یافتههای یک گروه از دانشمندان روی فیلها میتواند در آینده زندگی کودکانِ مبتلا به یک سندروم نادر را – که میتواند به سرطان منجر شود – نجات دهد. فیلها به سرطان مبتلا نمیشوند چون ظاهراً به طور ژنتیکی در برابر این قاتل بزرگ انسانها مصونیت دارند.
مطابق وصیت نامه آلفرد نوبل، برای «فردی که برای ایجاد برادری میان ملتها، انحلال یا کاهش نیروهای نظامی، یا برگزاری و ترویج همایشهای صلحطلبانه بزرگترین و بهترین کار را انجام دهد» جایزهای تحت عنوان جایزه صلح نوبل در نظر گرفته شد؛ جایزهای که دریافت کنندهاش را به شهرت و اعتبار جهانی میرساند.
بحران پناهجویی ثبات سیاسی در خاورمیانه و اروپا را تحت تاثیر قرار داده است. رهبران به این بدترین بحران انسانی از جنگ جهانی دوم تا کنون چگونه باید واکنش نشان دهند؟
رقابت ایران- سعودی از ایدئولوژی فراتر می رود. خصومت های ارضی بر سر تعدادی جزیره مورد اختلافبین ایران و شورای همکاری خلیج فارس وجود دارد که اگر رو شود پیامدهایی جدی برای امنیت منطقه خواهد داشت.
دنیس راس، دیپلمات پیشین آمریکا که این روزها به تدریس دیپلماسی عمومی در دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در لس آنجلس، و نوشتن کتاب سرگرم است، در تازه ترین کتابش پشت صحنه تلاش آمریکا برای رسیدن به توافق اتمی ایران را تشریح میکند.
برنده نوبل صلح امسال (۲۰۱۵) تا ساعاتی دیگر اعلام می شود. در این گالری عکس مروری داریم بر برندگان نوبل صلح بیست سال اخیر.
عمیق تر شدن درگیری ایران در جنگ، موجب شده است برخی تحلیلگران این نطر را عنوان کنند که امکان دارد سوریه به ویتنام ایران تبدیل شود. در سوریه، ایران با خطر از دست دادن اعتبار و آبروی خود به عنوان حامی متحدان شیعه روبرو است.
اولین گروه خصوصی که بتواند تا پایان سال ۲۰۱۷ سفینهای روباتیک را بر سطح ماه بنشاند، فرودگر خود را ۵۰۰ متر جابهجا کند و از آنجا تصاویر و ویدئوهایی با کیفیت بالا به زمین مخابره کند برنده جایزه ۲۰ میلیون دلاری پروژه خواهد شد.
توماس پیکرینگ، دیپلمات ارشد بازنشسته آمریکایی اخیرا در نشستی در کالج هامیلتون درباره زمینه و بحث هایی که منجر به توافق اتمی بین ایران و شش قدرت جهانی شد، به تفصیل سخن گفت.
حرکت مسکو به سوی تحکیم ائتلافش با تهران در سوریه، تحولی بغرنج را برای دولت اوباما و متحدانش برجسته میکند: باوجود توافق اتمی، خط نبرد در خاورمیانه عمیقتر شده است.
نبرد کنونی میان جمهوریخواهان بر سر رهبری مجلس نمایندگان ایالات متحده، بسیار فراتر از یک نمایش سیاسی است.
کشمکش برای نفوذ بین تندروها و اصلاح طلبان، در پیاپیش انتخابات مهم اسفند ماه مجلس، یک دینامیک داخلی را برجسته می سازد، که آمریکا و جهان خارج باید خود را با آن تطبیق دهد.
ایران برای ترویج ثبات در منطقه باید از سیاست های ماجراجویانه پرهیز کرده و در پی راههایی باشد تا به همسایگانش اطمینان بدهد روابطش با جامعه جهانی و بهخصوص آمریکا در حال تغییر است و این امر امنیت آنها را در آینده تهدید نخواهد کرد.
امواج عظیم و غولپیکر شاید تنها در فیلمها دیده شده باشد اما دانشمندان میگویند تحقیق تازهشان حاکی است مگاسونامیها پدیدهای واقعی هستند.
با افشای توطئه در کاخ سعود علیه وزیر دفاع عربستان، گزارشها از شدت گرفتن نفاق در آل سعود حکایت دارد.
حال که برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) از مرحله بررسی کنگره جان سالم به در برده است، ایده هولناکی در واشنگتن به بحث گذاشته می شود. ایده ارائه یک کمک نظامی بزرگ به اسرائیل.
چین، روسیه، و ایران، سه کشور در میان قدرت های بزرگ، با برنامه پنهان احترام در پس زمینه تضاد منافع، پا به نیویورک گذاشتند.
زنان در ایران چنان در مسیر پیشرفت های حرفه ای قرار گرفته اند که شمار اندکی از همتایانشان در کشورهای عرب منطقه خلیج فارس توان آن را دارند.
