لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳ ایران ۱۶:۰۴

سرمایه گذاری ۳۰۰ میلیون دلاری شاهزاده سعودی در توییتر


سرمایه گذاری ۳۰۰ میلیون دلاری شاهزاده سعودی در توییتر
سرمایه گذاری ۳۰۰ میلیون دلاری شاهزاده سعودی در توییتر

همزمان با بالا رفتن تعداد کاربران شبکه توییتر و میزان میکروبلاگ ها، شاهزاده ولید بن طلال، میلیاردر عربستان سعودی در مجموع ۳۰۰ میلیون دلار در این شبکه سرمایه گذاری کرد.

کمپانی سرمایه گذاری ولیدبن طلال همراه با «شرکت سهامی پادشاهی» پس از ماه ها مذاکره موفق به انجام این سرمایه گذاری شدند و بنا به گفته «ریاض»، شرکت سرمایه گذاری مستقر در عربستان سعودی، میزان سهم خریداری شده به آنها قدرت تعیین راهبرد در شبکه توییتر را خواهد داد. با این حال میزان دقیق نفوذ این شرکت های سرمایه گذاری در شبکه توییتر چندان روشن نیست.

الولید، برادرزاده پادشاه عربستان سعودی، در رده بیست و ششم فهرست ثروتمند ترین افراد جهان در نشریه فوربز قرار دارد.

الولید سابقه سرمایه گذاری در رسانه ها و شرکت های صاحب فن آوری را دارد و می گوید این معامله نشان دهنده «چشم انداز روشنی از رشد بالای این کسب و کار در سطح جهانی» است.

شبکه توییتر به کاربران خود امکان ارسال پیام های کوتاه تا سقف ۱۴۰ حرف را می دهد. این تارنمای ۵ ساله در رشته قیام های مردمی موسوم به بهار عربی برای ارتباط میان تظاهرکنندگان و جنبش های خیابانی نقش کلیدی بازی کرد.

این شبکه که در شهر سان فرانسیسکو مستقر است، بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر دارد که روزانه به طور متوسط بیش از ۲۵۰ میلیون پیام یا «توییت» را ارسال می کنند.

احمد حلاوانی، مدیر ارشد سرمایه گذاری بین المللی و بخش خصوصی «شرکت سهامی پادشاهی» می گوید:« ما بر این باوریم که شبکه های اجتماعی طی سال های آتی بنیان رسانه های امروزی را تغییر خواهند داد و توییتر در این راه همچنان پیشرو و یکه تاز باقی خواهد ماند.»

مت گراویز، سخنگوی شبکه توییتر ضمن تایید خبر این سرمایه گذاری از دادن هر گونه جزییات خودداری کرد.

شاهزاده الولید مالک ۹۵ درصد سهام «شرکت سهامی پادشاهی» است. این شرکت در کمپانی های بزگی چون سیتی گروپ، اپل و روپرت مرداک نیوز سرمایه گذاری های کلان کرده است.

قیام های بهار عربی در رشد سریع توییتر تاثیر چشمگیری داشته است.

در نتیجه پژوهشی که توسط «سمیوکست» کمپانی تحقیقی شبکه های اجتماعی صورت گرفت، استفاده از عربی در توییتر رشدی بسیار سریع و گسترده داشته است.

اسماعیل پاتل که از سوی کمپانی «انفورما تله کام و مدیا» بر روی نقش رسانه های دیجیتال در منطقه خاور میانه تحقیق می کند، می گوید:«توییتر به طور چشمگیری در حال رشد است، به ویژه در منطقه خاور میانه. این منطقه برای توییتر اهمیت خاصی دارد و متقابلا توییتر نیز به دلیل قیام های بهار عرب، برای ساکنان خاورمیانه جایگاه ویژه ای پیدا کرده است.»

الولید در حال راه اندازی یک شبکه خبری عرب زبان جدید است که با شبکه های خبری موفق و جاافتاده ای چون الجزیره قطر و العربیه عربستان سعودی به رقابت خواهد پرداخت.

این شبکه که «العرب» نام دارد و انتظار می رود سال آینده فعالیت خود را شروع کند، اخبار تجاری خود را از سرویس خبری «بلومبرگ ال پی» تهیه می کند.

الولید ابراز امیدواری کرده که این شبکه خبری بر روی تغییرات جهان عرب از جمله آزادی بیان و رسانه متمرکز شود.

«شرکت سهامی پادشاهی» سهامدار عمده یک رسانه عربستان سعودی است که روزنامه های با نفوذ و تاثیرگذاری چون الشرق الاوسط را منتشر می کند.

XS
SM
MD
LG