مقامات امارات متحده روز دوشنبه اعلام کردند که نمایش تابلوی «سالواتور موندی» اثر لئوناردو داوینچی در موزه لوور ابوظبی به تاخیر افتاده و تاریخ دقیق نمایش مشخص نیست.
وزارت فرهنگ و توریسم ابوظبی این خبر را در توئیتر منتشر کرد و افزود که جزئیات بیشتر به زودی اعلام خواهد شد.
%27Salvatore Mundi%27 (Savior of the World)Leonardo da Vinci masterpiece was expected to fetch $100,000,000 instead set record $450,000,000. pic.twitter.com/xos42ntk1t
— Charles V Payne (@cvpayne) November 16, 2017
تابلوی «سالواتور موندی» نقاشی رنگ و روغن از عیسی مسیح در سبک رنسانس است. معنای اسمش به زبان لاتین یعنی «ناجی دنیا» و با قیمت رکورد شکن ۴۵۰ میلیون دلار در مزایده ای در نیویورک در نوامبر ماه پیش فروش رفت.
قرار بود از این تابلو ۱۸ سپتامبر در شعبه جدید لوور در ابوظبی رونمایی شود، اما به گفته یک روزنامه محلی در آن کشور احتمالا مقامات موزه می خواهند تا ۱۱ نوامبر که سالگرد تاسیس موزه است صبر کنند و در آن موقع تابلو را نمایش دهند.
Louvre Abu Dhabi: The Most Beautiful Art Gallery in the World? https://t.co/qgUNcReAjA
— Al Bawaba News (@AlBawabaEnglish) September 3, 2018
باور بر این است که خاندان سلطنتی عربستان سعودی در مزایده موفق به خرید تابلوی «سالواتور موندی» شد. مقامات ابوظبی می گویند که تابلو از سوی موزه ابوظبی خریده شده است.
در هر صورت نمایش تابلو برای این موزه موجب جذب بازدیدکنندگان خواهد شد. ابوظبی به فرانسه ۵۲۵ میلیون دلار پول پرداخت کرده تا در ازای آن اجازه استفاده از نام «لوور» را تا ۳۰ سال آینده داشته باشد. موزه همچنین ۷۵۰ میلیون دلار صرف استخدام مدیران فرانسوی کرده تا بر ۳۰۰ اثر هنری که به امانت گرفته شده است، نظارت داشته باشند.