لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳ ایران ۱۷:۳۰

کيهان: حزب مشاركت از ٦ ماه پيش كروبی را استخدام كرده بود؛ و خبرهای ديگر از مطبوعات


کيهان: حزب مشاركت از ٦ ماه پيش كروبی را استخدام كرده بود؛ و خبرهای ديگر از مطبوعات
کيهان: حزب مشاركت از ٦ ماه پيش كروبی را استخدام كرده بود؛ و خبرهای ديگر از مطبوعات
<!-- IMAGE -->

کيهان: حزب مشاركت از ٦ ماه پيش كروبی را استخدام كرده بود

اين عنوان يکی از سرمقاله های روزنامه کيهان است. اين روزنامه با اشاره به اختلافات عقيدتی ميان مهدی کروبی و جبهه مشارکت حمايت همه جانبه اين تشکيلات از آقای کروبی را طرحی برای تحريک او به ساختار شکنی برای جلب اعتماد اصلاح طلبان و رقابتی کارساز با مير حسين موسوی خوانده است که از ۶ ماه پيش طراحی شده بود. کيهان حمايت مير حسين موسوی از مواضع اخير کروبی را تسهيل كننده آنچه آنرا تحركات ضدانقلابی موسوی و رفع مسئوليت از وی ناميده است.

<!-- IMAGE -->

اعتماد: درباره شيوه برخورد نظام با نامه مهدی کروبی

روزنامه اعتماد می نويسد به جز واکنش منفی و اهانت آميز کنونی که هويت همه مدافعان نظام را زير سوال برد مخالفان سياسی آقای کروبی می توانستند واکنش مصلحت آميزی نسبت به اين مسأله داشته باشند . به نوشته اعتماد آنان می توانستند نامه را ناديده بگيرند که در اين صورت کمترين هزينه را برايشان داشت. يا آنکه می توانستند واکنشی مثبت به نامه آقای کروبی نشان دهند. به نوشته اعتماد در مورد دوم در صورت تأييد احتمالات کروبی با خاطيان و عناصر خودسر برخورد می شد و اين مسأله از دامان نظام پاک می شد. در صورت رد اظهارات کروبی نيز باز هم افتخار آن از آن نظام و مسؤلان آن می شد که حقوق مردم مورد توجه آنها بوده است.

<!-- IMAGE -->

سرمايه: طرح ۲۰ ميليون دلاری مجلس برای افشای موارد نقض حقوق بشر در آمريکا

به نوشته سرمايه اين طرح در واکنش به اقدام مجلس سنای آمريکا که با تصويب طرحی خواستار اختصاص ٥٠ ميليون دلار برای کمک به مردم ايران برای مقابله با سانسور اينترنت توسط دولت ايران شده پيشنهاد شده است. حميدرضا حاجی بابايی عضو هيات رئيسه مجلس هدف از اجرای اين طرح را محدود سازی ناعادلانه آمريکا و ديگر قدرت های غربی در عرصه فناوری اطلاعات به منظور افشای موارد متعدد و روزافزون نقض حقوق بشر عنوان کرده و گفته است در اين راستا ٢٠ ميليون دلار از حساب ذخيره ارزی برداشت خواهد شد.

<!-- IMAGE -->

رسالت از قول عضو شورای انقلاب فرهنگی: برخی از جناح های سياسی کشور آلوده به تفکر سکولاريسم هستند

رِسالت از قول حسن رحيم پور ازغدی از اعضای شورای انقلاب فرهنگی نوشته است برخی از جناح های سياسی کشور آلوده به تفکر سکولاريسم هستند. اين عضو شورای انقلاب فرهنگی با تأکيد بر اين مسأله که بخشی از دعواهای سياسی کشور ناشی از تعصب و دنيامحوری است اظهار کرده که تفکر سکولار اين افراد بر آموزش و پرورش کشور نسبت به اينکه چه کسی سر کار آمده است، تأثير گذاشته است.

