در حالی که نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در یک برنامه تلویزیونی از وجود ۱۴۰ هزار تن ذرت آلوده در انبارهای استان خوزستان خبر داده بود، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس این موضوع را تکذیب کرده است.
امیر خجسته، نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس، در یک برنامه تلویزیونی گفته بود که مجموعا ۵۰۰ هزار تن ذرت در استان خوزستان وجود داشته که از این مقدار، ۳۵۰ هزار تن که استاندارد آن از سوی وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد تایید شده به کشور وارد شده است، اما ۱۴۰ هزار تن از این محموله طبق آزمایشهای انجام شده آلوده به سم «آفلاتوکسین» هستند که هنوز در انبار نگهداری میشود.
او گفت که این محصولات توسط بخش خصوصی و «با ارز ۴۲۰۰ تومانی» وارد کشور شده است.
از مجموع۵۰۰هزارتن ذرت آلوده وارداتی،۳۵۰هزار تن آن بدون حساب و کتاب وارد کشور شده و مورد مصرف انسان و دام قرار گرفته است.مدیران ارشد سازمان غذا و دارو کجا هستند که به جای طرح مسائل انحرافی و مشکلات درون صنفی،در مورد مسولیت اصلی خودشان پاسخگو باشند؟! https://t.co/qzIcKxLTCU pic.twitter.com/XEx3mxyVw9
— مهدیار سعیدیان (@MahdiarSaeedian) November 3, 2019
با این حال داوود محمدی، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس، در این باره گفت که این ذرتها وارد کشور نشده و مردم «خیالشان راحت باشد.»
خبرگزاری ایسنا در این باره نوشت که سال ۱۳۹۵ حدود ۱۲۰ هزار تن ذرت وارد بندر امام شد که با انجام آزمایشهای متعدد از سوی سازمان ملی استاندارد، وجود سم آفلاتوکسین بالا در این محموله اثبات شده و گواهی انطباق برای این محموله صادر نشد.
از سوی دیگر به رغم آن که سازمان ملی استاندارد از تایید سلامت تمام ۳۵۰ هزار تن ذرت وارد شده به ایران خبر داده است، برخی گزارشهای غیررسمی حاکی از آلوده بودن ذرتهای وارد شده به کشور است.
در روزهای گذشته خبرهایی در شبکههای اجتماعی درباره ورود ذرت های آلوده به ایران منتشر شده و به مردم هشدار داده شده بود که از محصولات ساخته شده با ذرت استفاده نکنند.
ایالات متحده بارها فساد مالی نهادینه و غارت داراییهای خدادادی ایران توسط وابستگان رژیم حاکم بر این کشور را محکوم کرده و آنها را از جمله عوامل اصلی مشکلات اقتصادی و مالی ایران دانسته است. از جمله چندی پیش مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، در چند توئیت درباره مقامهای جمهوری اسلامی گفته بود که آنها به جای کمک به مردم درگیر فساد شده اند.