لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳ ایران ۱۷:۴۳

انتشارآلبوم تازه ویتنی هوستون، پس از مدت ها انتظار


انتشارآلبوم تازه ویتنی هوستون، پس از مدت ها انتظار
انتشارآلبوم تازه ویتنی هوستون، پس از مدت ها انتظار
<!-- IMAGE -->

برخی از صداها هرگز فراموش نمی شوند. این جمله ای است که آن پاورز، منتقد موسیقی پاپ روزنامه لس آنجلس تایمز، مقاله خود درباره آلبومتازه ویتنی هوستون خواننده پرطرفدار این موسیقی را با آن آغاز کرده است.

پاورز صدای ویتنی هوستون را به «یک اثر تاریخی ماندگار در صحنه موسیقی پاپ قرن بیستم» تشبیه کرده است که تعیین کننده زمانه خود می باشد که پناهگاهی است آرامش بخش برای میلیون ها شنونده و الهام دهنده ای است جایگزین ناپذیر برای پیشبرد حرفه خوانندگی صدها تقلید کننده از صدای او.

در دورانی که ویتنی هوستون در اوج موفقیت حرفه ای خود به عنوان یک خواننده محبوب به سر می برد، هرگز همتایی که بتواند با صدای «مزا سوپرانو» یا میان صدای خارق العاده او رقابت کند وجود نداشت.

آن پاورز می نویسد:« نه مدونا با صدای زیر و جیرجیر مانندش، نه «بونو» با ناله های کلیسای سنگی اش و نه بروس اسپرینگستین با آن صدای ناپایدار و بدخلق! هیچکدام نتوانستند به اندازه ویتنی هوستون با آن صدای قدرتمند اما زنانه و لطیف، مثل آسمانخراشی عظیم در دنیای ورا نژادی موسیقی جهانی آن دوران قد برافراشته و الهام دهنده میلیون ها شنونده در سراسر جهان باشند.»

اما چون هر برج برافراشته و باشکوه دیگری، صدای ویتنی هوستون نیز دچار خرابی های ناشی از ناملایمی های روزگارشد. استفاده از مواد مخدر و یک ازدواج ناموفق با «بابی براون» ناگهان ویتنی هوستون را تبدیل به شایعه ساز ترین شخصیت هنری دوران خود ساخت. اما تراژدی واقعی زندگی ویتنی هوستون به ویژه برای دوستداران او، زیاده روی های این خواننده محبوب در نقطه ضعف های موجود در زندگی خصوصی اش بود که به صورتی منفی زندگی هنری او را به شدت تحت تاثیر قرار داد.

مسئله ای که هواداران ویتنی هوستون را بیش از هرچیز دیگر منزجر می کرد، رفتار بی علاقه و بی دقتی بود که این خواننده در رابطه با شهرت و آبرو و به ویژه استعداد و هنر منحصر به فردی که به او عطا شده بود از خود نشان می داد.

امروز ویتنی هوستون که از سال ۲۰۰۳ تا کنون آلبومی به بازار نداده است، با همکاری کلایو دیویس، با یک آلبوم تازه به نام « به تو می نگرم» یک بار دیگر پس ازگذراندن دورانی سخت و ناهمگون در زندگی فردی و هنری خود به صحنه موسیقی پاپ بازگشته است.

<!-- IMAGE -->

این آلبوم تازه علاوه بر کلایو دیویس که در چند سال گذشته نقش مرشد و مربی برای هوستون را داشته است از همکاری گروهی از تهیه کنندگان و برجسته ترین موسیقی دان های امروزصحنه موسیقی پاپ از جمله استارگیت اند نیت «دنجا هیلز» برخوردار است و ترانه های آن توسط دایان وارن و آلیشیا کیز سروده شده است.

ویتنی هوستون خواننده ۴۵ ساله آمریکایی، یک بار دیگر نوع آوازخوانی برانگیزنده را با شور و هیجانی که در موسیقی پاپ وجود دارد ادغام کرده است. تهیه کنندگان آلبوم توانسته اند بهترین ابزار کار را در اختیار این خواننده مستعد قرار دهند و او نیز توانسته است به خوبی از آن ها بهره مند شود.

سال گذشته هوستون تک ترانه ای به نام « انگار هرگز نرفته بودم» را با هم صدایی «آکون»، خواننده و ترانه سرای مشهور سبک آر اند بی یا « ریتم و بلوز» اجرا و ضبط کرد که روی اینترنت منتشر شد و به شدت مورد توجه قرار گرفت.

ویتنی هوستون تا سال ۲۰۰۰ توانست ۶ جایزه « گرمی» را از آن خود سازد. او با فروش ۱۳۰ میلیونی آلبوم های خود توانست در کنار رقبایی چون «مدونا» و «مورایا کری» قرار گرفته و تبدیل به یکی از موفق ترین خوانندگان زن جهان شود.

ویتنی هوستون در دوران اوج محبوبیت و معروفیت خود علاوه بر خوانندگی به بازی در سینما پرداخت و چند فیلم نیز تهیه کرد. او نخستین بارهنگامی که فقط ۱۴ سال داشت اولین آلبوم خود را به بازار داد.

سه ترانه از آلبوم او بانام «ویتنی هوستون» توانست در سال ۱۹۸۵ به مدت چند هفته متوالی در فهرست بهترین های موسیقی آمریکا قرار گیرد. این آلبوم توانست نخستین جایزه گرمی را برای هوستون به همراه بیاورد و ۱۳ میلیون نسخه آن در سراسر جهان به فروش رسید و به این صورت راه های موفقیت را برای او گشود.

درسال ۱۹۸۸ و در مراسم گشایش مسابقات المپیک، ترانه معروف « لحظه ای در زمان» ویتنی هوستون تبدیل به آهنگ رسمی المپیک شد.

موفقیت های هوستون تا دهه نود میلادی با بازی در سینما، در فیلمی به نام «بادی گارد» درکنار «کوین کاستنر»، ادامه یافت و ترانه « همیشه دوستت خواهم داشت» او که در این فیلم خوانده شده بود به مدت ۱۴ هفته به عنوان بهترین تک ترانه آمریکا شناخته شد و ۱۷ میلیون نسخه از آلبوم موسیقی متن این فیلم به فروش رسید که تا آن زمان سابقه نداشت.

XS
SM
MD
LG