دیدگاه های متضاد بر سر چگونگی مدیریت مناقشهای که بحران عظیم پناهجویی در جهان و ظهور داعش را در پی داشته، بر مباحثات نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل سایه افکند.
کنت کتزمن تحلیلگر ارشد مرکز پژوهشی کنگره آمریکا در گفتگو با صدای آمریکا: امید این است که توافق اتمی با ایران به یافتن راه حل سیاسی برای بحران سوریه و شاید در یمن منجر شود.
اسناد فاش شده نشان می دهد که بر سر نحوه رای گیری برای کسب کرسی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد میان لندن و ریاض زد و بند صورت گرفته است.
برای درک رفع لغو تحریمها و تاثیر آن بر تجارت با ایران و ظرافتهای دیپلماتیک این مسئله، گزارشگر امور سیاسی نشریه پولتیکو با کریس بکمایر، معاون امور هماهنگی در سیاست تحریمها در وزارت خارجه آمریکا به گفتگو نشسته است.
رابرت هانتر سفیر پیشین آمریکا در ناتو: "با وجودی که واشنگتن با افزایش نیروی هوایی روسیه در سوریه مخالف است، اما اگر نتیجه بخش باشد، شخصا معتقدم که به نفع همه تمام خواهد شد."
اوایل ماه اوت گزارش های رسانه ای از سفر فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران به مسکو حکایت داشت؛ در حالی که قاسم سلیمانی کسی نیست که برای دیدارهای مقدماتی به جایی برود.
بر اساس گزارش جدیدی که در نشریه آکادمی ملی علوم منتشر شده سخت پوستان اینک در شیبهای غربی شبه جزیره آنتارکتیک زندگی میکنند. تحولی که پژوهشگران را شگفتزده کرده است.
بعضی کشورها مانند ایالات متحده و بریتانیا به شکلی ماهرانه مواضع خود را در سوریه تغییر میدهند، در حالی که دیگران چون روسیه و ایران بر مواضع خود محکم ایستادهاند.
همزمان با حضور رهبران کشورهای جهان در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، واکنش کشورها به تحولات بینالمللی شکل جدیدی به خود گرفته است.
مسکو در سوق دادن ایران، ترکیه و سلطان نشین ها بسوی مصالحه در موقعیت بهتری قرار دارد و کوشش های دیپلماتیک آن آثار ملموسی داشته است
عاشیق رسول قربانی که در گردآوری و احیای موسیقی عاشیقها تلاش بسیار کرده و نغمهها و ترانههای گاه فراموششده موسیقی فولکلور را اجرایی تازه کرده بود، چهرههای شناخته شده در جهان موسیقی بومی به شمار میرود.
در تصاویری كه از مريخ به زمين ارسال شده است، به وضوح دیده میشود که رگههای تیرهای روی یک سراشیبی در سطح مريخ چگونه با تغییر فصلها، تغییر شکل میدهد.
سران کشورهای جهان برای شرکت در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد، گردهم آمده اند. این روزها در نیویورک دیدن کاروانهای سیاستمداران کشورها که از میان خیابانهای شلوغ نیویورک می گذرند امری عادی است.
تحریم های ایران تنها در صورتى لغو مى شوند كه ايران به تمام شروط تعيين شده در توافق عمل كند. اگر چه لغو تحريم هاى ايران احتمالا تا بهار سال آينده رخ نخواهد داد اما يك كشور بسيار مشتاق برداشته شدن تحريم ها است: آفريقاى جنوبى.
کريستين لاگارد، رييس صندوق بين المللى پول، مى گويد کشورها مسئول توسعه خود هستند، اما با همکارى با هم، جامعه بين المللى مى تواند تصوير موجود از توسعه پايدار را با اهداف توسعه پايدار از آرزو به واقعيت تغيير دهد.
رجب طيب اردوغان، رييس جمهورى ترکيه، که مشهور است براى ترک ها سخنرانى مى کند چه چیزی بخورند يا اینکه چند تا بچه داشته باشند، پس از اين که راى دهندگان حزب او را در انتخابات ماه ژوئن از اکثريت پايين آوردند به پشت پرده اى از سکوت رفت.
گرم شدن هوا به تشدید خشونت داخلی و اعتیاد به مواد مخدر و الکل منجر می شود ، و افزایش دما همچنین بر جرم و جنایت و موارد خودکشی خواهد افزود.
روزنامه آمریکایی کریستین ساینس مانیتور در تهران از سفر ۵ دانشجوی آمریکایی به ایران برای شرکت در دوره کارشناسی ارشد مطالعات ایران در دانشگاه تهران خبر داده است. سه دانشجوی آمریکایی نیز در رشته زبان فارسی مشغول تحصیل شده اند.
بارگذاری بیشتر