<!-- IMAGE -->

روزنامه زمان چاپ ترکيه: حامد کرزای، غرب، و انتخابات افغانستان

<!-- IMAGE -->

روزنامه زمان چاپ ترکيه انتخابات رياست جمهوری در افغانستان را موضوع يکی از مقاله هايش قرار داده است. اين روزنامه می نويسد وجهه حامد کرزای درغرب تغيير کرده است و او که روزی خستگی ناپذير ميان دالانهای قدرت در واشنگتن و چادرهای سوزان کويرهای افغانستان در تکاپو بود اکنون از سوی دولتهای غربی به ضعف رهبری و اعمال سياستهای ناکارآمد متهم می شود. زمان می نويسد با اين حال نظر سنجی های اخير در افغانستان هنوز از پيشتازی حامد کرزای نسبت به عبدالله عبدالله رقيب عمده اش در انتخابات خبر می دهند. اين روزنامه به مصاحبه حامد کرزای با خبرگزاری اسوشيتد پرس که ماه گذشته انجام شد اشاره کرده است. آقای کرزای در اين مصاحبه گفته بود غرب ترجيح می دهد رئيس جمهوری آينده افغانستان به جای به چالش کشيدن آنان خواستهايشان را اجابت کند.

هرالد ترينون بين المللی: تهديد طالبان به ايجاد اختلال در روند انتخابات افغانستان بر افکار عمومی بی تأثير نبوده است

روزنامه هرالد ترينون بين المللی چاپ فرانسه مقاله ای را به افزايش محدوديتهای امنيتی در افغانستان در روز انتخابات رياست جمهوری اين کشور اختصاص داده است. اين روزنامه نوشته است با آغاز موج تازه ای از حملات از سوی ستيزه جويان طالبان دولت افغانستان تمام شبکه های خبری را از پوشش حملات انتحاری و خشونت آميز در روز انتخابات منع کرد. به نوشته هرالد تريبون دولت افغانستان نگران اين مسأله است که نمايش قدرت طالبان و حضور کمرنگ مردم در حوزه های اخذ رأی از اعتبار انتخابات رياست جمهوری در اين کشور بکاهد. اين روزنامه می نويسد به نظر می رسد تهديد طالبان به ايجاد اختلال در روند انتخابات بر افکار عمومی بی تأثير نبوده است.

<!-- IMAGE -->

لس آنجلس تايمز: ديپلمات ايرانی می گويد شمار معترضان به نتايج انتخابات ۱۰ تا ۱۵ هزار نفر بود

لس آنجلس تايمز با ميرمسعود حسينيان کاردار سفارت ايران در بيروت در مورد رويدادهای پس از انتخابات رياست جمهوری در ايران گفتگويی انجام داده است. آقای حسينيان غرب را به تلاش برای نا آرامی در ايران متهم کرده و شمار معترضان به نتايج انتخابات دهمين دوره رياست جمهوری را ۱۰ تا ۱۵ هزار نفر تخمين زده است. وی با تأکيد بر اينکه مير حسين موسوی مورد تاييد نظام بود و با آگاهی از اصول و قوانين انتخاباتی وارد عرصه انتخابات شده بود گفت به باور وی بيشتر معترضين خيابانی حتی موسوی را حمايت نمی کردند و بسياری از بازداشت شدگان حتی به سن قانونی رأی دادن نيز نرسيده اند. اين ديپلمات ايرانی به لس آنجلس تايمز گفت اين ادعا که گفته شود به دليل مخالفت عده ای از مردم با احمدی نژاد، دولت دهم حمايت مردمی نداشته و مشروعيت ندارد پوچ و بی معنی است. حسينيان با اشاره به اينکه در انقلاب روسيه نيز همه مردم شرکت نداشتند گفت با همين مشارکت اندک شوروی دهه ها بر سر قدرت باقی ماند و شما چه دوست داشته باشيد چه نه احمدی نژاد رئيس جمهور اين کشور است.

<!-- IMAGE -->

يو اس اِی تودی: کشف و ضبط چند موشک ساخت ايران در بصره

از کشف و ضبط چند موشک ساخت ايران توسط نيروهای عراقی در شرق بصره خبر داده است. اين روزنامه به نقل از سرهنگ کريم‌الزيدی،‌ سخنگوی ستاد اطلاع‌رسانی پليس بصره نوشته است نيروهای عراقی موشک ها را در ارتباط با حمله ای که عصر دوشنبه به پايگاه آمريکائی شد، طی تهاجمی در بامداد روز سه شنبه ، کشف کردند. ارتش آمريکا بر اين باور است که ايران به دامن زدن به خشونتها در عراق ادامه می دهد و تهران اين اتهامات را رد می کند.

XS
SM
MD
LG