیاسی است.
کشمکش برای نفوذ بین تندروها و اصلاح طلبان، در پیاپیش انتخابات مهم اسفند ماه مجلس، یک دینامیک داخلی را برجسته می سازد، که آمریکا و جهان خارج باید خود را با آن تطبیق دهد.
ایران برای ترویج ثبات در منطقه باید از سیاست های ماجراجویانه پرهیز کرده و در پی راههایی باشد تا به همسایگانش اطمینان بدهد روابطش با جامعه جهانی و بهخصوص آمریکا در حال تغییر است و این امر امنیت آنها را در آینده تهدید نخواهد کرد.
امواج عظیم و غولپیکر شاید تنها در فیلمها دیده شده باشد اما دانشمندان میگویند تحقیق تازهشان حاکی است مگاسونامیها پدیدهای واقعی هستند.
با افشای توطئه در کاخ سعود علیه وزیر دفاع عربستان، گزارشها از شدت گرفتن نفاق در آل سعود حکایت دارد.
حال که برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) از مرحله بررسی کنگره جان سالم به در برده است، ایده هولناکی در واشنگتن به بحث گذاشته می شود. ایده ارائه یک کمک نظامی بزرگ به اسرائیل.
چین، روسیه، و ایران، سه کشور در میان قدرت های بزرگ، با برنامه پنهان احترام در پس زمینه تضاد منافع، پا به نیویورک گذاشتند.
زنان در ایران چنان در مسیر پیشرفت های حرفه ای قرار گرفته اند که شمار اندکی از همتایانشان در کشورهای عرب منطقه خلیج فارس توان آن را دارند.
دیدگاه های متضاد بر سر چگونگی مدیریت مناقشهای که بحران عظیم پناهجویی در جهان و ظهور داعش را در پی داشته، بر مباحثات نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل سایه افکند.
کنت کتزمن تحلیلگر ارشد مرکز پژوهشی کنگره آمریکا در گفتگو با صدای آمریکا: امید این است که توافق اتمی با ایران به یافتن راه حل سیاسی برای بحران سوریه و شاید در یمن منجر شود.
اسناد فاش شده نشان می دهد که بر سر نحوه رای گیری برای کسب کرسی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد میان لندن و ریاض زد و بند صورت گرفته است.
برای درک رفع لغو تحریمها و تاثیر آن بر تجارت با ایران و ظرافتهای دیپلماتیک این مسئله، گزارشگر امور سیاسی نشریه پولتیکو با کریس بکمایر، معاون امور هماهنگی در سیاست تحریمها در وزارت خارجه آمریکا به گفتگو نشسته است.
بارگذاری بیشتر